Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ya bu videolar çok eski sanırım cinematic olsun diye gameplay videoları böyle değil çünkü taral v videolarına felan bakarsanız
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 "kötü oyun, kötü mmo" kavramlarım henüz çok taze ve yetersiz olduğu için avantajlı sayıyorum kendimi. çıksın bi, oynayacağım. çok büyük ihtimalle baya zevk de alacağım.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yokluğumda ortamı boş bırakmadığın için saol :)
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 şaka maka grafikler subpar, animasyonlar kütük gibi ya zaten mırçlı kotor olucak oyun bari biraz grafik biraz akıcılık kassaydınız meh
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 akicilik olayina oynamadan bisey soylenemez pek.
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 E3 2011'de biraz daha detaylı birşeyler görürüz herhalde.
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Animasyon yapayan adamdan oyun yapmasını pek beklemiyorum şu videodan sonra :D
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Millet iyice umudu kesti e3 3001 filan diyen var eheieheiehei
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Aksine son zamanlarda daha bir yaklaştık oyuna forumca.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 +1 rift'i kapatıyorum ben bu gidişle yakında, o arada sıkı bir mmo çıkmazsa da sw:tor'a kadar tası tarağı çekiyorum mmo dünyasından. guildwars 2 tor'dan önce mi gelecekti bu arada?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 oyuna bok atan bi sizler varsınız bide köktenwowcu blizz fanları, şu oyunda hoşlanmadığım en önemli husus pazaak ın release de hatta çok uzun süre oyunda yer almayacak olması bide advanced classlara respec şansı verirlerse söverim
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 respec olmamalı gerçekten, işin tüm heyecanı bitiyor.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 efsane bir nar shaddaa cantinası bekliyorum yalnız oyunda. girer girmez ilk oraya gidicem, vericem bütün creditlerimi bithlere. çalın ulan dicem.
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 dreagloth said: respec olmamalı gerçekten, işin tüm heyecanı bitiyor. masterynin respeci olmazsa ama masterynin kendi içinde respec olursa güzel olur.
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 respec yerine skill olsun işte ranged tabanlı skill kastıkca melee skill puanı azalsın sonra vazgeçip melee kasmak istedikce her melee artışında range skill'in azaldığı bir nevi adaptasyon gibi bişey olsun hani oturup uğraşsın insanlar biraz weapon skill kasarmışcasına hem oturur düsünürler spec değiştirmeden önce :P
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 toplam skill puanı sabit olsun diyorsun. ultimadaki gibi.
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 tailerlar falan iyi güzel de ingame videosunda adam robotu çift ls ile parçalıyor, robot yere düşerken hâlâ tek parça. bu tarz ayrıntıları görünce insan soğuyor.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mighty_THoR said: öhöm Tek sitenin yaptığı preview'ın ne kadar doğruluk payı içerdiği bir kenara, eleştirilen noktaların kolaylıkla değiştirilebilir gibi geldi.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 cikinca oyniycaz iste, millet sanki forumda yazdigini takip edercesine bir site arayisinda, ne zamanki kendi aklina yazdigina uyan yorum geliyor hop buraya link, bende gider olumlu yanlari ile ilgili binlerce yazi bulur linklerim, hele ciksin ciktiktan sonra yorumlariz, oyunu gormeden oynamadan, elimizi degdirmemisken, betasi alphasi ortada yokken devamli atip tutuyoruz, super olacak diyoruz husran cikiyor, bok gibi olur bu diyoruz sasiriyoruz. dua edelimde guzel ciksin yoksa mmorpg falan yapilmiyor fark ettinizmi bilmiyorum 2-3 oyun disinda. gw2 swtor gerisi f2p veya kore yapimi grind fest vs. koreden daha oynayabildigimiz oyun cikmadi zaten, uo, eq1, wow, warhammer vs de amerikan , e amerikanyalilarinda sadece 2 oyunu geliyor AAA diyebilecegimiz, guzel cikti cikti yoksa gene blizzardi bekle dur. sicariz allama kitabima :D
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 said: but Bioware has at least done a good job at balancing the wide variety of classes against each other. nasıl ya
Öne çıkan mesajlar