Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Metalist Kharkiv - Beşiktaş JK / 02.10.08 / @ 20.00

nocom

Öne çıkan mesajlar

Heimdall said:
aktiftablet said:
Ben başklan olsam, Daha İstanbul'a bile dönmeden kovarım bu Ertuğrul'u.
ben yıldırım demirören olsam kendimi hayattan kovarım

yıldırım demirören olsam demeidm dikkat edersen :), BJK başkanı aktiftablet olarak yapardım bunu. Yoksa Demirören falan aynı akfada adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ertuğrul sağlam başarısız olursa gönderilir. hakan şükür böyle diil. adam türk futbol tarihinin en çok gol atan futbolcusu. fetullahçılığından önce kariyeri var gönderilmesini zorlaştıran. altyapıdan gelen adamlar için futbol tanrısı gibi bişey yani.
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:
hafızam beni yanıltmıyosa geçen sene tribünlerden ufak ufak istifa sesleri çıktığında (hani çarşı'nın susturduğu) sinan engin çıkıp gelecek sezonun ilk 4-5 haftasını bekleyin demişti. e durum rezalet. haysiyeti olan istifa eder.
öyle deme amcamlar ligde çok iyi gidiyo. antalyayı konyayı falan yeniyolar. bide hakemler taraf tutmasa ibbyi bile yenicez öyle böyle diil =
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:
Lol ben demiştim ilk maçın sonunda da, eğer böyle oynarsak bizi mahfederler diye, al işte geliyorum demişti zaten, kenardan ve şeref tribününden seyredenler utansın. Utanmaları varsa tabi.

ben bu adama üzülüyorum paso kahır paso kahır,
reno gel seni biz Galatasaraylı yapalım artık :)
Adam olmıcak bu sizin takım en azından bizde sürekli umut var ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Baydım bu Ertuğrul Sağlam'ın saçmalamalarından yaw..

Uğur İnceman'ı oynatamıyo(oynatmıyo neyse) diye takımdaki 3 oyuncunun yerinid değiştiriyosun bu nasıl bir mantıktır yaw..

Geçen haftaya kadar sol bek oynamış Tello'yu alıyosun ilk yarı Sol açık yapıyosun,sonra gidiyosun yine son maça kadar sağ bek oynamış Serdar Kurtuluş'u ön libero yapıyosun, ve bunla da yetinmiyorsun İbrahim Toroman gibi bir adamı sağ beke koyuyosun ...

Serdar Kurtuluş bırak yerinde kalsın.. Tello bırak yerinde kalsın .. Tek ön libero oyna al Nobreyi önde bas yaw .. Bu kadar zor mu bu ..

Yok yok Ertuğrul'dan umudu kestim, Mutlu sen de mi iki çift laf etmiyosun şu saçmalığa yaw :(

Yazık çok yazık .. Kahroldum!
Sosyal ağlarda paylaş

Orta sahaya rıza çalımbayı savunmaya recep i sag kanate metin tekini forvete feyyaz ı koysak takım daha ii oynardı sanırım.Abi bu ne ruhsuzluk şimdi o takım beşiktaş tan iyi diyen çıkmaz sanırım;ama sahada dümdüz ettiler.Tek açıklaması ruhunu koymak...
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
yenildik ama hayuat devam ediyor pazartesi hacattepe maçı var filan dedi. dinlemedim ondan sonra. nesini dinlicem. UTANMIYOR ADAM

BJK'nın yenilgisinden çok şu rahat zihniyet zarar veriyor takıma.

Zaten çoğu kişinin aksine öyle "çok güçlü" bir kadrosu olduğuna inanmıyordum ben beşiktaşın. Ancak böyle bir hezimet de kesinlikle beklenmiyordu. Üzüldüm, en azından gruplara kalsaydı keşke.

Şu maçta sevindiğim tek şey BJK'lıların bir daha hayat boyu Tromsö geyiği yapmaya yüzlerinin olmayacağı, darısı fenerlilerin de başına :)

BJK'da her şeyden önce başkanın yönetimin değişmesi gerekiyor. Serdar Bilgili'yi mumla arıyordur herhalde taraftar.

Ve yıllardır söylediğim gibi, Ertuğrul Sağlam BJK'nın altından kalkabilecek bir teknik direktör deil. Belki ileride olur ancak şu anda kesinlikle deil. İleride de çok sanmıyorum, çünkü karakter itibariyle biraz fazla içe kapanık biri. Saygılı falan diyenler olacak ama saygıdan değil, karakter yapısından, böyle buz gibi bir adam. İhtirası, hırsı, amacı, duyguları yok gibi bir izlenim bırakıyor. bunları oyuncularına da aktaramayınca takımı ateşleyemiyor haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...