Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
advanced class system gösterilmiş

smuggler

scoundrel gunslinger
(scrapper) -luck- (sharpshotter)
(sawbones) (dirty fighting)

http://www.swtor.com/info/systems/advanced-classes

pek tatmin etmedi açıkcası ben fitil olurum lvl 5-10 a kadar birbirinin aynısı olan class sonra değişir birden

ya bi bırakın ben lvl 1-5 arası belki karaktere ısınıyorum? deneyerek?
misal wow da ilk hunter acıp 5 lvl oynamıştım sonra rogue > druid > warrior deneyip kararımı vermiştim az cok fikrim vardı classlar hakkında 5 lvl sonunda

bu biraz ragnarok online sistemine benzemiş üstüne talent olayı eklenmiş hali yani ragnarok'un gereksiz bence..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu oyunu aldım indirdim oynamayı denedim ilk başta güzel güzel oynuyordum, yanlışlıkla elim windows tuşuna geldi ve aşşağı düştü oyun. tekrar tıkladığımda ise geri gelmedi, bende reset attım. şimdi oyunu oynamayı deniyorum new game'e falan tıklayamıyorum. oyunu alt f4 yapıyorum cancel ok ekranı falan cıkıyor oklar ile yukarı aşşağı yapınca diğer dalgaları da kullanmaya başlayabiliyorum (karakter falan yaratabiliyorum) ama mouse hala çalışmaz durumda. var mı boyle bir şey başına gelen? yada nasıl yapılacağını bilen?

teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Magnum said:

bu oyunu aldım indirdim oynamayı denedim ilk başta güzel güzel oynuyordum, yanlışlıkla elim windows tuşuna geldi ve aşşağı düştü oyun. tekrar tıkladığımda ise geri gelmedi, bende reset attım. şimdi oyunu oynamayı deniyorum new game'e falan tıklayamıyorum. oyunu alt f4 yapıyorum cancel ok ekranı falan cıkıyor oklar ile yukarı aşşağı yapınca diğer dalgaları da kullanmaya başlayabiliyorum (karakter falan yaratabiliyorum) ama mouse hala çalışmaz durumda. var mı boyle bir şey başına gelen? yada nasıl yapılacağını bilen?

teşekkürler.

ben bu oyunun single playerini, diye değiştiriyorum o zaman.
Mesaj tarihi:
onun için de bilgisayar oyunları bölümüne gitmen lazım.

oynayalı 4 - 5 sen oldu heralde kotor'ları, yükleme aşamasında sorun çıkardığını hatırlıyorum ama, yakın zamanda oynamış birini bulursan öğrenebilirsin.
Mesaj tarihi:
haberin bombası geliyor ; az sonra. (geldi)

And Bioware? Don’t make me laugh. They’ve spent more money making the Old Republic than James Cameron spent on Avatar. Shit you not. More than $ 300 million! Can you believe that?

And you know what they’re most proud of? This is the kicker. They are most proud of the sound. No seriously. Something like a 20Gig installation, and most of it is voiceover work. That’s the best they have. The rest of the game is a joke. EA knows it and so does George Lucas,they’re panicking , and so most of Mythic has already been cannibalized to work in Austin on it because they can’t keep pushing back launch.

Old Republic will be one of the greatest failures in the history of MMOs from EA. Probably at the level of the Sims Online. We all know it too ……

Anyway, back to Warhammer. We shouldn’t have released when we did, everyone knows it. The game wasn’t done, but EA gave us a deadline and threatened the leaders of Mythic with pink slips. We slipped so many times, it had to go out.

We sold mor ethan a million boxes, and only had 300k subs a month later. Going down every since. It’s “stable” now, but guess what? Even Dark Age and Ultima have more subs than we have. How great is that? Games almost a decade make more money than our biggest project.

So there it is. Rewarding the incompetent. Firing the competent.

I say it anonymously so I can keep my next few paychecks coming.

So I’m a louse. A big fat EA louse.

Want some more questions answered? Ask away.

EA 'dan ayrılan bir çalışanın açıklamaları. Özellikle warhammer'ın fail oluşu ve faha fazlası için;
http://ealouse.wordpress.com/2010/10/12/hello-world/
Mesaj tarihi:
300m$ biraz abartma olmuş gibi, starcraft 2 100m$ ile şimdiye dek yapılmış en pahalı oyun vb haberleri vardı, ama gerçekse de auahuahHA denebilir anca :p

onun dışında sırf ben okurken bile 8-9 post atıldı baya bi yalanlama doğrulama suçlama vs var ehue drama olmuş resmen.
Mesaj tarihi:
işin içinde abartı olabilir ama gerçek payı var bence. mmo için uğraşacaklarına adam gibi bir single yapsalardı güzel olurdu. yada illaki mmo yapacaklars biraz mevcut ve geçmiş mmolardan çıkarımlarda bulunsalar olmaz sanki (oyun ellerinde patlayınca anlayacaklar o ayrı). grafik ses vs. bi yere kadar uzun vadede içerik önemli.

warhammer, age of conan gibi malzemeler nasıl harcanmış, star wars evrenini mi harcayamayacaklar.:)

bioware dan bahsetmişken, oyunlarında mantık genelde aynı. illaki bir seçilmiş kişi oluruz. jedi lar, grey wardenlar, specterlar, open palm vs. gibi bir toplulukta buluruz kendimizi. oynadığımız karakter oyunun 2. çıkacaksa eğer ya ölür, ya ölümden döner hafızasını kaybeder falan vs. olaylar gelişir. kötülemek için söylemiyorum bunları bu arada ama farklı birşeylerle gelseler artık. fazla kısır olmaya başladı.
Mesaj tarihi:
Ooo altlara doğru komplo teorileri var bence bu adam blizzard çalışanı, yok aradan bi tane viral marketing adamı falan çıktı.

Tam da salona gidip tv mi izlesem diyodum, baya iyiymiş bu.
Mesaj tarihi:
L.G. says:
October 13, 2010 at 5:31 am
I think you miss the point completely here, I think what EAlouse is trying to say by mentioning the voice acting specifically is that they’re probably focusing on more aesthetics than gameplay which always tends to be a recipe for disaster, especially in this day and age where MMOs are the same shit over and over and the few who try to do something different end up executing an otherwise good concept horribly, which honestly SWtOR will probably end up being the former except it will look pretty and have voice acting so they can pretend like it’s something different and of course fanboys will eat all of that but eventually everyone’s eyes open and despite the fact I find WoW to be very boring they do get plenty of support, which isn’t something that can be said for a lot of other MMOs, especially ones whose team finishes it and moves on to the next money making venture.

Reply
wow says:
October 13, 2010 at 7:06 am
Holy run-on sentences, batman!

AHAHAHAHAHAHA
  • Yeni Oluştur...