Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 2 3 yıl çıktıktan sonra terkedilirseniz intihar etmeyin aman diyim şimdiden önlem alın doktara gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 BeIlow said: Haklısında koyuyor insana be çok sertap erener: unutursun için yana yana unutursun ölüm sana bana zaman basıp kanayan yarana unutursun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 etmem merak etme yaşamayı seviyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 abi sen emo degilmiydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sdfsfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben emo değildim ne yazık ki :) görebileceğin en neşeli heriflerden biriyimdir ota boka emo diyen paticik manyakları soalsun üstüme yapıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tarz ın emo ama için mutlu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 doğan görünümlü şahin gibi. emo görünümlü mutlu insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Utterable said: abi sen emo degilmiydin ? asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 büyük göğüslü sarışın ama aptal değil.. hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tarzımda emo değil ben hep öle giyiniyordum o zaman emoların yaratıcısı benmiyim allah belamı versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 olayları sakince analiz et http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14136165 nasıl oldu da, ben o sabah marketten eve geldiğimde; mimikler olsun, tavırlar olsun, hal hareketler olsun, bakışlar olsun; bir terslik olduğunu belli etmedin? nasıl oldu da, üç gün boyunca böyle bir şeyi içinde tutup sabredebildin? nasıl oldu da, böylesine ciddi bir hadiseyi mantık süzgecinden geçirip ''yani bileyim de?'' gibi sakince yazılmış satırlara dökebildin? vallahi bravo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 3 aydan sonra böyle mi? Manyak mısınız nesiniz bir gidin hava alın ya. 3 ay ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 E gayet anladık işte mutsuzluğu. Karma pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben bizim kapıcının kızıyla daha çok vakit geçiriyorum be çöp verirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Nihan 3 aya kalmaz tutucam o elini. Rawr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 pogodi said: körü körüne güvendiysen o senin dangozluğun. arkadaş burada muhteşem bir hayat dersi veriyor bellow . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ÖNCE said: burtonesk said: ginaly çıktığım olur musun? SONRA said: Asteroth said: burtonesk said: sözlenmek Çıktığım olur musun Nihanım? burtonesk said: sözleneceksek olur emrecim. meğersem nihanın hayatındaki ikinci erkek benmişim çok koydu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben bişey dicektim ama unuttum ne diyeceğimi o yüzden aşk bir sudur iç iç kudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ahah soz sen 3 aydir beraber oldugun kizlarla boyle evlilik planlari falan dusunursen daha cook isin var. neyse bir kere yanmissin dersini almissindir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Barney der ki: Kız arkadaşın ile ileri yönlü plan yapma limiti = x Çıkılan süre = y x= y/2 en fazla 1.5 ay ileri dönük plan yapmalıydın evet. ps: Geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kızlarda evlilik vaadiyle kandırıp erkekten faydalanabiliyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 pes etme 1. erkek olmak için cabala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Şu topicteki en saçma post sanırım buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sus kağan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar