Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bone said:

Sufi said:

valla sırf grafikleri kötü diye bi online oyunu bıraktığımı veya sırf grafikleri iyi diye bi online oyuna devam ettiğimi hatırlamıyorum. yeter ki oyun oyun olsun.

oyunların içeriği grafik tasarımına da yansıyor ama. böylesi çok çocuk oyunu gibi olmuş.

Nope, grafik tasarım dan ziyade sanat tasarımı ve bence başarılı. Yaş aralıklarına göre değişir tabii ki içeriği algılama kaynağı, bende yaş 30, grafiklerden içeriği pek algılıyamam oturup uzun süre oynamam gerekir bir oyunu genelde. Yeni nesil nasıl algılıyor orası ayrı tabii.
Mesaj tarihi:
jonq said:

Öyle yada böyle her türlü satın alıp en azından 1 ay oynayacağız, beğenen devam eder beğenmeyen bırakır başka oyuna geçer adamlarda sattıkları boxların parasıyla mutlu mesut yaşarlar...

da insan şöyle düzgün bişi olsun oynayalım felan istiyor.
Mesaj tarihi:
yani madalyalardan ve post sayisindan dahi bahsedilen bir topicde, arkadas temennisini iletmis iste , digerleri cokmu mantikli. sirf post muhabbeti degil , saldirma hemen gladmircim :)
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

yani madalyalardan ve post sayisindan dahi bahsedilen bir topicde, arkadas temennisini iletmis iste , digerleri cokmu mantikli. sirf post muhabbeti degil , saldirma hemen gladmircim :)

Tonton kanuni axedice yazmış ben değil :P
Mesaj tarihi:
bedenime degil ruhuma saygi duy :)

gw2 super olacak. umitliyim bundan cunku ilk denemelerinde ortaya cikardiklari gw oldukca basarili bir oyun, bunda onu kesin gececekler, e haliyle yasadik, hatta bu mmo degil mmorpg olacak daha da nefis olacaktir.

bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Bu madalyalar bir işe yarıyor mu? Yani İstiklal Madalyası gibi, torunlarımıza falan bırakabiliyor muyuz? Yada maddi değeri var mı? Yani mesela paraya sıkışınca satabiliyor muyuz?
  • Yeni Oluştur...