Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bu ne yahu tatilde hasta oldum boğazlar şiş, yeşilmi yeşil, istanbula döndüm herkes hastalanmış. dikkat etmek lazım lazım lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kendi adıma konuşayım, sabaha karşı 5'te havuza girince ister istemez hasta oluyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 O salaklık yalnız. Bu arada evet, oda arkadaşım hasta oldu, o hasta olunca kız arkadaşı hasta oldu, beni de hasta ettiler aynı odada bütün haftayı geçirdiğimiz için. Ondan sonra annem hasta oldu, sonra üvey babam yattı, şimdi bugün de kız arkadaşım hasta oldu. Salgın başladı yine herkes patır patır dökülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bende hastaydım bugun ayaga kalktım.inanılmaz bi salgın var istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Xaenin said: O salaklık yalnız. Bu arada evet, oda arkadaşım hasta oldu, o hasta olunca kız arkadaşı hasta oldu, beni de hasta ettiler aynı odada bütün haftayı geçirdiğimiz için. Ondan sonra annem hasta oldu, sonra üvey babam yattı, şimdi bugün de kız arkadaşım hasta oldu. Salgın başladı yine herkes patır patır dökülüyor. Nasıl bir seks zinciridir bu allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 istanbul diye ayırmayalım izmirde öle ben hastaydım 4 gün önce bugün işim vardı alsancakta bi kaç mağaza gezdim herkes salya sümük küreselleşme mirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eheh bi haftadır evde steril şekilde ve yalnızım ama en kısa zamanda bende çıkıp hastalancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 selam. yataktan yeni kalktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Peki bu duruma yatağın tepkisi ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Yataktan kalkmak mı? ne gerek var laptop al orda wow oyna ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ad aktarması yaptım lan. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben daha olmadim nihahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Gayet oldum. Muhtemelen babamın "HÖÖEAAAAPŞEAAAĞ" şeklindeki uçak kalkış anını andıran hapşırıklarından biri sırasında kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bilmiorum, ben 4016 gündür hasta olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben de hastaydım bayramda, geçti sayılır öksürük kaldı sadece biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bende hastaydım. Yeni yeni geçmeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sümüklerim akıyo 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 3 gündür şiş bademcikler ve musluk gibi bir burun ile yaşıyorum. Hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Asteroth said: Xaenin said: O salaklık yalnız. Bu arada evet, oda arkadaşım hasta oldu, o hasta olunca kız arkadaşı hasta oldu, beni de hasta ettiler aynı odada bütün haftayı geçirdiğimiz için. Ondan sonra annem hasta oldu, sonra üvey babam yattı, şimdi bugün de kız arkadaşım hasta oldu. Salgın başladı yine herkes patır patır dökülüyor. Nasıl bir seks zinciridir bu allahım. Salgın var bilhakis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bizim evdekiler de hasta ama ben değilim. ben hasta olmam zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sen fantastik bi adamsın zaten. Sabah ayazında gtüm donarken tişörtle geziyo herif. Barbar conan. ZaugnaKhaldun said: kendi adıma konuşayım, sabaha karşı 5'te havuza girince ister istemez hasta oluyor insan meali "havuzum var, benimle olmak isteyenleri msne beklerim. [email protected]" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bilmemkaçıncı grip şenlikleri başladı tabi ülke genelinde.katılmamak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sabah feci bir boğaz acısıyla uyandım.. boğazım çok acıyyy yaaa. bitki çayı fln idare ediyorum şimdilik. bademciklerim sizleri bazen az da olsa özlüorum yaa. karar değiştrdim özlemiorum. onlar olsaydı şimdiye 3-5 sefer daha hastalanmıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 axedice said: Sen fantastik bi adamsın zaten. Sabah ayazında gtüm donarken tişörtle geziyo herif. Barbar conan. ZaugnaKhaldun said: kendi adıma konuşayım, sabaha karşı 5'te havuza girince ister istemez hasta oluyor insan meali "havuzum var, benimle olmak isteyenleri msne beklerim. [email protected]" O o değil o benim o. Msnler OM'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben bu sene hiç hasta olmicam * hırsla yumruk sık * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar