Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"kötü oyun, kötü mmo" kavramlarım henüz çok taze ve yetersiz olduğu için avantajlı sayıyorum kendimi. çıksın bi, oynayacağım. çok büyük ihtimalle baya zevk de alacağım.
Mesaj tarihi:
+1

rift'i kapatıyorum ben bu gidişle yakında, o arada sıkı bir mmo çıkmazsa da sw:tor'a kadar tası tarağı çekiyorum mmo dünyasından. guildwars 2 tor'dan önce mi gelecekti bu arada?
Mesaj tarihi:
oyuna bok atan bi sizler varsınız bide köktenwowcu blizz fanları,
şu oyunda hoşlanmadığım en önemli husus pazaak ın release de hatta çok uzun süre oyunda yer almayacak olması
bide advanced classlara respec şansı verirlerse söverim
Mesaj tarihi:
respec yerine skill olsun işte ranged tabanlı skill kastıkca melee skill puanı azalsın sonra vazgeçip melee kasmak istedikce her melee artışında range skill'in azaldığı bir nevi adaptasyon gibi bişey olsun hani oturup uğraşsın insanlar biraz weapon skill kasarmışcasına hem oturur düsünürler spec değiştirmeden önce :P
Mesaj tarihi:
tailerlar falan iyi güzel de ingame videosunda adam robotu çift ls ile parçalıyor, robot yere düşerken hâlâ tek parça. bu tarz ayrıntıları görünce insan soğuyor.
Mesaj tarihi:
cikinca oyniycaz iste, millet sanki forumda yazdigini takip edercesine bir site arayisinda, ne zamanki kendi aklina yazdigina uyan yorum geliyor hop buraya link, bende gider olumlu yanlari ile ilgili binlerce yazi bulur linklerim, hele ciksin ciktiktan sonra yorumlariz, oyunu gormeden oynamadan, elimizi degdirmemisken, betasi alphasi ortada yokken devamli atip tutuyoruz, super olacak diyoruz husran cikiyor, bok gibi olur bu diyoruz sasiriyoruz.

dua edelimde guzel ciksin yoksa mmorpg falan yapilmiyor fark ettinizmi bilmiyorum 2-3 oyun disinda.

gw2
swtor

gerisi f2p veya kore yapimi grind fest vs. koreden daha oynayabildigimiz oyun cikmadi zaten, uo, eq1, wow, warhammer vs de amerikan , e amerikanyalilarinda sadece 2 oyunu geliyor AAA diyebilecegimiz, guzel cikti cikti yoksa gene blizzardi bekle dur.

sicariz allama kitabima :D
  • Yeni Oluştur...