KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Kanuni said: biowareden ayrilmis atilmis parasini alamamis bir arkadasin dedikleri. 300 milyon :O hey masallah. masallah masallah. bence 500 milyon, atilsamda sallasam. aha ilahi Kanuni adamın senin Bioware'den iş arkadaşın olduğunu bilmiyordum.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ABİ O KADAR GÜZEL Kİ MUHABBETLER BAĞIRA BAĞIRA GÜLÜYORUM İKİ SAATTİR AHAHAHAHAH HTJ423 says: October 13, 2010 at 5:56 am I can’t wait until this gets decried as one big hoax. You know nobody intelligent believes you, right? Reply Roman says: October 13, 2010 at 6:08 am I’m intelligent, an Oxford graduate and published author, and I believe him. Who are you? Reply Kev says: October 13, 2010 at 6:33 am What does being a published author have to do with anything? Literally anybody can do that. Roman says: October 13, 2010 at 6:40 am Not you though, eh? name withheld says: October 13, 2010 at 12:13 pm As a genius, a Nobel laureate and a former president of the United States of America I have my doubts about this. O NOES MY BELOVED SWTOR says: October 13, 2010 at 7:41 am I say everyone intelligent believes him. PROVE ME WRONG. Reply Alberphen Hawkinstein says: October 13, 2010 at 2:04 pm I am a hybrid clone of Stephen Hawking and Albert Einstein sent from the future. I don’t believe him. ALBERPHEN HAWKINSTEIN AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Alberphen Hawkinstein dalkjsd gercekten iyiymiş. iyi ki yardım almak icin bakmışım buraya. sabah olsun tum mesajları okuycam sadjkşafs.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 lan bu ea nasil hala duruyo aklim almiyo, gercekten oyun firmalarinin akli yok, biraz biznis kassinlar, yiksinlar su eayi. bi de kotick emekli olsun.
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 300 milyon mudur bilmiyorum ama TOR EA'in bugune kadarki en pahali projesi oldugu aylar once resmi olarak soylenmisti patlayinca Bioware studyolarinin 4unden 2si kapanir iste np
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 The Old Republic towards a spring 2011 release. Take that with a pinch of salt, as these things slip. ahahah battlestar galactica, daha beta yok ortada
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 beyler oyun çok güzelmiş şimdi arkadaş söyledi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ealouse un olayı yeni okuyorumda saçmalamış bazı yerlerde Oh. My. Gawd. I’m not going to rag on my old boss, but let’s just say that Mythic screwed the pooch on this one. Wait, why dance around it? OK. So some devs tried to blame Games Workshop for all their “restrictions” but that was just bs. Utter bs. Paul Barnett wanted this game to be DARK. The management demanded dark, chaotic settings and ugly ass character models. Paul, fist in palm, told us how “WAR will never have dancing! There is no dancing, these people are in a WAR!” So brilliant. BRILLIANT. Copy WOW and abandon everything that made DAoC great, but leave out dancing the one place where artists really get to express ourselves. FU Paul and your arrbitrary stupidity. So many other bad examples. Irony? When we did the international releases we were told we needed to make the models prettier because they were too ugly. Gee. Ya think? What I’m saying is that it wasn’t the art management, but the “direction” was fucked from day one. şurda saçmalamış yani, war Im so pretty oh so pretty diye gezilcek bir oyun değildi olmasını da kimse istemedi, grafiklerle ilgili tek düzgün olan şeyde bu efsane tipleri felan yani, wow un goril insan modellerinden sonra gayet oyunun tek 10/10 luk kısmı tasarımlarıydı
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 o da warhammerdan geldiği için ya zaten aynısını yapmışlardı
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 training silahları tabiki ama silah saber
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 exar kun ile ilgili video konulmuş bu arada siteye, star wars geek varsa benim gibi izlesin derim hoş olmuş. ahanda link, http://www.swtor.com/info/holonet/timeline/exar-kun-war bu arada resimler iyi güzel de beta başladı mı ki yahu ? ne bir duyuru, ne bir mail ? ben onay almıştım çünkü beta tester olmak için, oyundan büyük umutlarım yok ama bir görseydim betasını diyodum. ne ayak ?
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Sw yi çok fazla takip etmem ama gördüğüm kadarıyla oynanabilir bütün ırklar ayrı renk paletine sahip insanlara benziyo.Benmi yanlış düşünüyorum bilmiyorum
scorch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 son screen shot haric hepsi berbat, hani oyunun bi albenisi bile olmayacak gibi o 1 ay oynayalım kısmı icin..
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Abi Sith Commendation var... NOEEEEEEEEZ GRIND inc
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oyun harbi bu kadar ezük olucaksa swgemuda ümitlerimiz ( gerçi oyun bitti gibi nerdeyse ama bi cıkaramadılar hala hayvanlar ya)
kath Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 swg nin grafikleri mükemmeldi gerçekten , kantinde oturur dancer twi hatunları izlerdim :D FRF-Vipao :D
Öne çıkan mesajlar