Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mum_Chamber said: onun yerine cok beklenen apple tablet. onunla ilgili bir haberi http://blogs.computerworld.com/apple_iphone_3_0_event_tomorrow_might_reveal_a_tablet da okuyabilirsiniz. http://blogs.computerworld.com/sites/default/themes/cw_blogs/cache/files/u121/apple_tablet.jpg minority report'daki ekranlar geliyo, çok iyi olmuş böyle birşey çıkarması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bence çok kullanışsız bu tip şeylerde yazmak, hadi hızına falan alışılır da yanlış yazdığını ekrana bakmadan farkedemiyosun. Yine de oldukça şık bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Şık janjanlı ama bence klavye'de yazmak daha mantıklı el yazısını tanısın veya tanımasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 3.0 firmware yüklemez olaydım ya, çok yavaşladı ve göçüyor.. ufak tefek bugları da çok. pü kafama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 klavyede yazmak mantiksiz degil zaten tabletin konsepti, amaca yonelik aletler bunlar, firt cikartip biseyler karalarsin, sunum yaparken cok rahat, elinin altinda olur, yazi yazmak disinda yapilicak tonla sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 3.0 upgradeden sonra eski sisteme dönülemiyor gibi bişiler okumuştum doğru mu? Sailor said: 3.0 firmware yüklemez olaydım ya, çok yavaşladı ve göçüyor.. ufak tefek bugları da çok. pü kafama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 developer beta onunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Yine de dönülmüyor, zaten developer betadan başka beta yok ki şu anda? Hatta 2.2.1'de developer olarak tanıtmadan 3.0 yaparsanız direk Haziran'a kadar brick :p Hata mesajına rağmen restore etmeye çalışıp sonra QuickPwn ile üstüne 2.2.1 yükleyince iniyormuş ama galiba, denemedim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 neyse ya bi miktar yavaşlık var yine ama kapatıp açınca düzeldi yine çoğu şey :) yazı yazılmıyordu yahu kilitleniyordu resmen alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 end user neden developer beta yuklesin diye dusundum ben. betasi bile bitse neden developer versiyon alsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 developerim çünkü :p ama tabi aynı zamanda kullandığın telefonuna yükleyince normal fonksiyonlarında da azalma olması kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bu cebime koyarken elimden kaydı gg oldu telefon ekran gitti.. servise verdim demin 3 günde verecekler saolsunda 220 lira gacırt etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 o yuzden deri kilifla kullaniyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 var var.. sabah aceleyle çıkarken unuttum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bişi soracaktım ben evdeyken wireless internetten faydalanmak isterken edge kullanmasın istiyorum kotamı doldurmasın istiyorum. telefon açıkken wireless'ı da kullanıp edge e dokunmasam olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Wireless bağlantısı varsa zaten elleşmiyor bende GPRS'e, sende farklı mı? Bir de 3G gelmeden kotandan yese ne olur, sabah akşam birşeyler indirsen gene dolduramazsin heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 yok yav youtube iyi yiyor kotadan hani çok olmasada surfing e göre daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben bugün aldığım için extra nubum tamam yemiyomuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Privhunter said: bu cebime koyarken elimden kaydı gg oldu telefon ekran gitti.. servise verdim demin 3 günde verecekler saolsunda 220 lira gacırt etti.. oha nasil gg oldu ya benim triyon kere dustu en azindan hic biseyde olmadi cok sakarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 benim touch da baya dü$tü bi$i olmadıda ekran çizildi hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 oha olm, nasil kullaniyorsunuz bu aletleri? benim daha dusmeyi birak, elimden hic kaymadi. vantuzlarimla yapisiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Hayirli olsun yeni iPhone geliyor. Soylenti tabi ama cok guclu. Birkac gun once O2'nin tarife fiyatlarini ve iPhone fiyatlarini dusureceklerini bunun nedenininde stoklari eritip yeni iPhone'a hazirlanmak oldugunu duymustum yakin bir kaynaktan, Simdide AT&T'den ust duzey biri Apple'a calistiklarini soylemis. Soylentiler: - New iPhone announcement around mid-June - New iPhone will be faster and have a more seamless experience unmatched by any device - U-Verse iPhone application; will allow control of your home DVR (play, pause, rewind, etc.) - The annual iPhone launch is "becoming a tradition." - Nothing official is being confirmed, but they said that people should prep for an exciting time this summer. - AT&T is said to be working with Apple to create a unified product with an unparalleled experience across all their products and services. - Apple's 3.0 software should tell us where the iPhone platform is going. - They said customers shouldnt need to choose from AT&T's high-end devices because of features, they should choose based on preferences. The gap in capability should be filled with the new iPhone. - Seems like the higher speed HSDPA (7.2Mbps) is being hinted at too which should confirm the earlier rumors of the new Infineon chipset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 valla üçüncüsü çıkarsa alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ille cikicak, ama ne zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 2. için bende alırım kesin harika bişi olcak demiştim 1.den farklı bişi ile çıkmadı. Yani 3. jenerasyon içinde bana uygun ihtiyaçlarımı karşılarsa alırım diyorum ama malum geçmişteki tecrübelere bakıp gene çok birşey beklememeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar