özcaine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 http://www.gamespot.com/news/6198627.html?part=rss&tag=gs_news&subj=6198627 wooooooooooootttttttttttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?42,3409673,page=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 KOTOR MMORPG mi? vay vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 gangren yanlış anlamışsın ya da linki okumamışsın. Önceki EA CEO'su ricitello'nun soyledigi ama iki firmanın da onaylamadıgı bir durumdu. Linkledigim haber ise Lucas ve Biowarein US oyun basınını çağırdığı basın açıklamasının haberi. Yani olay resmi olarak da dogrulanmış oluyor. 21 Ekim'de iki firma ortak oyunun ne oldugunu ve icerigini aciklayacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Aynı oyun, ondan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Açıklayacakları oyun kotor mmo. Daha önce resmi olarak açıklanmadı, resmiyete döküp muhtemelen tanıtımını yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 O değil de 21 Ekime kadar bekle bekleyebilirsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 valla şu an sanırım herkes fallout ve red alert'ı bekliyor. en aşağı 2 sene sonra çıkacak oyunun heyecanı pek etkilemez herhalde. SWciler de force unleashed ile meşguldür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bi ben mi beklemiyorum fallout ve red alert, adam gibi rpg istiyoruz troika dan felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Red Alert beklemiyorum, Fallout dan umudu kestim. 2 sene sonra çıkacak mmo için ise WAR gibi olmazsa nasıl vakit bulurum hiçbir firim yok. Casual friendly yapsalar bari >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 diablo ve sc2 de bekliyolar, bu sene bekleme acisindan cok epik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Troikacıların bi tanesi bile rpg yapamaz keza boyarsky dışında hepsi mmo projelerinde çalışıyo. Boyarsky de diablo3ün dünyasını ve questlerini yapıyor. Eski rpgcilerden bi obsidian kaldı, o da storm of zehirden sonra aliens rpg çıkarıcak konsol için. Bioware desen zaten bu var ME2 var dragonage var bide sonic rpg var yine konsol için, onların da başka oyun yapıcak mecali yok. Adam gibi rpg çıkmaz yani artık. Belki avrupalı veya bağımsız yapımcılardan bişeyler daha gelir. Age of Decadence bekliyorum ben bitek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Hadi hayırlısı. NGE kadar kötü olmayacağına göre SW atmosferini iyi verirlerse he şekilde oynanır. SOE nin hatalarını yapmayacaklarından eminim... 21 ekimde bakalım ne olacak, merakla bekliyoruz.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 21 ekimi bende dort gozle bekliyorum. umarim kotor mmo yu tanitip en kisa surede de release edebililer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Axedice said: Adam gibi rpg çıkmaz yani artık. Belki avrupalı veya bağımsız yapımcılardan bişeyler daha gelir. Age of Decadence bekliyorum ben bitek. Zaten eskinin rpg oyuncusu ya çoluk çocuğa karıştı, ya dede oldu ya da MMORPG oynuyor. Eskiden günde 10+ saat arcanum oynardım, şimdi okuldan MMORPG'lerden makinede kurulu arcanum'u açmaya vakit bulamıyorum.Artık bıraktım yeni oyun beklemeyi, araştırmayı vs. Diablo 3 var işte, o da hack'n slash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ilk linki daha okuamadım ama başka bir forumda okuğuduma göre MMO olmama olasılığı da varmış,bu kadar resmi olmayan açıklamadan sonra vs. çıkıp KOTOR3 açıklanırsa,alırsınız MMO'yu derlerse kötü olur cidden. Ben dahil herkes şuan MMO'ya kitlenmiş durumda,KOTOR3'de beni sevindirir bir SW fanı olarak fakat,MMO diyorum başka birşey demiyorum.SWG oynarken aldığım zevki geri istiyorum (içine edilmeden önce ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 abow neler dönmüş serhat ya ya bu iki resim ilk defa nerede yayınlandı onu merak ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bence şey yapsınlar Kotor2 keşilmiş kısımları oyuna ekleyip bir re-make tarzı bir şey yapıp piyasa sürsünler ardından da kotor 3 MMO çıkarsınlar ahh ne güzel olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Team Gizka diye bi ekip dediğini yapıyor yalnız 4 yıldır falan devam ediyor heralde proje. Onun yerine http://fromearth.net/LetsPlay/KOTOR%202/ adresinde çıkarılan kısımları da anlatan bi fotoroman var. Bide bio daha önce bi mmo yapacağını açıkladı, kotor yapacağının sinyallerini verdi ve ellerinde 20 tane oyun var zaten. Kotor mmo dışında bi oyun çook düşük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 mmo olcak kesin yani sonucta bi firmalarin kafalari calisiyo mmo cok buyuk paralar var butun firmalar giriyo oyle cok para varki :) fall out buna ornek... star wars in cok fazla fan i var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 star wars olsun bizim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 21 ekim oldu ses seda yok, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Saat daha 04:00 orda, biraz bekle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 12 saat 20 dk var açıklamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Saat 12 :D Ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar