Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herkes aynı andamı hasta oldu???

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

O salaklık yalnız.

Bu arada evet, oda arkadaşım hasta oldu, o hasta olunca kız arkadaşı hasta oldu, beni de hasta ettiler aynı odada bütün haftayı geçirdiğimiz için. Ondan sonra annem hasta oldu, sonra üvey babam yattı, şimdi bugün de kız arkadaşım hasta oldu. Salgın başladı yine herkes patır patır dökülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
O salaklık yalnız.

Bu arada evet, oda arkadaşım hasta oldu, o hasta olunca kız arkadaşı hasta oldu, beni de hasta ettiler aynı odada bütün haftayı geçirdiğimiz için. Ondan sonra annem hasta oldu, sonra üvey babam yattı, şimdi bugün de kız arkadaşım hasta oldu. Salgın başladı yine herkes patır patır dökülüyor.

Nasıl bir seks zinciridir bu allahım.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Xaenin said:
O salaklık yalnız.

Nasıl bir seks zinciridir bu allahım.

Salgın var bilhakis.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Sen fantastik bi adamsın zaten. Sabah ayazında gtüm donarken tişörtle geziyo herif. Barbar conan.

ZaugnaKhaldun said:
kendi adıma konuşayım, sabaha karşı 5'te havuza girince ister istemez hasta oluyor insan

meali "havuzum var, benimle olmak isteyenleri msne beklerim. [email protected]"

O o değil o benim o.

Msnler OM'den.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...