Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 GS yi eleştirmek dünkü mac için mantıksız geliyor bana hele gelecek açısından yorum yapmak dahada mantıksız . dün forvetimiz servet ve sag kanadımız meira bile savunmadan cok az çıktılar . 1 gol attıktan sonra 3 gol yememiz gerekiyordu turdan olmak için . öle bir futbol mucizesi de yok yani gole kadar gayet güzel de top yaptık sonra arda sakatlanınca sahada ki oyuncular bence kendilerini korumaya aldı gibi bi tek mehmet topal uzun zamandır oynıyamadıgından açlıkla oynadı onu da sakatladılar . kaldı ki pozisyon vermedik adamlara sadece 1 tane 1 de penaltı işte siz olsanız sahada 1-0 öne gectikten sonra ne kadar top oynardınız ki . bu psikolojik faktör ü de gecelim GS de 3 sol bek oynuyordu hakan balta garibim napıcanı şaşırdı . milan a karsı da bu kadroyla cıkmak zorunda kalırsak bişey yapamayız evet haklısın da bu kadroyla cıkmayız . zaten linderoth iyileşmemek de bu kadar ısrarlı olurda gruplardan cıkarsak yonetim bir DMC yle anlaşır diye düşünüyorum ve de sağ bek . kısacası önemli olan turdu . onu da 3 gol yenirmi denen maçta almıştık zaten .gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 BonePART said: babam metallica 2 - 0 onde dediginde ne diyo anamamistim harbiden metallicaymis cunu o ilk gol futbolda yok abi orta sahadan gelisine gol yemek felan yane bjk bildigin futbol disinda bisi yapti 4-1 ne lan james hetfield kirk hemmitt karmasi takima Belkide en hatasiz glumuzdu yedigimiz ilk gol :D 20metre daha olsa yine gol olur o top :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eggshell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Rewendor said: eggshell said: iyi tamam senin istediğin olsun. gs milan'ı kadıköy'de 4-0 yenerek kupayı alacak. golleri servet(2), baros, ve yaser atacak...ben susayım hatta çok rahatsız oldun sen... Benim istediğimle falan alakası yok konunun. Maçı izlemeden mantıksız yorumlar yapıyorsun, doğrusunu söyleyince de verecek cevap bulamayıp "Türk takımları bu sene fıs. olay budur." diyosun. Hani futbol duayeni falan olsan anlayacağım da kim olarak hangi bilgiyle hangi tecrübeyle "olay budur nokta" demeni ciddiye almamızı ve komik bulmamamızı bekliyorsun anlamadım. Zaten kafadan "olay budur." diyip bitiren adam sabit fikirlidir, tartışılmaz, çünkü fikri asla değişmez. O yüzden ben de aferin tamam budur olay diyerek geçiştirdim haliyle. Üstüne ben "tamam olay odur dediin gibi olsun" diyince çocuk gibi altta kalmamak için "hayır hayır senin istediin gibi olsun" taklitçiliği nedir? Çelik ayna demene kaç mesaj kaldı? Düzgün tartışmak yerine troll'lersen başlığı nasıl bir saygı beklersin ki? - GS ye daha güçlü rakip çıksa dövmüştü çok pis uu öyle böyle deil + iyi de dün gs maçını izlememişsin gole kadar gayet iyiydi sonra da zaten sallamadan oynadı sakatlık falan çıkmasın diye. Haliyle oynamayınca da kötü görünüm oldu. - bana ne ya ben kötüdür diyorum işte, hepsi kötü o kadar! olay budur. + iyi peki olay o olsun ne diyelim - sen çok rahatsız oldun 4-0 gs kazansın o zaman finalde senin istediin gibi olsun yihuu Şimdi şurada kendini nası haklı görebiliyosun neye dayanıyorsun? Baştan ilk mesajını ciddiye alıp da karşımda düzgün konuşabilecek biri varmış diye varsayarak açıklama yapmakla hata yapmışım demek ki zaten. Komik ya maçı izlemediğimi nereden biliyosun müneccim falan mısın sen? direk God mode on girmişsin olaya...ben hiçbir tartışmayı bitirmiyorum, sadece Türk takımlarının kötü olduğunu düşünüyorum ve düşündüğümü de söyledim, bu ne şiddet ne celal, bi sayfa yazı döşenmişsin...kimseye hakaret etmedim, hiçbir takımı da aşağılamadım, fikrimi söyledim 'yoh canum izlememişün mantıksız gonuşuyon laa...' diyen de ben değilim,ee? yazılan herşeyi böyle acımasız mı yorumluyosun sen anlamadım. komik olmaya çalışmıyorum ayrıca, senle muhatap olayım diye de yanıp tutuşmuyorum. biraz anlam bilgisi dersi, ılık bir duş, hafif müzik falan öneririm...biraz da soda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Maç bitti arkadaşlar elendik. Konuyu çarpıtmaya gerek yok.Ligte umarım başarılı oluruz canı sağolsun kartalımın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 "formaları çıkarıp oynayın" çok güzel demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Her zamanki gibi ne istifa var ne birşey =) yöneticisinden , teknik direktörüne ve hatta taraftarına (çarşı çarşı) kadar herkes yüzsüz bu camiada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Rewendor said: eggshell said: iyi tamam senin istediğin olsun. gs milan'ı kadıköy'de 4-0 yenerek kupayı alacak. golleri servet(2), baros, ve yaser atacak...ben susayım hatta çok rahatsız oldun sen... Benim istediğimle falan alakası yok konunun. Maçı izlemeden mantıksız yorumlar yapıyorsun, doğrusunu söyleyince de verecek cevap bulamayıp "Türk takımları bu sene fıs. olay budur." diyosun. Hani futbol duayeni falan olsan anlayacağım da kim olarak hangi bilgiyle hangi tecrübeyle "olay budur nokta" demeni ciddiye almamızı ve komik bulmamamızı bekliyorsun anlamadım. Zaten kafadan "olay budur." diyip bitiren adam sabit fikirlidir, tartışılmaz, çünkü fikri asla değişmez. O yüzden ben de aferin tamam budur olay diyerek geçiştirdim haliyle. Üstüne ben "tamam olay odur dediin gibi olsun" diyince çocuk gibi altta kalmamak için "hayır hayır senin istediin gibi olsun" taklitçiliği nedir? Çelik ayna demene kaç mesaj kaldı? Düzgün tartışmak yerine troll'lersen başlığı nasıl bir saygı beklersin ki? - GS ye daha güçlü rakip çıksa dövmüştü çok pis uu öyle böyle deil + iyi de dün gs maçını izlememişsin gole kadar gayet iyiydi sonra da zaten sallamadan oynadı sakatlık falan çıkmasın diye. Haliyle oynamayınca da kötü görünüm oldu. - bana ne ya ben kötüdür diyorum işte, hepsi kötü o kadar! olay budur. + iyi peki olay o olsun ne diyelim - sen çok rahatsız oldun 4-0 gs kazansın o zaman finalde senin istediin gibi olsun yihuu Şimdi şurada kendini nası haklı görebiliyosun neye dayanıyorsun? Baştan ilk mesajını ciddiye alıp da karşımda düzgün konuşabilecek biri varmış diye varsayarak açıklama yapmakla hata yapmışım demek ki zaten. Komik iyide adnan sezginin maçtan sonraki konuşmasını dinledim. iyi oynamadık dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 gs neden iyi oynasın? niye asılsın maça? çok boş tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Beşiktaş'da Metalist Kharkiv maçında alınan 4-1'lik mağlubiyet ve UEFA Kupası'ndan elenmenin faturası Ertuğrul Sağlam'a mı çıkacak? Lig Tv'nin usta yorumcusu Ömer Güvenç'in haberine göre; Beşiktaş'lı yöneticilerin büyük bir kısmı, Ertuğrul Sağlam ile yola devam etmeme görüşünde. Yöneticilerin, "Biz Tigana, Del Bosque ve Rıza Çalımbay ile Avrupa'da bu mevsimde elenmedik, yolumuza devam ettik. İlk kez, ilk turda eleniyoruz" diyerek Ertuğrul Sağlam'ın yerine yeni bir teknik adam getirilmesi isteğini belirttiği öğrenildi. Beşiktaş, teknik direktörlüğü için adı geçen yerli isim Mustafa Denizli olurken yabancılardan ise Galatasaray'ın eski hocası Eric Gerets ve Siyah beyazlıları 100. yılında şampiyon yapan Lucescu'nun adı öne çıkıyor. 