Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum daha çok class olabilirdi.
8 tane class ve aynı pokun laciverti şeklindeki bir sistemden ziyade birbirlerinden biraz daha bahımsız olması adına kişiselleştirebilesi daha fazla seçenek sunabilirlerdi.

Jedi consular ( en azından benim anladığım kadarı ile ve bazı gördüklerim ile ) bildiğin medic yerine geçen bir class olmuş?

Bunun yerine ne biliyim mesela karakterin şu expertise talent hikayesini daha geniş bişey yapabilirlerdi

Örnek olarak ne biliyim
Trooper gider tank yolunu seçer yada damage yoğunlaşır yada field trooper medic modeline geçer işte. Ki trooper tank garip lan harbi garip yani elinde tüfek tara sağ solu ama ölme iyi baba jedidan daha çok dayanıyosa helal yani

jedi knight : guardian(ls abanmaca), sentinel(dengede) , consular(force abanmaca) yolunu seçer

smuggler : hani bir nevi adı üstünde kaçakcı her duruma hazırlıklı olması lazım, daha bi dodge agırlıklımı yada daha bi damage dayanıklımı yada ne biliyim yani düşününce bulunur bişiler

consular yukarda kullandım işte yerine başka bişey gelebilir..( ki bu melee bir klass olmalı! bir çok farklı sw oyununda ve hatta filmde force pike diye bişi görük ( force unleashedde yoğunlukta olarak ) al sana lightsaber karşısında durucak şey!

sistem bu şekilde olsaydı çok daha iyi olmazmıydı kendin karakterini kişiselleştirebilirdin oynayış tarzına göre vs vs.

Ama şuan noluyo? 4 tane klass var sadece animasyonları farklı yaptıkları şey aynı ha güzel denge var ama bu dengeyi kurarken kişiselleştirme olanağı yok..
Mesaj tarihi:
daha çok class olayında tamamen haklısınız , aynı şekilde tanklık muhabbetinde de.

dediğiniz gibi , trooper ranged dps i jedi knight tank olmalı en basitinden.
jedi vs sith ön saf , arkadan da destek ateşi şeklinde olmalıydı battlefieldlar
Mesaj tarihi:
eğer ki bir Sith Juggernaut'un daha sonradan fikir ve karar değiştirip Sith Marauder'a dönme şansı yoksa eğer...

evet 16 class var
Mesaj tarihi:
öyle bile düşündüğünde ki öyle değil..

8 class var...

4 tane class + 4 ileri seviyesi..

cünkü light/sith farketmeden birbrinin aynısı..

ayrıca baya saçma bi mantıktan ilerliyosun bence
Mesaj tarihi:
wow kopyası demiyormusunuz
wowda nasıl tank sınıfı ve dps sınıfı classlar varsa swdede var.
sith warrior isterse tank olabiliyor isterse dps
buda wowla yada aocla karşılaştırdığında 1 sınıfını 2 sınıfa denk getiriyor
Mesaj tarihi:
gangren dönde kendine gül sen. oyun mu oynıycan sen?
oyunu oynayacak olan biziz size ne oluyor onu anlamiyorum nede olsa end game bile görmiyceksiniz yine sizin gibi uberlere layık bir oyun yapamamış olacaklar
10 class olsa napıcan 20 class olsa napıcan
kasıcan mı?
Mesaj tarihi:
10-20 class olması senin kasmanla ilgili değil

oyunda insanlar arasında daha farklılılk olması ile ilgili zaten

insanlar farklı görevlerde bişeyler ario ister istemez her yeni çıkan mmorpgde.

çünkü dps healer tank 3lemesinde sıkıştık kaldık
Mesaj tarihi:
sen oynayacan diye adamın yorum yapması yasak mı? o zmn seni wow cemiyetinden tümüyle banlasın seni sen wow oynamıosun diye olur mu? öle saçmalık mı var ya, oynamıosun ne konusuosun diye ki asıl komik olanı "oyun daha çıkmadı" isteyen istediği yorumu yapar.

bkz : sam bkz : diablo 3
Mesaj tarihi:
Yapmayin etmeyin,renk zevk sohbeti bu normalde...Wowclar wowa eski swg cilqer zaten bu oyunu bekliyor.Herkesin beklentisi var çıkana kadar bekliceğiz ama geçip resetlenmiş wow sohbeti yapmayın :D iyi pompalıyor blizz herkesi.
Mesaj tarihi:
bak sonra bana diyorlar ki çıkış yapıyorlar

ama tabi ki swotordaki classların speclerini ayarlarken talentlerindeki yolların aocdaki conqueror brute-carnageden daha keskin farklara sahip bir talent olduğunu farketmesini beklemiyordum tabi ki
Mesaj tarihi:
RRa said:

wow kopyası demiyormusunuz
wowda nasıl tank sınıfı ve dps sınıfı classlar varsa swdede var.
sith warrior isterse tank olabiliyor isterse dps
buda wowla yada aocla karşılaştırdığında 1 sınıfını 2 sınıfa denk getiriyor

İşte bunun adı züğürt tesellisi arkadaşlar. Bakın, görün, yarın öbür gün karı kız yanında yapmayın.
  • Yeni Oluştur...