toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ayhan bugun kotuydu, bugune kadar gecen seneden beri harika top oynadı adam. bi macta katletmeyin herkesi. ayhan'a tahammulu olmayanın lincoln'e nasıl oldu onu anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yahu ben farklı maç mı izliyorum.ayhan nerde güzel oynadı abi bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hangi macta kotu oynadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 CthuLhu said: yahu ben farklı maç mı izliyorum.ayhan nerde güzel oynadı abi bu sene? şaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi yusuf delik deşik etmiş sizi yapmayın allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ayhan napsınki abi abartmıyorum formda yusuf, patrick viera gibi adamları bile üzebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bursa haketti kazandı diyecek bir şey yok gs liyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu maç için ben 2-1 alırız dedim. arkadaş 2-1 bursa alır dedi. sonuç olarak 5 bira kaybettim. hesap soracak biri bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Nonda lincoln çok etkisizdi bugün...Bi kopukluk vardı tam çözemedim..Aslında bursa çok kaçırdı da,biz hep saldıran taraf olduk,iyi pas yaptık rakip sahada özellikle 2. yarı...Kaptırdğımız toplar(özellikle sabri ve servet yüzünden) çok tehlikeli oluyor dönüşlerde çünkü servet meira yavaş kalıyor çok iler çıkınca... Rakipte de Yusuf süper oynayınca yenilmek kaçınılmaz oldu...Özellikle kontra çıkan takımlara karşı bir çare bulmamız lazım...Ben o yüzden gs'nin bu sene büyük maçlardan ziyade antep gibi bursa gibi iyi kontraya çıkan takımlara zorlanacağını düşünüyorum...(Avrupa'da da keza) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ne şaka abi? ayhan'ı hiç mi hiç beğenmiyorum bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ayhan gayet kötü abi bu sezon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 adam gibi sağlık ekibi getir adnan başkan. takımın yarısı sakat oynuyoruz 2 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Cantona said: Zegna said: fena ezmis bursa. Ezme ? bursa ezdiyse kayseriyle metalist ne yapmış acaba fsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Masquerade said: Cantona said: Zegna said: fena ezmis bursa. Ezme ? bursa ezdiyse kayseriyle metalist ne yapmış acaba fsdfsd. herkes sorunun cevabının tecavüz olduğunu biliyor. ayrıca evet bursa gs yi ezdi. yani çok daha gol pozisyonuna girip kaçıran bursa. illa topa sahip olmak gerekmiyor. golleri bulup geri çekildi normal olarak. aslında yusuf yetti tek başına denedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 relax. bursaspor yapması gerekeni yaptı aslında. yusufa uzun top atarak galatasaray savunmasını her defasında dengesiz yakaladı. yusuf gibi bir adamda sercan ve adrianoya çok iyi toplar dağıttı. bir bursalı olarak takımdan bu sene gayet memnunum, umarım zayıf beşiktaş, fenerbahçe ya da kötü galatasarayın arasından sıyrılarak ilk 3'e kalırlar da avrupa maçı izlerim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kurt kocayınca köpeklerin maskarası olur derler ya aynı o misal. sizinde söner havanız rahat olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Zegna said: evet ezme, algıda sorun mu var? :) Zegna ona ezme dediysek o zaman kayseri tecavüz etti fenere heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bursanın pozisyonları cok net, kacırdıkları da var. evet ezdi bursa gs yi, kayserispor da fenerbahceyi ezdi. oyle bi mantıktasinizki simdi benim bunun uzerine metalist bjk ye orgy yapti, bursa gs ye daha kotu seyler yaptı yazmam lazım sanırım. tecavüz filan yazmıssınızda, 6 kasımdaki tecavüzün yan etkileri bunlar sanırım :) bilincaltına isliyor^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 valla bilmiyorumda bursada dün akşam eğlence vardı keyif sigarası yaktı demek doğru olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hala mı 6 kasım :D 6 hafta sonrasında aldıgınız 6 puanın yan etkisi de bu herelde eheh. gecen sene 6 hafta seyircisiz, 6 hafta teknik direktörsüz 6 puan farkla 6 gol averajıyla 6 yabancısız 6. aziz sampiyonlugunu yasadık 6'nın yan etkileri iste, bak sen su ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 toggie said: 6 yabancısız Uydurmuş olmak için neler çıkmış be, daha zorlasanız bulurmuşunuz bişeyler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 digerleriyle yetin sen baggio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 6 Kasım gerçeğini değiştirmiyor bunlar ama :) Sizin genel başarınızın istatistiğinin oraya varması başka şey, bizim size canlı canlı 90 dakikada 10 kişi 6 tane atmamız başka. UEFA NE Kİ LAN BİZ DE UEFACIYA 6 ÇAKTIK UEFA+6 OLDUK EHUH modunda adam değilim de, 6 Kasım bize bir eğlencedir, sizin için de biraz eğlenceli, biraz utançlı bir hatıra olmalıdır, işin tatlılığı burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 5 var abi, 1 eksik olsun. canlı canlı 5 tane atmadık mı? neyse 6 sene sonra hala bunların konusulması bence sizin icin utanc verici bisey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar