Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım edin, yeni pc alacağım...

rubrubbakidibakbak

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
İşlemci: Core2 DUO E8500 (3.16GHz,1333MHz,6MB,LGA775) BO - 227 DOLAR

Bellek: TWIN3X4096-1333 C9 DHX DDR3 1333 4096 (2x2048MB) - 229 DOLAR

Ekrant KartI: 1GB ATI Radeon HD4870 (PCI-E) - 363 DOLAR

Anakart: GIGABYTE GA-X48-DS5 (Intel X48, GLAN, SATA, LGA775 – 289 DOLAR

Yazılım: KAYPERSKY - 28 DOLAR

Hardisk: SEAGATE ST305004FDD1E1-RK 3.5" Free Agent 500GB USB 2.0 - 102 DOLAR

Monitör: Samsung - 205 DOLAR

Ses ve Klavye: - 100 DOLAR

Arkadaşlar şimdi ben böyle bir pc yapmak istiyorum. Kasayı ve güç kaynağını yazmadım. Bu konuda bana bu pc'ye yakışır bir örnek verebilir misiniz ve yorumlarınızı alabilir miyim? İyi midir kötümüdür? Eksikkler nelerdir?
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:
Bende almak istiyorum iyi birşeyler ama en kötü ihtimalle 2.5 milyara çıkıyor 2 yıl rahat götürebilecek bir alet. Çok gereksiz bir paraymış gibi geliyor nedense..

iki üç parça alırsan ve 300 milyon falan verirsen fps olarak daha sıkıntı çekiyorsun. yapacak bişey yok. geleceğe yatırım yapın, son teknolojiyi alın. örneğin full tower alın, ilerde sıkıntı yaşamayın. güzel bir anakart alın vs.
Sosyal ağlarda paylaş

4870X2 kullanıyorum 1 haftadır falan, şu zamana kadar herhangi bir oyunda sorun çıkardığını görmedim, denemek için de elime ne geçse oynadım. Bişey yapmıyoken sıcaklığı en son 62 dereceydi, oyun oynadıktan sonra falan bakmadım ama baya uzun süre kullanımda falan herhangi bir yavaşlama olmuyor. Zaten kartın performansını anlatmama gerek yok herhalde. Ama kasanın içinde bişey uçak motoru gibi ses çıkarıyor, ekran kartı mı değil mi bilemiyorum ama bilgisayarı kapayınca odayı huzur kaplıyor bi anda resmen. Hani mutfakta yemek yerken aspiratörü kaparsın ya, onun gibi bir rahatlama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...