Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bu nedir yaaa? Sadettin Teksoy'un yeni yazı dizisi Yeniden Doğanlarmış. Adam çıkmış bi de reklamında "kimler yeniden doğuyor?" dio. ulan nedir yaani, yeniden doğmanın da kıstasları mı var? Belli bazı unsurlar olmadan yeniden doamıyo musun? İlla ki okul bitirmiş olmak, askerliini yapmak falan gibi şartlar mı aranıo. (bu arada aklıma geldi, oldu olacak takvimlere "bugün yeniden doğan çocuklara isimler" bölümü de koysalar )[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Saadettin Teksoy'dur o yapar.. :) "beeeen Saadettiiin Teeksoooooy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ahahah aklıma CEM YILMAZ espiris geldi :) Ulan herkes eskiden çok ünlüydü Ben Napolyon ben neron ben sezar ben hödö ... Ulan Hiçmi oros... olan yok?[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Gabe_Logan, 24 Nisan 2004 00:41 tarihinde demiş ki: Saadettin Teksoy'dur o yapar.. :) "beeeen Saadettiiin Teeksoooooy" Aman devamını getirme abi :)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 o canavar avcısı yani o yazmayacak da biz mi yazacaz töööbeee haaşaaaa[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 kiskanmayin :P millet yeniden bilem doguyo die[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 aman aman kalsın, bi kere dooduk pişman olduk, bi kere daha doup da aynı çileyi çekmek istemem walla...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ya alakasız olcak ama daha düzgun baslıklar koysanız nasıl olur hadi bu konusu kimse oturup aramaz ama (:P) dikkatimi cekti ayni konu daha once acilmissa niye aramadin diye dovuyolar ama konu baslıklarına bakıyorum asdasdasd hedehödö ha ha ha etc....[signature][hline]Way, 22 Nisan 2004 19:17 tarihinde demiş ki: a Xarsyon Soulforge İce wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 öncelikle +1 soulforged said: Trojanmistress, 24 Nisan 2004 13:26 tarihinde demiş ki: aman aman kalsın, bi kere dooduk pişman olduk, bi kere daha doup da aynı çileyi çekmek istemem walla... daha yaş kaç baş kaç bea , dur hele bunun üniversite sonrasi iş bulamamasi var , iş bulacak kadar şanslı isen 4-5 kişinin işini sırtına yıkan işvereni var , çoluğuvar çocuğu var , çocuklarin eğitimi vaaar (sende bide +9 ay çilesi de var :) ) ..sonra 40 yaş sendromu var , vücüdunun ve suratinin kırış kırış olmaya başlamasi var , fonksiyon kayiplari var , sonra beyazlayan saçlari var , kemik erimesi var ......... var oğlu var ...... [bi sadettin teksoy da ben olcam bu abuksabuk konuşmalar ve gidişle ] ontopic : bu adamin meşhur ateştoplar'ı vardı , kibritleri yakıp yakıp atiolardi kameraya dopru ....bi o kalmiş aklıdma ( ha bide namaz kılan mısırlıları bulması )[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Trojanmistress, 24 Nisan 2004 13:26 tarihinde demiş ki: aman aman kalsın, bi kere dooduk pişman olduk, bi kere daha doup da aynı çileyi çekmek istemem walla... 30 yasima gelince ben de mi böyle olacam? (browni reklami)[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Rofl :D[signature][hline] weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 walla yaş oldu 30 ... o dediklerinin çoğu bende var zaten, artı şu an zati iş bulamama devresindeyim bi de :,( bu arda asıl ben saadettin'in cinleri gördüünü sanıp kelime-i şahadet getirerek kendini mağaranın dışına atışını hiç unutamıorum...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 "-Evet sevgili Siyirciler Şu anda Gerçekten bulunduğum mağarada çok ilginç şeyler oluyor - Oda nesi Başıma çok feci bir ağrı girdi Sevgili Seyirciler Başım fena derece ağrıyor -Sanırım beni cinler çarptı." Yıllar önce izlediğim bir Teksoy klasiği ;)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 van canavarını bulmuştu bu adam... [/b]bi cmylmz espirisi der ki:"ya düşünün biz bu adamla ayno O2 yi yakıyoruz..yazık değilmi oksijene ya.."[/b][signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Hala var mı bu saadettin teksoy'un programı.Varsa günü ve saati yazarsanız çok mutlu olcam. Birde bu adam'ın bir programında şeytanlı dağ mı ne vardı ordan tepeye çıktı ve.. Teksoy - Evet sayın seyirciler şeytanlı tepe dediler çıktık ama bişi yok Rehber - Abi naptın sen şeytan alınıp saldıracak hepimize. Teksoy - Yapar mı dersin? Rehber koşarak kaçmaya başlar, Teksay (tepeden aşağı koşarak) - Allah allah allah (kelimeye şaadet getirir) Zuhaha ne adam yaf. :D[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 adam kutupda namaz kılmıştı abi... böyle bi adam işte (hani kutup noktası 360 tane meridyenin kesişim noktası olduğundan hangi saat kuşağına girdiği belli deildir ya... yani orda her zaman ve hiçbir zaman namaz vakti...)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Hasan Mezarcı'yı da unutmamalı. Hem hani bu Saadettin Teksoy'u piramidin birinde cin çarpmıştı da tövbe edip elini eteğini çekmişti bu işlerden? :D[signature][hline] [Bu mesaj Eraq tarafından 26 Nisan 2004 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 muahhaha saadettin amcam yaa hayatımda izlediğim en eğlenceli programlardan birisini yapıyodu bu adam hala yapıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 adamla bütün Türkiye dalga geçiyo, hala inatla bu işi yapıyo ya ne diyim =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 paranın gözü kör olsun?? hakemler her macta ana avrat yiyo ama hala hakemler? :) bu adaminki sadece sacmalamak daha kolay :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bi keresinde de bi dereden karşıya geçerken suyun içinde ayaa taşa takılmıştı. suratında inanılmaz bi "lan lan lan!!" ifadesiyle yanındaki adamın gocuuna yapışması vardı kiii, of of offf, hala gülüorum..:D yazık bi yandan da "aman aabi, mikrofon ıslanacak!" diye feryat ediodu.. ahhahahahha ay yine aklıma geldi yaaa :D :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar