lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 grafiklerden bende şikayetçiyim yaw Kotor un aynısı olacaktı grafik motoru bu kadar yani başka hiç bişeye gerek yoktu ama kafa basmıyo adamların işte
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Bone said: oyun dandik olacak gibi. oyunda contrastı ve saturationı abartmışlar. her yer, her şey pırıl pırıl. lightsaber kocaman boru gibi. star wars for kids gibi olmuş. kotor, jedi knight ve swg hayranları için değil de, "tank-healer-dps ile instance kasmak ve sürekli yeni item almak" oyuncuları için yapılmış gibi duruyor. eğer öyle olacaksa üzücü. http://www.gametrailers.com/video/sith-warrior-star-wars/100719 http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-star-wars/101619 http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-star-wars/101644 hope of aldeeran cinematiği güzel ama oyundan umudum yok: http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-star-wars/101162 yine de görcez bakalım beta nasıl olcak. ilk videoyu izledim de ne kadar rezil grafikler
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Argoel said: Ben jedi lar için item kasmak olayını anlayabilmiş değilim.Yani lightsaber bildiğimiz lightsaber, lvl 5 lightsaber ile lvl 80 lightsaber arasında sadece renk farkı olacak gibi hayal ediyorum.Şekil değişikliği olabilir mi ? tank lightsaber, dps lightsaber, healer lightsaber böyle olacak gibi duruyor hatta gibi değil kesin böyle olur
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 of çok kötü içim fena oldu öle düşününce
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Saberlar tank-dps-healer olarak ayrılabilir ama demek istediğim şekilleri aynı olacak renkleri hariç :D Herzaman wow dan örnek vermek can sıkıcı oluyor ama wow daki itemların dizaynları kadar güzel dizayn görmedim ben :) her item upgrade de karaktere daha çok aşık oluyorsun.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 belki bu yüzden her yer jedi kaynamaz :D ama yine de item upgrade insanı oyuna bağlayan bi kaç sebepten biri. hatta item upgrade görselliğe yansımıyor diye druidler baya isyan ediyodu wowda.
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Tank Dps Healer olsa ne olur ki? Olmadıda ne oldu geçmişte. Kanımca Content in nasıl tüketildiğinden çok kendisi önemli, içi dolu olsun oyun tutar.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 silin şu adamın msglarını askerden foruma msg atmayı biliyor telefonu kaldırıp aramayı bilmiyor :) kendisini kınıyorum
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Ağğbii Rehber i kaybettim desem ? :) Edit: 3 mesajım kalmış 1000 e su thread de alacağım izninizle :)
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 farklı lightsaber drop olmaz, lightsaber crystal gibi birşeyle yaratılıyordu ya ona göre item düşer upgrade basarız muhtemelen.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 farklı dediğin hiltler farklı oluyo, ışığın neyini farklı yapıcan lan. bi ton concept art var sitede zaten, ama releasede böyle plastik toysrus şeyleri gibi olursa yalan olur.
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben tartışılan olayı yanlış anlamışım zaten, aynı olcak tabi abi nasıl olcak çocuk oyunu gibi olur aksi takdirde
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Gladmir said: Edit: 3 mesajım kalmış 1000 e su thread de alacağım izninizle :)hadi sana yardım ediyim askerden betaya girsene glad. gomtanla beraber test edersiniz. olmaz mı?
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 lovecraft0Z said: grafiklerden bende şikayetçiyim yaw Kotor un aynısı olacaktı grafik motoru bu kadar yani başka hiç bişeye gerek yoktu ama kafa basmıyo adamların işte ne güzel dedin, keşke öyle yapsalarmış.
