screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aquila said: emekli kahraman olarak baslayalim oyuna, gunluk hayatin sikintilari altinda bogulmus, eski hayatini ozleyen. sonra bi gun kapimiz calinsin, eski gunlerimizden bir dost, simdi yuksek bir mevkide, sana bir teklifim var desin, sonra olaylar gelissin.starcraft 2? tabi tamamen aynı degil de eski gunlerden bir dost vesaire oluyo yani problem yok
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 milla veriyorlarsa yanında problem yok
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bence en guzeli orklar tararından oldurulen bir demircinin oglu olmak ve intikam aramak icin bir barda otururken milletle tanısıp kralın huzuruna cıkalım falan filan.. Ya da ultimate hero olalım hepimiz hiko sejiuro olalım ve kahramanlık lazım olmadıgı zamanlarda comlekcilik yapalım
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 gemide atari oynicaz olm iste sc2 gibi.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi pazaak koyarlarsa oyuna zaten aralıksız pazaak sabacc felan oynicam net
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 narshaadada kumara yatiricam herseyi.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yunusemre said: abi esnaf olsana o zaman, niye oyun oynuyorsun? bilmiyorum bana kalırsa da oyunda dünyayı kurtarmalısın, adam öldürmelisin fln. Gerçek hayatta yapabileceğim şeyi niye oyunda yapıyım.. adamın bahsettiği şey, mmorpg'nin şu anki düzeni esnaflık gibi diyor, sen de "istemiyorsan esnaf ol o zaman" diyorsun. sanırım kaçırdığın nokta şu: mmorpg'deki "rp", "role playing" anlamına geliyor. illa tanrılarla savaşan bir savaşçı olman gerekmiyor ki, her türlü şeyin role playing'i yapılabilir. sana kalsa healer class bile olmamalı çünkü epic değil. oynadığın dünyadaki herhangi bir karakter olabilmelisin, rpg'nin zevkli tarafı o. ayrıca "oyun" sadece gerçekte hayatta yapamadığın şeyleri yapmak değildir, gerçekte yapılan şeyleri eğlenceli bir halde yapmak demektir. örneğin bir müzisyen gerçek hayatta müzikle uğraşmasına rağmen, oyun içinde de müzik ile uğraşabilmeli. çünkü gerçek hayatta müzik yapmakla, oyun içinde müzisyen olmak birbirinden farklı tarzlara ve zevklere sahiptir. ultima, swg, lotro gibi oyunlarda müzik yaptığın zaman, gerçek hayatta gitar çalmış olmuyorsun ki. farklı bir sistemi olduğu için, o da ayrı zevk verecektir. ya da doktorlar neden healer class oynamasın? oyun içinde ameliyat yapmıyorsun ki, sadece heal büyüsü tuşuna basıyorsun ve healliyor, anatomi bilgisi felan da gerekmiyor. dediğim gibi, gerçek hayatın birebir aynısını yapmıyorsun oyunlarda. o zaman neden birisi merchant class olamasın? oyunda merchant olduğun zaman gerçek hayattaki tüccarların birebir aynısını yapmış olmuyorsun. "oyun" halini yapmış oluyorsun. yani "gerçek hayatta da tüccar olabilirsin" lafı anlamsız. hem kurgu bir dünyada (star wars, warcraft, middle earth...) tüccar olmakla, bizim dünyamızda tüccar olmak aynı şey değil. ha bi de maksat adam öldürmekse, gerçek hayatta da öldürebilirsin, no problem.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 F2p lerin hepsinde tezgah acma var it gibi, git oyna mighty :) Esnaf olacakmis , oldu bende genelev acmak istiyorum yanina gel kur tezgahi :) Saka bir yana swtor konusu genel mmo isteklerimiz kismina dondu acalim bir mmo utopyalarimiz kismi ordan devam edelim isterseniz.
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 skill cooldown göstergesi analog saat tipinde diil o yüzden wowclone diyemicem oyun için.
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bone yazmissin iyi guzel de o soyledigimi dikkate almayin, cok sacma diye belirtmistim editle :) Boneee dipnotlari okumalisin bonee
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 player ships güzel olmuş fakat bir jump to lightspeed deneyimi gibi olmayacak. kıçı kırık soe bunları yapmışken koskoca bioware neden bunları yapmıyor anlamış değilim. tamam, ticari kaygıların var, wow'a benzetmek zorundasın anladık. fakat biraz da bulduğun güzel fikirleri geliştir be arkadaşım, biraz farklı bir şeyler sun oyunculara. hala oyun fuarlarında epic space combat demiyorlar mı, koyacaksın kafayı.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dragon age 2 herhangi bir şey ifade ediyorsa daha çok beklersin deno :(
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 benden uzak olsun abi dragon age 2. 1'in epicness'ından sonra 2'yi almadım bile review ve videoları gördükten sonra. bioware ben ve benim gibilerin sw nerd'lüğünden yararlanamayacak, o kötü. taklit yerine eski mmoların tadını vereceğinin garantisini verseydi çok büyük oyuncu kitleleri bırakmayacak olurdu belki de. şimdi direk ilk iki ayda go go cancel subscriptions. gene sw teması yüzünden kendi adıma 3-4 ay oynarım diyorum. günümüzde her mmo adeta bir kage bunshin no jutsu azizim.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Snake said: skill cooldown göstergesi analog saat tipinde diil o yüzden wowclone diyemicem oyun için. ahahaha çok iyi
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 -Deno- said: bioware ben ve benim gibilerin sw nerd'lüğünden yararlanamayacak, o kötü. benden yararlanıcak galiba.bastilanın torun erik gibi
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 analog saat ne yav,devir göstergesimi ahaahhahaha
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hint hint, EU beta mailleri dolaşmaya başladı bu arada :p
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gerçek. bana geldi. http://www.youtube.com/watch?v=5I671B4MCC0
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 -Deno- said: player ships güzel olmuş fakat bir jump to lightspeed deneyimi gibi olmayacak. kıçı kırık soe bunları yapmışken koskoca bioware neden bunları yapmıyor anlamış değilim. tamam, ticari kaygıların var, wow'a benzetmek zorundasın anladık. fakat biraz da bulduğun güzel fikirleri geliştir be arkadaşım, biraz farklı bir şeyler sun oyunculara. hala oyun fuarlarında epic space combat demiyorlar mı, koyacaksın kafayı. beni de oyunda rahatsız eden şey bu mmorpg'lerde sürekli özellikleri geliştirmeleri gerekirken geriye doğru gidiyorlar. freespace ve freelancer vardı zamanında çok güzel space combat'a sahip iki oyun. swg'de hazırladıkları space combat bu ikisine göre zayıftı, ama eh işte yine gemimizi kontrol edebiliyorduk. swtor'da ise gemiyi bile kontrol edemiyormuşuz, sadece ateş edip dodge edebilecez.
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 eve online a ground combat falan da gelecek diyorlar. buyrun gemilerinizi eve de uçurun. esasında eve kafasında star wars oyunu yapsalar tadından yenmezdi. raven falan yerine star destroyer uçururduk mis gibi :)
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Tyrannus said: benden yararlanıcak galiba.bastilanın torun erik gibi (tu) önce ben gördüm kaybol
Öne çıkan mesajlar