Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

gangren yanlış anlamışsın ya da linki okumamışsın.

Önceki EA CEO'su ricitello'nun soyledigi ama iki firmanın da onaylamadıgı bir durumdu.

Linkledigim haber ise Lucas ve Biowarein US oyun basınını çağırdığı basın açıklamasının haberi. Yani olay resmi olarak da dogrulanmış oluyor.

21 Ekim'de iki firma ortak oyunun ne oldugunu ve icerigini aciklayacaklar...
Sosyal ağlarda paylaş

Troikacıların bi tanesi bile rpg yapamaz keza boyarsky dışında hepsi mmo projelerinde çalışıyo. Boyarsky de diablo3ün dünyasını ve questlerini yapıyor. Eski rpgcilerden bi obsidian kaldı, o da storm of zehirden sonra aliens rpg çıkarıcak konsol için. Bioware desen zaten bu var ME2 var dragonage var bide sonic rpg var yine konsol için, onların da başka oyun yapıcak mecali yok.

Adam gibi rpg çıkmaz yani artık. Belki avrupalı veya bağımsız yapımcılardan bişeyler daha gelir. Age of Decadence bekliyorum ben bitek.
Sosyal ağlarda paylaş

Axedice said:
Adam gibi rpg çıkmaz yani artık. Belki avrupalı veya bağımsız yapımcılardan bişeyler daha gelir. Age of Decadence bekliyorum ben bitek.

Zaten eskinin rpg oyuncusu ya çoluk çocuğa karıştı, ya dede oldu ya da MMORPG oynuyor. Eskiden günde 10+ saat arcanum oynardım, şimdi okuldan MMORPG'lerden makinede kurulu arcanum'u açmaya vakit bulamıyorum.Artık bıraktım yeni oyun beklemeyi, araştırmayı vs. Diablo 3 var işte, o da hack'n slash.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk linki daha okuamadım ama başka bir forumda okuğuduma göre MMO olmama olasılığı da varmış,bu kadar resmi olmayan açıklamadan sonra vs. çıkıp KOTOR3 açıklanırsa,alırsınız MMO'yu derlerse kötü olur cidden.

Ben dahil herkes şuan MMO'ya kitlenmiş durumda,KOTOR3'de beni sevindirir bir SW fanı olarak fakat,MMO diyorum başka birşey demiyorum.SWG oynarken aldığım zevki geri istiyorum (içine edilmeden önce )
Sosyal ağlarda paylaş

Team Gizka diye bi ekip dediğini yapıyor yalnız 4 yıldır falan devam ediyor heralde proje. Onun yerine http://fromearth.net/LetsPlay/KOTOR%202/ adresinde çıkarılan kısımları da anlatan bi fotoroman var.

Bide bio daha önce bi mmo yapacağını açıkladı, kotor yapacağının sinyallerini verdi ve ellerinde 20 tane oyun var zaten. Kotor mmo dışında bi oyun çook düşük ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...