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yauw kotor'un aynısı olur mu geçen oynıyım dedim gözüm bozuluyordu. madem 2011 - 2012 yılında çıkcak oyun yapıosun grafikleri de güzel olsun ki gayet güzelleşio ayrıca release'indeki grafiklerin gayet çekici olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi çekici! yani öyle mükemmel oha ne güzel değil ama kendini oynatcak, hiç bir problem yaratmayacak sistemi kasmayacak grafiklerle çok iyi de olcak çok da güzelde iyi de olcak bence
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 o dedigin buralarda olmaz gibi geliyo :P
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 valla sırf grafikleri kötü diye bi online oyunu bıraktığımı veya sırf grafikleri iyi diye bi online oyuna devam ettiğimi hatırlamıyorum. yeter ki oyun oyun olsun.
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 banada bikere laf söleme sufi.. bi kere :(
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 kotor odsysey miydi neydi grafik motoru yıl 2003 e swtor unda g. motoru hero engine 2005-2006 olması lazım arada atla deve fark yok bi kere KOTOR un grafikleri filmlerden 4bin yıl önceki atmosferi yaratmada en önemli etkendi, kurguyla birleştirdiğinde bizi bu oyunda etkileyen en önemli şey bu geçmişe gidiş durumu, sith lerin, jedi ların arketipleri, doğuşlarına kadar selam çakan bir arayışı içeriyor ki bi çeşit çocukluğa dönüş gibi psikanalitik bi süreç (aynı duyguyu star wars tales of the jedi çizgiromanlarında da bulursunuz), o yüzden sw ciler için KOTOR çok başka bi anlam ifade etti (death star ın ve x-wing lerin yine yumurta-sperm ilişkisi gibi bilinçaltından yaptığı çağrışımları düşünün) yani olay filmlerden binlerce yıl öncesinde herşeyin başlangıcında yada başlangıcından hemen sonra neler olduğuyla ilgili bu oyun ise sırf pazarlama taktiklerine bağlı kalalım diye filmlere benzetelim diye yarı wow yarı clone wars ucundan phantom menace gibi hibrid , uyumsuz bir ucube oldu, oynanabilirlik özellikleri hiç bir anlam ifade etmiyo çünkü benim gibi prince of persia, sanatorium, jk:dark forces 2, red alert 1 (ve niceleri) kuşağı için oyun bütünsel birşey, kitap okumak ama ekstradan içine girmek ve senaryonun parçası olmak anlamına geliyor. hiçbir sw oyunu WoW ile etkileşemez, çünkü tamamiyle farklı iki atmosfer: star wars ve warcraft, bu ucuzluğa düşmüş olmaları baştan kaybettirdi. yani sorun grafik değil, sorun atmosfer ki o istenilen derin havayı veremiyor, senaryo ve diğer etkileşimlerin çok sağlam olması belki oyunu kurtarabilir, ki göreceğiz bakalım
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Sufi said: valla sırf grafikleri kötü diye bi online oyunu bıraktığımı veya sırf grafikleri iyi diye bi online oyuna devam ettiğimi hatırlamıyorum. yeter ki oyun oyun olsun. oyunların içeriği grafik tasarımına da yansıyor ama. böylesi çok çocuk oyunu gibi olmuş.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 lovecraft0Z said: bu oyun ise sırf pazarlama taktiklerine bağlı kalalım diye filmlere benzetelim diye yarı wow yarı clone wars ucundan phantom menace gibi hibrid , uyumsuz bir ucube oldu, oynanabilirlik özellikleri hiç bir anlam ifade etmiyo çünkü benim gibi prince of persia, sanatorium, jk:dark forces 2, red alert 1 (ve niceleri) kuşağı için oyun bütünsel birşey, kitap okumak ama ekstradan içine girmek ve senaryonun parçası olmak anlamına geliyor. işte kesinlikle bu!
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 oyh bu ne ya swtor diye bunu mu bekledik lan aylarca...
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Öyle yada böyle her türlü satın alıp en azından 1 ay oynayacağız, beğenen devam eder beğenmeyen bırakır başka oyuna geçer adamlarda sattıkları boxların parasıyla mutlu mesut yaşarlar...
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Olmamış grafikler, oynanabirlikte cacık duruyor. Bakalım ne çıkacak.
Öne çıkan mesajlar