Odinn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Arkadaşlar warhammer a başlamayı düşünüyorum, üstte WAR için sistem testi yaptım, buna göre ve üstünede 1 gb ram taksam orta kalite falan(25-30 fps mesela) oynarmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Zor bence. O ekran kartı büyük rvr alanlarında sürünür gibime geliyor. Tek başına quest yaparken fps dediğin civarda olabilir ama malum oyun pvp ağırlıklı. Yine de benzer donanıma sahip birileri yorum yazarsa daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 o grafik kartı ağlar. 2 gb ram minimum şart. işlemci idare eder ama yükseltmeye bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 9800GX2 ekran kartım min req zar zor geçmiş gözüküyo benim valla req lab sayfasında. içimden bi okkalı has.... lan dedim gördüğümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ram sadece loading olaylarini etkiler. o ekran kartiyla da en dusuk ayarlarda oynayabilirsin, arada sirada sekmeler vs olacaktir yanliz. en buyuk darbogaz islemci, o konuda da biraz rahatsin gordugum kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 1 gb ram takıp oynarsın, savaşlarda biraz üzer gibi arada ama idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 1gb ram kurtarmıyor oyun zaten 1gb harcıyor ondan sonra sanal bellekle harddiskten takıla takıla yüzey kaplamalarının yüklemesini beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 O sistemle pek verim alabilceğini sanmıyorum,ne sistemler 10 dan yukarı fps zor alıyor opti sorunu olduğundan oyunun... Trail çıkmasını bekle bence o zaman test etme imkanın olur ona göre bir karar verirsin ama en azından bir 3-4 ay bekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bende 3gb ram varken oyun 1600mb üzeri kullanıyor, 2gb ile bile rahat oynanır mı emin değilim kalabalık mekanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oynanmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Sam said: bende 3gb ram varken oyun 1600mb üzeri kullanıyor, 2gb ile bile rahat oynanır mı emin değilim kalabalık mekanlarda. Ben 4gb ile %78 yük gördüm. Vista nabza göre şerbet veriyor. 8gb ram taksam onu bile kullakcak valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 1680x1050 - High Quality Karakter ekranında: http://img510.imageshack.us/img510/1462/karakterekranng9.png Quest yaparken: http://img522.imageshack.us/img522/4472/questsrasndawg5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 3 gb kafadan lzm,1 gb ram ile oynayamadım kahretsin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bende ciddi anlamda fps arttırımı sağladı bi bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Link'i düzgün verebilirmisin? Edit:sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Düzelttim Düzgün hali ama Nvidia için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 çözünürlük donanımla doğru orantılı mı olmalı acaba? yoksa tamamen farklı bi sistem mi? yani demek istediğim yavaş ,düşük donanım >>düşük çöz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Oyunda problem var açıkcası, ayarlarını baya bir kurcaladım ama ayarlardan herhangi biri kapatıldığında fps değişikliği olmuyor. Buna rağmen nedeni belirsiz, normal oyun esnasında anlık kasılmalar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Grafiklerin etrafındaki kırıklıklarla ilgili bir sorunuzunuz yoksa size alağıdaki yöntemi tavsiye ederim. ne bir takilma ne bir yukleme oldu simdiye kadar. User settingsde en ustte resolution vardır . Onun da altında iki kutucuk var . simdi bunlardan: Full screen - Windowed: İkisini birden seçerseniz bahsettiğim sorunsuz ortama girersiniz. Ve ekranınızda da herhangi bir pencere görünmez full screen gibi oynarsınız. Sadece grafiklerin kenarlarında kırıklıklar gorursunuz ama zoom out edince bunlar da ortadan kalkıyor. Kalabalık acik alan RVRlerde test edilmiştir (scenario instancelardan bahsetmiyorum. Scenarioları kaymak gibi oynarsınız.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Wow dan daha dandık grafıklere sahıp bı oyun wow un 2 3 katı daha fazla kastırıyor makıneyı. Topıgı acan arkadasın sıstemı bu oyunu kaldırmaz.RvR lerde cok zorlanırkı oyun zaten rvr uzerıne kurulu onu yapamadıktan sonra oynama daha ıyı. Bende sıstem olarak.HD 3850 ,2 gb ram,am2+ 2.01 ghz islemci var en dusuk ayarlarda oynayabılıyorum.Oynuyordum daha dogrusu pek gırmıyorum bu aralar.Aynı sıstemle wow da ıstersen 100 kısı arasına gır kasmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için, göründüğü kadarıyla şu anki makinayla pek iyi oynanmayacak gibi, en iyisi beklemek :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 amdX2 4200, 4gb ram, 8800 gt ekran kardı ve vista 64bit işletim sistemi ile en karışık(rvr senaryosu) mekanda bile ne bir takılma oluyor nede grafik sorunu.bilemiyorum ben memnunum gerçi ben aoc de ikende pek bir sorunum olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Genelde ATI kart kullanıcıları çok sorun yaşıyolar gibi... ben AMDX2 2.2Ghz 4GB Ram 8600 GTS ile hemen hemen sorunsuz oynuyorum ve ayarlar en üstte. (AA/AF kapalı ama) AA açınca pekbir değişiklik olmadığı gibi kasılmaya başlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Çünkü nvidia kartlarında AA daha kötü performas verir. ATI 4850 var AA açmışım ya da açmamışım fps olarak pek farketmiyor. Basa basa söylüyorum, bu oyunda işlemci çok önemli. Oyunun yüksek ihtimalle kastıran kısımları grafiklerden çok kod kısmında, collision detection ortamda 60 kişi varsa kastırabilir sizi. Dual core makinanız yoksa bence oyuna pek bulaşmayın. Bunun dışında, FPS sorunu yaşıyorsanız grafik ayarlarından grass'i kapatın daha iyi FPS alabilirsiniz. Alt+tab yapınca çöküyor falan diyorsanız full screen'i kapatın windowed mode'da sadece yanlarda ufak kırıklar oluyor göze bile batmıyor ama daha düzgün oluyor oyun. Ayrıca, ekran kartınız AA/AF kaldırabilecek durumdaysa 2x bile olsa açın o kadar farkediyor ki. AA açtıktan sonra WoW'un grafikleri daha güzel diyenlere gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Venator said: Ayrıca, ekran kartınız AA/AF kaldırabilecek durumdaysa 2x bile olsa açın o kadar farkediyor ki. AA açtıktan sonra WoW'un grafikleri daha güzel diyenlere gülüyorum. Bu tıp oyunları Wow ve digerleri diye iki ayrı gruba ayırmak lazım bence bu da dıgerlerı kısmına gırebılecek kapasıtede ancak. Aynı sıstemle WoW da video ayarları en yuksekte bunda Tum ayarlar en dusukte oynıyacaksam buna ragmen wow kasmıyacak bu kasacaksa bundan oyun sorumludur benım sıstemım degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar