Farinal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Ne zamandır kursam mı kursam mı diyodum, bugüne denk geldi. Senelerdir oynarım bi türlü act 2'ye geçecek kadar sabır olmadı bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 act 1 den zevk alan olmuyo pek hakkaten. bence de sıkıcı. diablodaki catacombs'u da sevmemiştim, ilerdeki sewers'ı da. zindanlar falan boğuyo beni. ama bilmemne districtte şu thief guild questleri vardı, galiba bi 10 saat falan sürüyodu tamamlaması hepsini çok süperdi onlar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ilk dungeonı atladığın bir mod var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Al bak yine oynayamadım mesela. En başta katananın detaylarına bakmak istersen göçüyo oyun. Gerçi aramadım gece gece çözümünü, yattım direk şimdi bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hacı dırek mage'le başla. Bütün büyüleri buna okut, fail mı oldu? hemen load et. Oyunda ki ( jansen harici ) bütün magelere kafa tut, atar yap ve asla kapışmalarınıza başkasını karıştırma. Edwini temizle önce bi, büyü atmasını orensın lavuk. Lichler biraz zorlar ama khelbens warding whip bide abidalzims horrid wilting FTW. Çok sinirlendiğin adama yiyene kadar disinteregate, olmadı load. Artislik yapan düşük levellı mallara cromatic orb, ( ilerki levellarda direk olduruyor zaten ). ToBda da, dragon breathe time stop, ohhh mis. Party de iyi olacaksa illa ki, minsc,keldorn,jaheera mıdır nedır priest niyetine, işte jan evil değilse onu hal hırsız olsun, bide kardeşini al ileride işte. hacı yaa oynamak ıstedım, mage abi şu oyunun dışında mage gibi mage oynamadım ben daha. bokşooo bokşoooo terrilll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 keldorn minsc victoria (tu) jaheirayi gördüğün yerde kes (en başta) dual class o, oyar atar xp yi. edwin varken mage açma imoeni kes gördüğün yerde sonra yoshimoyu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Yoshimo kalıcı değil, nereye alıyor? Imoen haricinde bir tek Jan Jansen var rogue olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 lvl 9ya da 12 Kensai'den Mage'e duelle, powerplay'in annesiyle tanışmaya hak kazan. terbiyesiz evladı oluyo karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Behlül ün tavsiyeleri ile oyundan soguyabilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 BG2'de sadece Suldanessellar'da baymıştım o da tree-hugger settingi olduğu için eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yoshimo sırf drama için alınır be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Yoshimonun ihanetinde ne küfürlet etmiştim yaa. İyi hatırlattınız, gidip Ranger Cleric solo başlıyım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 minsc,cernd ve valygarı alıp çiçek çocukları tadında takılmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Behlul said: keldorn minsc victoria (tu) jaheirayi gördüğün yerde kes (en başta) dual class o, oyar atar xp yi. edwin varken mage açma imoeni kes gördüğün yerde sonra yoshimoyu al aha int 3 charisma 3 fighter oynyanlardan mısın yoksa sen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Baldur's gate PowerPlay'ı ne kadar kısarsan o kadar zevkli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 valla tüm classlarla teker teker bitirdim desem abartı olmaz sdff jaheirayı gıcık diye almıyorum genelde, bg1 dede almazdım ama kocası tek gelse alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ardeth said: Behlul said: keldorn minsc victoria (tu) jaheirayi gördüğün yerde kes (en başta) dual class o, oyar atar xp yi. edwin varken mage açma imoeni kes gördüğün yerde sonra yoshimoyu al aha int 3 charisma 3 fighter oynyanlardan mısın yoksa sen sdflol o ftrlar mind flayer ların tek dokunuşunda gidiyo int drain den :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Berserker açıyosun çat çut kesiyosun onları. Ama bence oyunun en zor kısmı orası yine de. edik: Ya da en gıcık kısmı diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 hüp diye emiyorlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yok ya grubun en ağır adamına boots of freedom gibi bişey giydiriyorsun stun olmadığı için eleman çat çut kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 protection of bilmem ne vardı zaten storeda, 1 den fazla oynyanlar depolayıp gidiyordur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Summon spamliyorsun bitiyor oyun :) bi arch lich kesilmiyor sumonlarla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 protection from undead yetiyor ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ardeth said: yok ya grubun en ağır adamına boots of freedom gibi bişey giydiriyorsun stun olmadığı için eleman çat çut kesiyor ondan değil ya. int sıfır olunca direk ölüyosun, 3 int li ftr ın bi dokunmalık canı oluyo o durum da :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar