suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Beşiktaş'ın tek sorunu şu : Ertuğrul takımı bu tip maçlara hazırlayamıyor. Geçen seneki Fener maçı , ardından lider olduktan sonra kaybedilen puanlar vs. Ertuğrul büyük takım hocası değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Heimdall said: aktiftablet said: Ben başklan olsam, Daha İstanbul'a bile dönmeden kovarım bu Ertuğrul'u.ben yıldırım demirören olsam kendimi hayattan kovarım yıldırım demirören olsam demeidm dikkat edersen :), BJK başkanı aktiftablet olarak yapardım bunu. Yoksa Demirören falan aynı akfada adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bjk nin yenilceği son 3 haftadan belliydi zatende ben bukadar fark beklemiyordum geçmiş olsun turu zaten turu geçselerdide şl den sonra uefa dada yeni bir rekor kırmış olcaklardı büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ertuğrul hayat devam ediyor dedi. siz neyi tartışıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ne dedi Ertuğrul bi özet geçermisin? Hatalarımızı gördük ve bunlardan ders alıcaz dedi mi? Daha çok çalışcaz dedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 besiktas taraftarının ne yapıp edip bir an once olaya el koyması gerekiyor hakan sukur senelerce gs nin basına bela oldu feto muabbetine erturul da aynısını yaparsa gelecegi pek iyi gozukmuyor takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Sarı-Lacivert yaramamış diyorum ya, kızmayın bu kadar adamlara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ertuğrul sağlam başarısız olursa gönderilir. hakan şükür böyle diil. adam türk futbol tarihinin en çok gol atan futbolcusu. fetullahçılığından önce kariyeri var gönderilmesini zorlaştıran. altyapıdan gelen adamlar için futbol tanrısı gibi bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hafızam beni yanıltmıyosa geçen sene tribünlerden ufak ufak istifa sesleri çıktığında (hani çarşı'nın susturduğu) sinan engin çıkıp gelecek sezonun ilk 4-5 haftasını bekleyin demişti. e durum rezalet. haysiyeti olan istifa eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 suBzer0 said: Ne dedi Ertuğrul bi özet geçermisin? Hatalarımızı gördük ve bunlardan ders alıcaz dedi mi? Daha çok çalışcaz dedi mi? yenildik ama hayuat devam ediyor pazartesi hacattepe maçı var filan dedi. dinlemedim ondan sonra. nesini dinlicem. UTANMIYOR ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 knoxville said: hafızam beni yanıltmıyosa geçen sene tribünlerden ufak ufak istifa sesleri çıktığında (hani çarşı'nın susturduğu) sinan engin çıkıp gelecek sezonun ilk 4-5 haftasını bekleyin demişti. e durum rezalet. haysiyeti olan istifa eder.öyle deme amcamlar ligde çok iyi gidiyo. antalyayı konyayı falan yeniyolar. bide hakemler taraf tutmasa ibbyi bile yenicez öyle böyle diil = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Darksun said: Lol ben demiştim ilk maçın sonunda da, eğer böyle oynarsak bizi mahfederler diye, al işte geliyorum demişti zaten, kenardan ve şeref tribününden seyredenler utansın. Utanmaları varsa tabi. ben bu adama üzülüyorum paso kahır paso kahır, reno gel seni biz Galatasaraylı yapalım artık :) Adam olmıcak bu sizin takım en azından bizde sürekli umut var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Maçı izleyemedim ama üzüldüm açıkçası beşiktaşa... Bizim takımlarımız şu Romanya-ukrayna gibi ülkelerin takımlarına eleniyorlar ya ona kıl oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hanı 4 değil 14 yesek yeriydi. bu kadar mı rezil kepaze oynar bir takım. 08/09 sezonunun en büyük ezikliğidir bu. fener arsenalden 10 da yese, gs grupta 0 da çekse bunun üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Baydım bu Ertuğrul Sağlam'ın saçmalamalarından yaw.. Uğur İnceman'ı oynatamıyo(oynatmıyo neyse) diye takımdaki 3 oyuncunun yerinid değiştiriyosun bu nasıl bir mantıktır yaw.. Geçen haftaya kadar sol bek oynamış Tello'yu alıyosun ilk yarı Sol açık yapıyosun,sonra gidiyosun yine son maça kadar sağ bek oynamış Serdar Kurtuluş'u ön libero yapıyosun, ve bunla da yetinmiyorsun İbrahim Toroman gibi bir adamı sağ beke koyuyosun ... Serdar Kurtuluş bırak yerinde kalsın.. Tello bırak yerinde kalsın .. Tek ön libero oyna al Nobreyi önde bas yaw .. Bu kadar zor mu bu .. Yok yok Ertuğrul'dan umudu kestim, Mutlu sen de mi iki çift laf etmiyosun şu saçmalığa yaw :( Yazık çok yazık .. Kahroldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 başından sonuna kadar izlediğim ender maçlardandı lanet olsun cok bayıktı = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Orta sahaya rıza çalımbayı savunmaya recep i sag kanate metin tekini forvete feyyaz ı koysak takım daha ii oynardı sanırım.Abi bu ne ruhsuzluk şimdi o takım beşiktaş tan iyi diyen çıkmaz sanırım;ama sahada dümdüz ettiler.Tek açıklaması ruhunu koymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 nasıl çaktılar ama bjk ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 lan noldu boyle ya, yaziktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Kayserispor elerdi bu takımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ukrayna yaramış bizim takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 BiTcH_oFBaT said: yenildik ama hayuat devam ediyor pazartesi hacattepe maçı var filan dedi. dinlemedim ondan sonra. nesini dinlicem. UTANMIYOR ADAM BJK'nın yenilgisinden çok şu rahat zihniyet zarar veriyor takıma. Zaten çoğu kişinin aksine öyle "çok güçlü" bir kadrosu olduğuna inanmıyordum ben beşiktaşın. Ancak böyle bir hezimet de kesinlikle beklenmiyordu. Üzüldüm, en azından gruplara kalsaydı keşke. Şu maçta sevindiğim tek şey BJK'lıların bir daha hayat boyu Tromsö geyiği yapmaya yüzlerinin olmayacağı, darısı fenerlilerin de başına :) BJK'da her şeyden önce başkanın yönetimin değişmesi gerekiyor. Serdar Bilgili'yi mumla arıyordur herhalde taraftar. Ve yıllardır söylediğim gibi, Ertuğrul Sağlam BJK'nın altından kalkabilecek bir teknik direktör deil. Belki ileride olur ancak şu anda kesinlikle deil. İleride de çok sanmıyorum, çünkü karakter itibariyle biraz fazla içe kapanık biri. Saygılı falan diyenler olacak ama saygıdan değil, karakter yapısından, böyle buz gibi bir adam. İhtirası, hırsı, amacı, duyguları yok gibi bir izlenim bırakıyor. bunları oyuncularına da aktaramayınca takımı ateşleyemiyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Abi bu takıma Ziya Doğan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ramses noktayı koymuş. kilit pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar