Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 WoW WAR fln portları hep blocklu girmenin bi yolu varmıdır ? YF denedim sökmedi açıkcası laptop wireless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bilgi işlem ile konuşman gerekiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bi program vardı o iş için de unuttum adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tunel programları kullanabilirsin ama başarılı olacağını pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 "YF kullandım" demiş ya adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kısaltmalardan anlamıyorum. sanırım tunel programı o. o zaman oynayamaman kesinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 http://www.wowtunnels.com/ buldum monthly fee 1$ official forumlarda SSH Tunneling diyolar, http tunneling program fln buldum ancak evde denedim 12k+ ms gg ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ya bende geldim yurda guzelce yerleştim. yf ile girdim oyuna gayet guzel giderken falan çat bi lag spike. soora 8k 9k latency dc yedim. soora aynı olay surekli olunca bi şaşırdım falan. yfsiz girdim 200ms falan gayet guzel giderken çat dc. bu da surekli olmaya baslayınca bi sarsıldım falan uzuldum. bole bişi başına gelen warmı? çozumu warmıdır bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 cozum = eve cikmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 derste ins akmak ftw en arka köşeye bi kurulcan of of , bırak hoca anlatsın accessmiş sqlmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 mokoko said: ya bende geldim yurda guzelce yerleştim. yf ile girdim oyuna gayet guzel giderken falan çat bi lag spike. soora 8k 9k latency dc yedim. soora aynı olay surekli olunca bi şaşırdım falan. yfsiz girdim 200ms falan gayet guzel giderken çat dc. bu da surekli olmaya baslayınca bi sarsıldım falan uzuldum. bole bişi başına gelen warmı? çozumu warmıdır bunun? çözümü yok işte bu olayın. yf falan yemiyor. nasıl yapıyorlarsa monitoring yapıyorlar. oyun oynandığını anlayıp portu kısıtlıyor ya da kapatıyorlar otomatik olarak. bilgi işlemcilere sormak lazım bunu aslında. ilerde ccna olursam anlatabilirim herhalde nasıl yapıldığını falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ya ama gecen sene babalar gibi oynuodum. bu sene basladı bu problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ben de derste böyle wow oynayan insanlar görüyorum. Acıyarak bakıyorum açıkçası, yardım almaları lazım öylelerinin kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Kane&Lynch said: derste ins akmak ftw en arka köşeye bi kurulcan of of , bırak hoca anlatsın accessmiş sqlmiş İdealizm bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Xaenin said: Ben de derste böyle wow oynayan insanlar görüyorum. Acıyarak bakıyorum açıkçası, yardım almaları lazım öylelerinin kimse kusura bakmasın. niye lan sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Çok patetik çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Abi çıkın kafeteryaya insanlarla konuşun, yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 getalife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Biz de laptop'u açıp cayır cayır bağlanıyorsun, hiç bir kısıtlama yok. Çünkü wireless allaha emanet. Okulun karşısında kalan kızlar var okulun internetini kullanıyorlar adasfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Şu son üç postu atanlar da WoW'cu yani, ama bir limiti var.(Allahım büyüdük mü yoksa?!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Oh please... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Tamam bir fire var arada, ama o da dönecek yani kaçarı yok. Hiç olmadı sarhoş edip subscription yaptırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 i got gf & she isnt fat sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar