Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herkes aynı andamı hasta oldu???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O salaklık yalnız.

Bu arada evet, oda arkadaşım hasta oldu, o hasta olunca kız arkadaşı hasta oldu, beni de hasta ettiler aynı odada bütün haftayı geçirdiğimiz için. Ondan sonra annem hasta oldu, sonra üvey babam yattı, şimdi bugün de kız arkadaşım hasta oldu. Salgın başladı yine herkes patır patır dökülüyor.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
O salaklık yalnız.

Bu arada evet, oda arkadaşım hasta oldu, o hasta olunca kız arkadaşı hasta oldu, beni de hasta ettiler aynı odada bütün haftayı geçirdiğimiz için. Ondan sonra annem hasta oldu, sonra üvey babam yattı, şimdi bugün de kız arkadaşım hasta oldu. Salgın başladı yine herkes patır patır dökülüyor.

Nasıl bir seks zinciridir bu allahım.
Mesaj tarihi:
istanbul diye ayırmayalım izmirde öle
ben hastaydım 4 gün önce bugün işim vardı alsancakta bi kaç mağaza gezdim herkes salya sümük
küreselleşme mirim
Mesaj tarihi:
Asteroth said:
Xaenin said:
O salaklık yalnız.

Nasıl bir seks zinciridir bu allahım.

Salgın var bilhakis.
Mesaj tarihi:
Sen fantastik bi adamsın zaten. Sabah ayazında gtüm donarken tişörtle geziyo herif. Barbar conan.

ZaugnaKhaldun said:
kendi adıma konuşayım, sabaha karşı 5'te havuza girince ister istemez hasta oluyor insan

meali "havuzum var, benimle olmak isteyenleri msne beklerim. [email protected]"
Mesaj tarihi:
sabah feci bir boğaz acısıyla uyandım.. boğazım çok acıyyy yaaa. bitki çayı fln idare ediyorum şimdilik. bademciklerim sizleri bazen az da olsa özlüorum yaa.
karar değiştrdim özlemiorum. onlar olsaydı şimdiye 3-5 sefer daha hastalanmıştım sanırım.
Mesaj tarihi:
axedice said:
Sen fantastik bi adamsın zaten. Sabah ayazında gtüm donarken tişörtle geziyo herif. Barbar conan.

ZaugnaKhaldun said:
kendi adıma konuşayım, sabaha karşı 5'te havuza girince ister istemez hasta oluyor insan

meali "havuzum var, benimle olmak isteyenleri msne beklerim. [email protected]"

O o değil o benim o.

Msnler OM'den.
  • Yeni Oluştur...