ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 çıktığımlan sözlencem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ginaly çıktığım olur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya garbage da tamamda neden herseyi geyige vurmaya basladiniz biraz abarti olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 geçmiş olsun bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tey tey. bi de 1 ekimde yeni kurallar yürürlüğe girecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Abi dövmeyin insanları, konuşun ya. Ben olsam kızı da alırım çocuğu da alırım karşıma konuşurum, herşeyi ortaya koyarsın nedir ne değildir öğrenirsin ona göre seçimlerini yaparsın. Ben bu topiği trollemeyi seçtim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 körü körüne güvendiysen o senin dangozluğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dangoz? iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 burtonesk said: sözlenmek Çıktığım olur musun Nihanım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sözleneceksek olur emrecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Oohoo 3 ay lazım ona, sen başkasını bulursun o zamana. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 nihan, ciktigim olursan en gec 1 aya nisani takiyorum. kabul edermisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 MONTLA SIÇ DENDİ Mİ. DENDYİSE EDİTLEYİN BEN DEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 burtonesk said: sözleneceksek olur emrecim. Ayıp lan valla ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 konuya donelim (2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Benimle çıktığı olan ilk bayana 1. ayda 3 çocuk sözü veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oha dallas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Böle durumlarda karşına oturup konuşmanın bi faydası yok ne yapıcan antlaşma mı imzalıcan. Koy ..te diecen ve hayatına devam edicen . çekicen acını da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 he yaa ula 3.aylık ilişki için.. niyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bu benim en uzun ilişkimde ya öle demeyin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 //_O)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hic salmaya gelmiyo ilişki dediğimiz püsürük sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 BeIlow said: bu benim en uzun ilişkimde ya öle demeyin :/ eğer durum buysa kafaya takman çok normal aynı şeyleri bende yaşadım 3-4 ay bi kızla çıktım sonra bıraktı beni (haklıydıda) ama insan yediremiyo ilk defa ciddi bişi hissedip aşık oldum dediğin kızla ayrılmak -hatta seninki gibi bi olay yaşayıpta ayrılmak- insanı çok yıpratır anlayabiliyorum. arkadaşım hiç dövme hırpalama olaylarına girme aman diyim değmez tam tersi senin işini çok zorlaştırır. kendin için yapabileceğin en iyi şey muhabbeti kesmek ki zaten onuda yapmışsın daha fazlasını yaparsan sana geri döner üzer seni. şahsen böle adilik yapan insanların yüzüne bile tükürmeye acırım. sen yaşamana bak hayat güzel ben çok takmıştım kızın ayrılmasını vs. hayatım şöle bi 3 sene ziyan oldu (özellikle kendimleyken,yalnız kaldığım zamanlarda psikolojik olarak) işin özü değmezlermiş üzüleceğin bişi varsa kıza ayırdığın o 3 aya üzül moruk gerisi boooş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Haklısında koyuyor insana be çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cikolata ye spor yap gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar