Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

cokda guzel acıklama yapmıslar, 200 satlık class contentı kasmanın kolay oldugu, omrunu grındle curutmeyecegın, oynadıgın classın dınamıklerını anlayabılecegın ve sonada end game veya pvp takılabılecegın anlamına gelıyor benım ıcın. cantınada twılek ıkızlere asılabılecegın oyun demektır. swg de karakter kasmak 1 gun maksımum surerdı. akardık pvp ye kantınaya. tabı eskıden. dunyanın her yerınden arkadaslarımız olurdu. mısler gıbı. yıllardır wow oynarım kendı guıldım dısında dogrı durust muhabbetım olan 3 5 adam var. ınsallah bu mantıkla hareket etmıslerdır. class contentını napacam oyunu oyuncular belırler. yeterınce ozgur bır dunya ve pvp olsun gerısı yalan.
bıde heroıc olsun, kı herkes kendıne heal atabılsın, dmg yapabılsın, esıt kosullar olsun, tadına doyum olmaz.oh oh
Sosyal ağlarda paylaş

Companion olacakmış?
http://pc.ign.com/articles/109/1093317p1.html

"James Ohlen" said:

With Star Wars: The Old Republic we had to solve for the fact that this is the first Bioware (MMO)RPG that is entirely real time. All of our previous RPGs allow the player to pause the game. We have had to approach how a player controls his companion much differently than before.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Mighty_THoR said:

hadi power gamer demesek yeni çıkmış bir oyun hevesle günde 10 saat oynasan sana 20 günlük content veriyorlar artık bozdurur bozdurur harcarız. 21. gün allah kerim.

Günde 10 saat mi? Günde 10 saat oynayacak kadar işsiz ama para sahibi kaç adam var da onlara hitab eden oyun yapsınlar? Bioware işini biliyor.

* gülüşmeler *
Sosyal ağlarda paylaş

Tam 100 sayfa önce direnişe başlamışım vay be :) zaman geçip gidiyor

Mighty_THoR said:

swtor dan ümidimi kesmek üzereyim temel 3 nedenim var

1) Oyunun başındaki rich vogel'ın oyunda kesinlikle craft olmasını istemediği ve bir süre öncesinde devlerden birinin ısrarına kadar böyle bir çalışma olmadığı söylemesi(sonuç itibariyle craftla ilgilenen 1 kişinin bulunması)

2) Swg'e NGE belasını getirip oyunu bitiren senior producer Dallas Dickinson 'nın şuan yine senior producer olark swtor un başında bulunması

3) E3 de demoyu oynayan herkesin ortak cümlesi "bir mmo dan çok co op bir single player a benziyor"

craft olmayan tarihin en kötü oyun yöneticisine sahip ve mmo hissi vermeyen bir oyun açıkcası beni pek açmadı
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 aydan fazlasını oynarım .. MMO kısmıyla ilgilenmiyorum ama bioware ve sw birarya geldiğinde yazdıkları hikayeler ÇOK iyi oluyor. haliyle bütün karakterleri üst limite taşırım , ki hem altoholic olup hem farklı farklı levelling süreci yaşıyacaksam , gayet de zevk alırım.

zaten bioware de bunu hedefliyor. "ama MMO değil" :)
Sosyal ağlarda paylaş

40saat icinde ( sitede sayac var) e3 de bazi aciklamalar yapacaklramis, ikincisi az once gametrailers da all access i izlerken, bu seneki e3 icin yeni bir cinematic yaptiklarini gordum, alderan da gececekmis, dehset birsey olacak gibi.

edit : hatta 10 sn lik preview var , http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/95?ch=1&sd=1_hd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...