Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Arkadaşım yaşamıştı. Göz kapaklarının tam kapanmaması olayı yani rüya anında gözlerinin açık olarak kalması ve gözdüğün şeyler ile rüyanın karışması gibi birşeyler demişti. Yanılmıyorsam göğsüne kırmızı gözlu zayıf hatlı birşey oturmuş ve yavaş yavaş arkadaşaın yüzüne hava üflemiş. Arkadaş o hava üfledikçe nefes alamıyordum diyordu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 benim yaşadığım da çekirge vardı, çekirgeler zıpladıkça nefessiz kalıyordum ölücem filan sandım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Samcim valla bu tarz bir şeyi ilk defa duyuyrum desem yeridir. Belki de senin tam hatırlmadığın şeyler de olabilir. Bu daha çok astral seyyehat durumlarında olan problemlere benziyor açıkcası. Genelde çıkmış olup ani bir şokta dönememe veya korkup çok ani dönüş yapma ya da kendini vücut dışında veya içinde sanarken tam tersi ollması gibi durumlarda vücut garip tepkiler verebilir. Parapsikolajik olarak tek benzetmem açıkcası bu. Karabasan demiş biri ama u mümkün değil çünkü karabasan olayında yarı uyur yarı uaynık durumda kalır ve hiç kıprdayamazsınız. Ayrıca ses çıkartamaz boğulur durumda olur, sanki biri gırtlağınızı sıkıyormuş gibi olursunuz. Fakat midenin dışarı çıkacak gibi olması ve kusacak gibi olmak onu bilemiyorum. Çoğu karabasan diye düşünülen durumlar da aslında rüya anlarındaki astral seyahatten dönemeden uyanma durumlarıdır. Çok karıştırılır. Psikoljik olarak baktığımızda böyle durumlar genelde vücutta stress düzeyinin çok yükseldiği dönemlerde beynin rahatlama amacıyla vücuttan bir nevi elektrik boşaltması işlemi de denilebilir. Söz gelimi çok önemli sınav dönemlerinde yaşanan şeylerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hich yasanilasi seler deil insan kendine gelemio bi yariim saat filan gercekliklle hayali karistiriosun bi süre o dahada kotu oluo nerdeim anasini satim oluosun ilk 10sn sonra ne olyo anasini satim devresi filan falan ay ayy allahtan cok uzun süredir tekrar yasamadim bole bisiyi. hichh cekiir deil..[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hmm, aslında haklısın pek benzemiyor bunun tarifine.. astral seyahatten filan da anlamam.. (duymuşluğum var ama, cahil değilim :) ) trojanhanım'ın dediği gibi saadettin teksoy'a mı gideyim acaba..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yediğin bişey dokunmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Yorgan ufaktır, uyuken bazı hassas bölgeler açıkta kalırsa bu tip şeyler görülebilir :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: HellHound, 26 Nisan 2004 14:55 tarihinde demiş ki: biz zamaninda iki plastik bardak arasina sicim gecirir balkondan balkona karsi komsuyla muhabbet ederdik (genctik o zaman tabii, ulan bardakla kasacagina gitsene karsi komsuya hem transformers'ini onunkiyle kapistirirsin... ama yok illa bardakti sicimdi of of) aynen valla.. bir de ip sistemi gerçeklestirip, camdan cama kargo yapmaya çalisirdik.. iki adim yürümeye üsengeçlik..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 FMF'iniz varsa nöbet geçirirken her akşam böyle geçiyor. Midenizdeyse tabii.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: ghaldszar, 26 Nisan 2004 16:03 tarihinde demiş ki: Samcim valla bu tarz bir şeyi ilk defa duyuyrum desem yeridir. Belki de senin tam hatırlmadığın şeyler de olabilir. Bu daha çok astral seyyehat durumlarında olan problemlere benziyor açıkcası. Genelde çıkmış olup ani bir şokta dönememe veya korkup çok ani dönüş yapma ya da kendini vücut dışında veya içinde sanarken tam tersi ollması gibi durumlarda vücut garip tepkiler verebilir. Parapsikolajik olarak tek benzetmem açıkcası bu. Karabasan demiş biri ama u mümkün değil çünkü karabasan olayında yarı uyur yarı uaynık durumda kalır ve hiç kıprdayamazsınız. Ayrıca ses çıkartamaz boğulur durumda olur, sanki biri gırtlağınızı sıkıyormuş gibi olursunuz. Fakat midenin dışarı çıkacak gibi olması ve kusacak gibi olmak onu bilemiyorum. Çoğu karabasan diye düşünülen durumlar da aslında rüya anlarındaki astral seyahatten dönemeden uyanma durumlarıdır. Çok karıştırılır. Psikoljik olarak baktığımızda böyle durumlar genelde vücutta stress düzeyinin çok yükseldiği dönemlerde beynin rahatlama amacıyla vücuttan bir nevi elektrik boşaltması işlemi de denilebilir. Söz gelimi çok önemli sınav dönemlerinde yaşanan şeylerdir. haklı olabilirsin bilmiyorum ama bende bir dönem boyunca aynen böyleydim yaklaşık 3 ay boyunca geceleri uyuyamadım yada uyurdum birden kas katı kesilir kendimi ölüyo gibi hissederdim garip titremeler kan basıncı değişimi gibi ama o aralar çok depresif bir yaşantıdaydım zaten psikoloğada gittim bi süre ama aldığım uyku ilaçlarıyla uyumayı başardıktan sonra bile birden bile bedenimin uyandığını ancak sanki beynim başka bi yerde olduğunu hissederdim ıyyyk berbat bi dönemdi[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ben de biraz önce bi şehrin üstünde uçtum geldim. o denli tasasız gamsız, o denli aymaz bir insanım...[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Sam sonuçta bunu 3 nedenden olabilir diye düşünüyorum. 1-Fiziksel probemlerden 2-Ruhsal Problemlerden 3-Parapsikolojik nedenlerden. Eğer devam ederse o zman yukarıda verdiğim sırayla araştırılması gerekliliği vardır bence. Devam ettiği takdirde öncelikle kesinlikle bir doktora gitmen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Yorgunsan da olur. Git sıcak bi banyo al, geceleri erken yat erken kalk, düzelir. Yani kısacası normal hayat yaşa.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 valla sami bilmemde ben kamyon mamyon devirmedim sadece baya bi öpüştük kızla , ondan sonra gerçek hayattan tanıdığım bi kız geldi.bu kızda kaçtı herhalde utandığından...yoksa toplamda 20 dakika süren (evet ölçtüm) bi rüyada ne kamyonu ne devirmesi :P[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj PUMA tarafından 26 Nisan 2004 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bana da olmuştu benzeri.. en sonunda rüyamda ışın kılıcımı çekerek sonlandırmıştım herşeyi :) sonra ise uyuyamamıştım.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yahu ne kamyonu ne devirmesi, verdiğim linke bakan yok mu anlamıyorum ki. succubus aynı zamanda göğsüne oturup erkekleri boğduğu düşünülen bir iblis. onu da yapıyor öbürünü de.. sonbirkaç gündür uyku düzenim beraber, bugün yatarken de bayağı bir uykusuz, yorgundum. herhalde dediğiniz gibi ondandır.. ha bir de şimdi hatırladım, uyandığımda boğazım böyle nefessiz kalmış gibi ağrıyordu. güç nefes aldım kısa bir süre..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ehe Geçmiş olsun Sam ;) Benimde rüya değil,ama gerçekte başımdan öyle "Subucux-files" tarzı olaylar geçti ki... bw... Artık pek tırsamıyorum...Estel imi bile gördükten sonra,hepsi vız geliyor ;) [Alınmaca yok dimi Estel?][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 senin succubun cani sıkkınmısh heralde kesin kadinlik hormonlarindandir.. yoksa sen gel samin yyanina bogazlamaya filan kalk olcak işmi canim..[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Umarım hayırdır ruyan.. Ben genelde kılıcla oldugumu gorurum ılgınc sekıllerde..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bu sleep paralysis hedesi bana da olmuştu 2-3 saniye sürmesine rağmen acaip korkmama yetmişti.aynı şekilde bende çok saat ayakta durup az uyumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bugün ben de garip bir şekilde sarsıldım uyurken.. ruyamda bir cam bardak- kupa gibi bişiyi alıyım derken (bir raftan) ittirdim yanlışlıkla düştü.. ani bi sesle kalktım yataktan.. hani kabuslarda adamlar kalkar ya fırlar. aynı şekilde fırladım.. ama farklı bişi, sanki o ses yanı başımdan gelmiş gibi oldu ve titredim uyanıp-kalkma arasinda.., iğrenç bir histi.. aklima Sam geldi..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 anlattım işte yukarıda, arif olan anlar.. :-p oy oy oy şimdi tekrar hatırladım da, ağzımı kapamaya çalıştım da iç organlarım ağzımdan dökülmesin diye. hani bunu görmüyorsun sadece normal rüyalardaki gibi, his olarak da yaşıyorsun. amanın..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 buluşmada konuşuruz bunları böyle kamuya açık mekanda olmaz.. :-p[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: BonePART, 27 Nisan 2004 02:52 tarihinde demiş ki: sam hade hade kamisa su yurudu demyosunda yok efenim succubus mus bilmemneymis wet dreamdir wet dream ahahahaha :lol:[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 lan bi dakga! buluşma oluyo mu olmuyo mu? vayy be... gizliden buluşacak adamlar demek ki. alacağın olsun sam![signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar