sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hayret sir daha b.k yedirilmesi olayındna bahsetmemiş, elindeki tek argümanı sonraya saklıyor sanırım. Onu yazdı mı, bilin ki sirin bu konuda yazacak başka şeyi kalmamış demektir. Sir bak ne güzel 15 askerimiz daha öldü, böylece sen de biraz daha kürt sorunu felan fıstık diye yazabileceksin, şehitler üzerinden mis gibi politika yapabileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sir paticik'den milletvekili adayi da sen de muhalifi misin ki? tribinizi yiyim. politikaymis. iki taraftan da olenlerin ailelerine bas sagligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ubermensch said: iki taraftan da olenlerin ailelerine bas sagligi. Şu cümlenden sonra ben seni nasıl kaale alayım ki. Hadi teröristlere devlet töreni de yapalım, şehit aylığı felan bağlayalım ailelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sen kimsin ki kaale alsan nolcak? olen insandir, sevdiklerine yaziktir. sen olsen, senin de annene bassagligi dilenir. cok bir adam olmasina, dogru yolda olmasina vb. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ubermensch said: sir paticik'den milletvekili adayi da sen de muhalifi misin ki? tribinizi yiyim. politikaymis. iki taraftan da olenlerin ailelerine bas sagligi. lol ben senin tribini yiyim asıl . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ubermensch said: sir paticik'den milletvekili adayi da sen de muhalifi misin ki? tribinizi yiyim. politikaymis. iki taraftan da olenlerin ailelerine bas sagligi. ya beyler siz kendinizde misiniz? admalar terörist..ne başı ne sağlığı? cehennemin dibine hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 keşke elimdeki tek argüman olsa sg-1, keşke kürtler bu ülkenin kuruluşundan beri en çok mağduriyete uğrayan kesim olmasaydı ama işte devlet gözünden bakınca herkes devlet düşmanı tabi. nerden çıktı bu hainler durup dururken di mi? gökten zembille inip ülkemizi bölmeye çalışıyo şerrefsizlerr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 yapmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hepsinin allah belalarını versin.evlat acısı çeksinler işallah. ayrıca sir bi bas git ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Evet sir yok hiç bunları kışkırtan, mali destek sağlayan, bitirilmemesi için sınır ötesi operasyona izin vermeyen kimse yok. Şeyh Sait de zaten özgürlük savaşçısıydı, bunlar da öyle. Kürtler de bu ülke de hiç başbakan olmadı, cumhurbaşkanı olmadı. Mühendis olmaları, doktor olmaları, milletvekili olmaları yasak, dükkan açıp esnaflık yapamazlar, fabrika açıp üreticilik yapamazlar, hep yasak bunlar, biz bunları sadece amele olarak kullanıyoruz, sokağa çıkma yasağı felan veriyoruz kafamıza göre, b.k felan yediriyoruz, bütün güneydoğu, hatta Türkiye'deki bütün Kürtler b.k yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Cintonik said: hepsinin allah belalarını versin.evlat acısı çeksinler işallah. ayrıca sir bi bas git ya. burası ne kadar senin forumunsa o kadar da onun forumu. Kendi kendimize "bas git, çkşarı, kimsin lan" filan demeyelim. Yönetilen bi yerdeyiz. Bi yanlış varsa yaptırımı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sir said: hani şu kaale bile alınmayan, protokolde yeri olmayan, her fırsatta dışlanan veya partisi kapatılan hak arama mücadelesi mi? dürüst olalım, biz nasıl 15 şehide üzülüyosak, güneydoğuda da aileler, arkadaşlar "etkisiz hale" getirilen 23 kişiye üzülüyo. acı aynı acı. bizimki daha saygın, onlarınki aşağılık diye bişey yok, çünkü bu durum, hangi taraftan baktığına göre değişiyo. ama "acı"da ortaklık yaşayabiliyosak niçin bu acının bi daha yaşanmaması için bir ortak paydada buluşamıyoruz? o paydada buluşmadığımız sürece iki tarafın da daha çok insan kaybedeceğini 25 yılda hala algılayamadık mı? altınolukta yaşananlar için bi topik açtınız mı mesela burda? orada kürtlerin evlerinden bile çıkamayışı, dükkanlarının yağmalanışı, nerdeyse sıkıyönetim ilan edilmesi sizi bi parça olsun üzmedi mi? yoksa "onlar zaten oraya ait değil" diye mi düşünüyosunuz? ortak paydada buluşmak için her 2 tarafında bazı şeyleri kabullenmesi gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti devletinin kürt sorununu, kürt halkınında PKK sorununu kabul etmesi gerekiyor. Bugün halen türkiye de kürtlere ayrımcılık yapılmadığını düşünenler var ve bu kişiler aynı zamanda hükümetteler yani sadece CHP lisi MHP lisi değil. AKP de aynı şekilde kürtlere ayrımcılık yapılmadığını düşünüyor. Karşı taraf ise halen PKK nın kendi haklarını savunduğunu zannediyor. DTP yada kürtleri temsil ettiğini söyleyen insanlar çıkıp PKK nın artık bir terör örgütü olduğunu kabul etmediği sürece ve bunlara olan maddi ve manevi desteği ortadan kaldırmadığı sürece bu iş çözülmez. Hem kürt halkı hemde türkiye cumhuriyeti bu işte birilerinin oyuncağı haline geldi. Amerika ve Avrupa istediği gibi bu sorunu kullanarak istediklerini yaptırıyor yada bizim yapmak istediklerimizi engelliyor. Bi taraftan birine kaç diğerine tut diyor. Evet öldürülen teröristlerde bir zamanlar birilerinin çocuğuydu. Kimse anasının karnında terörist olarak doğmuyor. Onlarda bir zamanlar masumdu ama ne yazık ki terörist olarak öldüler. Mantığı olan, evrensel kuralları ve yasaları bilen herkez PKK nın bir terör örgütü olduğunu ve eylemlerininde terörist eylemler olduğunu bilir. O ölenlerinde aileleri üzülüyor tabiki. 16 aylık çocuğa tecavüz edenlerinde anne babası ağlıyordur herhalde evladının yaptıklarından dolayı ve aldığı cezadan dolayı. Birilerinin üzülmesi ve mağdur olması herzaman doğru ve haklı oldukları anlamına gelmez. Bunuda haklılığı meşrulaştırmak için kullanamaz. Sapla samanı ayırmak lazım bi yerden sonra. Bir tanesi Devlet ve devletin resmi askeri gücü diğeri ise terörist bir gurup. Biri eylemlerini belli bir hukuk ve ahlaki kurallara göre düzenleyeme çalışırken diğeri hertürlü değeri ezip geçmekte bir sakınca görmüyor. Ha tabi burda devlet her yaptığı doğru her yaptığı kurallara uygun demiyorum. zamanında haksız yere devlet kendi elleriyle acılar çektirdi ama hiç bir şekilde bunlar terörist eylemlere mazeret olarak kullanılamaz. Ne çabuk unutuldu Mavi Çarşı Katliamı. İçerde dumandan boğularak ölen insanları. Teröristlerin aileleri acaba kendi evlatarının öldürdükleri masumlar için göz yaşı döktüler mi ? yada eylemlerini bitirdikten sonra mağarada uykuya daldıklarında gözlerinden geçtimi yaptıkları. Bir saniye olsun içleri sızladı mı öldürdükleri masumlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Abi herşeyde farklı düşünüyorum ben diye,çıkıntılık yapmayın şu forumda,en azından bu konuda yapmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bbc'nin haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ya hala adamlar "kurdish rebels" diyor ya pkk dememişler açıkça farkettiyseniz,yok efendim turkish generals "accuse","it is said to be" gibi laflar etmişler daha hala neyi kabul etmiyolar ya utanmasalar pkk değil dicekler..Çok kızdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bazı topluluklar vardır orada herkes birbirini tanır, insanlar kapılarını kilitlemez, hırsızlık taciz yaşanmaz. buralar bazen göç alır ve yeni gelen insanlar oraya beraberlerinde suç getirirler ve bu insanlar suratlarına bakınca da anlaşılıyorsa oradaki topluluğun tepki vermesi kaçınılmazdır. bu yüzden ben altınolukluların türk ırkının brakisefal kafasına yediremeyip galeyana geldiklerini sanmıyorum. ha ayrıca kimse kusura bakmasın ama benim askerimin canı oradaki teröristinkinden daha değerlidir, benim askerimin ailesinin acısı daha saygındır, bu iki ülkenin savaşı değil, oradaki terörister askere çağırıldıkları için ya da topraklarını korumak için yoklar orada, haydutluklarından oradalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 PKK asla bitmeyecek, biteceksede bunu bitiren taraf biz olmayacağız malasef. Bu böyle sürüp gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ayrıca bu "kurt rebels" lafıda ayrıca saçma, ben pkk nın kürtlerin bağımsızlığı için savaşan bir terör örgütü olarak kabul etmiyorum, kabul ettiğim tek nokta terör örgütü oluşudur. 1984 yılından beri var pkk ama halk desteğini almadan kesinlikle istediklerini elde edemezler. Yani bölgedeki Kürt kökenli Türk vatandaşlarını örgütlemeden devlete isyan bayrağını açmadan kesinlikle bölgeyi Türkiyeden ayıramazlar. 1984 yılından beride yapmak istedikleri bu ama yapamıyorlar. Kürt halkı tarafından destek görmeyen bir örgüt nasıl olurda onların özgürlüğü için savaşabilir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 milletçilik ırkçılık değildir ama sanırım bu olaylar sayesinde milliyetçilik güdüsü eksik adamlar bile ırkçı olcak. Sir senin mantığını ve beyninin çalışma prensibini yiyim siz benim tribimi yerken Sir demişsin ya bizim ölenlerimiz onurlu şerefli onlarınki değil diye birşey yok Var arkadaşım Onlarınki onurları için ölmedi Onlar annesini kardeşini sevdiğini koruyan insanlara saldırdığı için öldü Daha şerefsizce bir durum var mıdır? Peki bunu savunmak onurlu bir davranış mıdır ?! kelimeleri siyasete giren herkes mi iki taraflı kaypak kaypak mantıksızca konuşur ?! Sırrınız nedir aramızdan olan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Masquerade said: bbc'nin haberi Hayret sonunda PKK guerillas diye bilmişler.Yakında terorist de diyicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Teröristlik yapıp askere saldırırsan, şanslı falan olmadıkça ölürsün, hakedersin de. Aynı acı diyen denyolara Allah o acının bin kat beterini verir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paticik'de yakında ***Kürt Direnişçilerin(!)*** adam alımı konularını göreceğiz, hale bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bu sitede admin falan yok mu ya, beş para etmez şerefsizler teröristler için başsağlığı diliyor sitede, bu nedir arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 zaman gazetesindeki habere olan yorumlar gerçekten ilginç, "2. Dağlıca olayı olmasında" tarzı yaklaşılması olaya gerçekten acı bence (yani bilinmesine rağmen önlem alınmadıgının idda edilmesi) Bu kadar saldırı almış ve hala alan yerde bir ihmal belki sözkonusudur ama her zaman bir bilgi sahibi olmadan atıp tutmamak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ohaa dünyadan haberimiz yok : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar