Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 olsun. paramız var nasısa, camia da büyük. adam gibi araştırıp oynamak isteyen hırslı adam alıcan (bkz galatasaray). adamlardan çok daha fazla paramız var parayı anca çöpe atıyoruz, bunu engellersek 2 senede fıstık gibi takım olur yine. ama başımızda yıldırım olursa "ben futboldan çok iyi anlıyorum" diyip 25 milyon euroya casillas ı alır, karşılığında lugano edu ve serveti satar. can arat tek dc oynar her maç hat trick yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Abi aslına bakarsan "bence" lugano ya anger management lazım. Adam her maç kırmızı kartlık oynuyor. Sarı kartı yıyınce akıllanır dıyosun yok herıf durduramıyor kendısını. İşini iyi yapan hakemde atıyor yerı gelınce. Edu'da cok kontrolsuz, gecen sene psv deydı sanırım o gerı verdıgı paslar falan, gole en yakın adam edu Fenerbahçe'de. Servet ise tamam uzun boyuyla defansif anlamda iyiydi ama hızlı ve ufak adamları devamlı kacırıyordur, kacırıncada basıyordu tekmeyı. Barni moloztaş adam resmen, bırde her nefes alışında sümüklerini çıkartmıyor mu bezdiriyor kardeşim. Bir sağ bir sol bir sağ bir sol. Högh Uche 2lisinden sora defanta güzel anlaşan, adam kacırmayan adam gelmedi fenere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tomas iyiydi bence, ne gs ne de fb degerini bilmedi o adamın. oyle efsane değildi belki, cok is yapıyor gibi de gorunmuyordu ama temiz maclar cıkarıyodu hep. ha bi de fenerde luciano adamımdı benim, o herif neden gonderildi hala cozebilmis değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Tomas iyiydi ama onda da saygı yoktu abi. Takım arkadaşına yok, giydiği formaya yok, teknik direktöre yok. Asi bi adamdı. Hep "kimse benim değerimi bilemiyorum ama aslında çok kralım ben ya" havası vardı adamın. Tamam özgüven lazım bir futbolcuda ama onunki biraz fazlaydı. Song mesela, gsden nadir adam isterim, Song onlardan biriydi. Bize onun gibi adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Zlaneth said: Tomas iyiydi ama onda da saygı yoktu abi. Takım arkadaşına yok, giydiği formaya yok, teknik direktöre yok. Asi bi adamdı. Hep "kimse benim değerimi bilemiyorum ama aslında çok kralım ben ya" havası vardı adamın. Tamam özgüven lazım bir futbolcuda ama onunki biraz fazlaydı. Song mesela, gsden nadir adam isterim, Song onlardan biriydi. Bize onun gibi adam lazım. yemişim saygıyı, sahada ne verdiğine bakarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Nouma'cı holiganlardan ne beklenir başka? Bir farkımız olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 500 bin dolar için aurelloyu gönderdi 1 milyon euro fazla vermemek için zicoyu gönderdi yerine emreyi aldı josicoyu aldı maçtan önce için fenerbahçe rakısı yoksa nasıl çıkıcak josiconun parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Baggio said: Nouma'cı holiganlardan ne beklenir başka? Bir farkımız olsun :) hangi türbündesin dur oraya koşacam golden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bi ara besçasnik li fenere döneceğiz gibi şu 15 gün arada toparlanamazsak ama bi bakıyorum semih yok deivid yok lugano yok alex yok çokta sürpriz olmadı açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 micha said: Fener = Başkan gitmez,Aragones gider Zico gelir. GS= Skibbe gider Hagi gelir. Beşiktaş = Lucescu gelir Ertuğrul yardımcı ant. olur. ya hagi gs taraftarı icin hepiniz hırsızsınız diye bagırıyordu en son bu taraftar hala seviyormu bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Baggio said: Nouma'cı holiganlardan ne beklenir başka? Bir farkımız olsun :) bjk'nin şu andaki tek ekisiği nouma gibi bir adamın ruhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bir Mehmet Özdilek, bir Oğuz Çetin daha mı az takım ruhuna sahipti? FB'ye de lazım aynı şey de, ruh başka, terbiyesizin önde gideni olmak başka. Terbiyesizliğin adını BJK'lilik yapan taraftarın seviyesi de ayrıca bambaşka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Baggio said: Bir Mehmet Özdilek, bir Oğuz Çetin daha mı az takım ruhuna sahipti? FB'ye de lazım aynı şey de, ruh başka, terbiyesizin önde gideni olmak başka. Terbiyesizliğin adını BJK'lilik yapan taraftarın seviyesi de ayrıca bambaşka tabi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Çok güzel yazmış baggio. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 paticik/Spor/futbol/ayarlar/uygun ayarlara +1/bye/log out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 paticik/Spor/futbol/ayarlar/haklı ayarlara başka koldan laf atmaya çalış veya lol de/bye/log out. .. var bi de. Seç beğen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ahh zico ahh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hahaha Ayar verilmez alınır diye bi laf var her lafa gazla cevap verip üstüne almasaydın keşke.Sana +1 verdiydik.Sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Yok ben de sana demediydim, senin formatını kullanarak holigan taşladım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Baggio said: Şu son 3-5 senedir yakaladığımız ivme, takımın düzelmesi, kalkınmalar falan bir ayda çöpe gitti, gitmek bir yana çok daha kötü duruma düştük. Emreyle Güiza öyle alınmayacak, kötü futbolcular değil de, ikisini birden abuk subuk paralara alıp bütçeyi bitirmek.. Teknik direktör neden böyle belli değil, "yaşlı" diye bir savunmayı ben kabul etmiyorum, adam 3 ayda mı çöktü? Avrupa şampiyonu oldu işte. Takım da kaleden forvete kadar her mevkiide eksik, hani 1-2 adam alınır devam edilir bir hal yok ortada. Öyle bi hale geldi ki artık resmen neşter, operasyon, revizyon gibi klişe lafların gerçekten uygulanması lazım düzelmek için. Bu sezon bitti zaten herşey, seneye de UEFA bile çok zor görünüyor. GFB itleri de bütün maç susup 2. ve 4. gollerde alkış tuttular, bu adamların demecini getirip buraya yapıştıranlar bir daha düşünür belki. Sıfır çeken, Pendik'e yenilen FB'ler bundan çok daha iyiydi valla. ben gfb yi desteklemiyorum hiç bir şekilde ama orda alkış yapanlar maraton alt-üst ün bir kısmı ve fenerium tribünüydü. maçın başında bazı gruplar protesto için sessiz kaldı bir tek gfb bağırdı tabi bu bağırışların yarısı tezahürat yarısı aziz yıldırımaydı o ayrı. maçın sonlarına doğru gruplar bağırmayan 'elit' kesime küfürlü tezahürat yaptılar. maç boyunca gıkınız çıkmıyo rakip takımı alkışlıyosunuz diyerek. stat çıkışında bazı taraftarlarda o zaman oynasın bizimkiler rakibi alkışlatmasın diye tepki gösterdiler. olaylar aynen böyle gözlemlediklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 görende zico şampiyon etti bunları sancak lol. yine gs almıştı kupayı zico varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 İki sezonun birinde yaptı işte, diğerini de başarısızlıktan değil her zamanki gibi sezon sonu mallıktan kaybettik. ŞL'de senelerin yükselmesi tavan yaptı, çeyrek finale çıktık, yarı finale de ramak kalmıştı. Daha ne olsun yani, şuanki halimize bi bakarsan Zico'lu takımın 20 kat iyi olduğunu görmek zor değil. (Tabi tek giden Zico da değil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yeni td her zaman tasları yerinden oynatır takımda. belli bir duzeni vardı fb'nin bozdu nedense. iyi kotu zico idare ediyodu takımı, sampiyon yapamadı diye gonderildi. aragones gelince de aynı dili konusan adamlara yoneldi yonetim, sanki diliyle top oynuyo adamlar. aragones gidicek simdi o da bi ise yaramayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Aziz Yıldırım istikrar istikrar diye ağlıyor ama,yakından uzaktan bir istikrar felsefesi yok.... Kim ne derse desin takım sadece Gs galibiyetlerine ve şampiyonluğa endeksli...Fener şampiyon olursa,td kalıyor,fener gs'ye yenilip,şampiyon olamazsa td gidiyor istersen şl'de final oynat... Avrupa mavrupa hikaye aziz yıldırım için,Zico'yu bırak daum doneminde 2 sene üstüste şampiyon olan takım mucizevi ir şekilde 3.yü kaybetti ki ne kadar istikrarlı bir kadrosu vardı,o takım devam etse her sene süpürürdü ligi daum'la...Ama yok şampiyonluk gitti,kelle gitti... Zico geldi fener şampiyon zico devam,fb tarihinin en büyük başarısını yakaladı,gs'ye yenildi şampiyonluk gitti,zico gitti.... Her sene şampiyon olacaksın diye bir kural yok,fenerbahçe 3-4 sene once,her önceki sene üstüne birşeyler ekleyerek geldi buraya kadar,aziz tamamen yedi bitirdi o emekleri... Alex ferguson'da her sene şampiyon yapmıyor manu'yu 20 senedir... Ayni istikrar meselesi diğer takımlarda da var tabii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aziz yıldırım bu sene finansal istikrar'ı yakalamak istedi şuan takımın gelir ve giderleri aynıymış bu sene kâr etmeyi amaçladı ama yapamıyoruz işte hiç bişi olmuyo seneye adam gibi transferler yapmazsa bu taraftar yönetim istifa diye bağırır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar