Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyundaki performans

Odinn

Öne çıkan mesajlar

O sistemle pek verim alabilceğini sanmıyorum,ne sistemler 10 dan yukarı fps zor alıyor opti sorunu olduğundan oyunun...

Trail çıkmasını bekle bence o zaman test etme imkanın olur ona göre bir karar verirsin ama en azından bir 3-4 ay bekleyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Grafiklerin etrafındaki kırıklıklarla ilgili bir sorunuzunuz yoksa size alağıdaki yöntemi tavsiye ederim. ne bir takilma ne bir yukleme oldu simdiye kadar.

User settingsde en ustte resolution vardır . Onun da altında iki kutucuk var . simdi bunlardan:

Full screen - Windowed: İkisini birden seçerseniz bahsettiğim sorunsuz ortama girersiniz. Ve ekranınızda da herhangi bir pencere görünmez full screen gibi oynarsınız. Sadece grafiklerin kenarlarında kırıklıklar gorursunuz ama zoom out edince bunlar da ortadan kalkıyor.

Kalabalık acik alan RVRlerde test edilmiştir (scenario instancelardan bahsetmiyorum. Scenarioları kaymak gibi oynarsınız.)
Sosyal ağlarda paylaş

Wow dan daha dandık grafıklere sahıp bı oyun wow un 2 3 katı daha fazla kastırıyor makıneyı.

Topıgı acan arkadasın sıstemı bu oyunu kaldırmaz.RvR lerde cok zorlanırkı oyun zaten rvr uzerıne kurulu onu yapamadıktan sonra oynama daha ıyı.

Bende sıstem olarak.HD 3850 ,2 gb ram,am2+ 2.01 ghz islemci var en dusuk ayarlarda oynayabılıyorum.Oynuyordum daha dogrusu pek gırmıyorum bu aralar.Aynı sıstemle wow da ıstersen 100 kısı arasına gır kasmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü nvidia kartlarında AA daha kötü performas verir.

ATI 4850 var AA açmışım ya da açmamışım fps olarak pek farketmiyor.

Basa basa söylüyorum, bu oyunda işlemci çok önemli. Oyunun yüksek ihtimalle kastıran kısımları grafiklerden çok kod kısmında, collision detection ortamda 60 kişi varsa kastırabilir sizi. Dual core makinanız yoksa bence oyuna pek bulaşmayın.

Bunun dışında, FPS sorunu yaşıyorsanız grafik ayarlarından grass'i kapatın daha iyi FPS alabilirsiniz. Alt+tab yapınca çöküyor falan diyorsanız full screen'i kapatın windowed mode'da sadece yanlarda ufak kırıklar oluyor göze bile batmıyor ama daha düzgün oluyor oyun.

Ayrıca, ekran kartınız AA/AF kaldırabilecek durumdaysa 2x bile olsa açın o kadar farkediyor ki. AA açtıktan sonra WoW'un grafikleri daha güzel diyenlere gülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Venator said:

Ayrıca, ekran kartınız AA/AF kaldırabilecek durumdaysa 2x bile olsa açın o kadar farkediyor ki. AA açtıktan sonra WoW'un grafikleri daha güzel diyenlere gülüyorum.

Bu tıp oyunları Wow ve digerleri diye iki ayrı gruba ayırmak lazım bence bu da dıgerlerı kısmına gırebılecek kapasıtede ancak.

Aynı sıstemle WoW da video ayarları en yuksekte bunda Tum ayarlar en dusukte oynıyacaksam buna ragmen wow kasmıyacak bu kasacaksa bundan oyun sorumludur benım sıstemım degıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...