2010'a kadar Beşiktaş ile sözleşmesi bulunan Ertuğrul Sağlam'ın anlaşmasında özel bir tazminat maddesi bulunmuyor. Ancak Beşiktaş, genç teknik adam ile yollarını ayrıması halinde yıllık alacağı ücreti Sağlam'a ödemek zorunda kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 o eller kafaya saplak olarak mi iniyo olayin devaminda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 nobreye sevgi gösteriymiş o. takıma tepki koymuşlar ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Üçü de olmaz o teknik direktörlerin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ertuğrul gg mi oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 utanılacak hale getirdiler en sonunda takımı. teşekkür ediyoruz hepsine tek tek. şimdi burada futbolcular ile ilgili güzel bi yazı yazardım ama ellerimi yormaya değmez. formalarını çıkarıp çıplak çıplak oynasınlar sahada bundan sonra. tek diyeceğim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 luci geliyosa gelsin diğerleri gelmesin mustafa denizli ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mumu said: utanılacak hale getirdiler en sonunda takımı. teşekkür ediyoruz hepsine tek tek. şimdi burada futbolcular ile ilgili güzel bi yazı yazardım ama ellerimi yormaya değmez. formalarını çıkarıp çıplak çıplak oynasınlar sahada bundan sonra. tek diyeceğim budur. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 oha eleman bana benzio lan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lan ne pis yenilmişiz izledim de maçı sonra adamlar yannız iyi oynamış. beşiktaşta baya bi kötü lan. en kötü bildiğin haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Şu anda bir gs li olarak takımın başında lucescu olmasını isterdim direk..Onun gibisi daha gelmedi gerisi yalan,gs tarhinin en büyük hatasıdır lucescu'yu yollamak,kaldıki o başarılardan sonra yollandı.... Beşiktaş'a 100.yıl hediyesi olmuştu lucescu,yoksa beşiktaş şampiyon olamazdı o sene,o olmasaydı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ben macı ızleyememıstım gs macını ızledım, ozetini izledim de adamlar daha baya bi kacırmıslar nerdeyse 10 - 0 olacakmıs mac, yazık valla yazık bjk taraftarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ben de 2. golden sonra açabilmiştim maçı, anca gördüm ilk golü. Neymiş o öyle be.. Çin malı Eto'o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Abi sakin olun çoşmuşsunuz yine. Tamam Beşiktaş kaybedilmemesi gereken bir maçı çok kötü oynayarak kaybetti haklısınız. Ama futbolda bu tip şeyler olabiliyor abi işte , zaman zaman kimi takımlar performansının üstüne çıkabiliyor (bkz. Metalist) ve yine zaman zaman takımlar performansının altında mücadele edebiliyor (bkz. Beşiktaş) Uefa kupasından ilk defa elenmiyor Beşiktaş senelerdir gruplara kalıp gruptan çıkamayan takımda Beşiktaş yani. O kadar abartmayın olayı , Ertuğrul Sağlam ne yapsın defansta yapılan hatalara? 40m den atılan gole? zapo nun kaybettiği topa? serbest vuruştan direk gol olan topa? Ertuğrul ne yapsın? Futbol öyle inanılmaz taktiklerin gerektiği , şapkadan tavşan çıkartılıcak bir spor değil. Futbolcular iyi oynarsa maç kazanılır , yoksa teknik direktör ne yapsa boş futbolcu oynamadıktan sonrra. Tabiki Ertuğrulunda hataları var ama sinirle çok çabuk harcıyoruz teknik direktörleri. Olay yönetimde ve ruhsuz futbolcularda. (tello , Gökhan zan , bobo , delgado) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 gs de de umut yok bence gene geçen sene yaşadıklarımızı yaşayacakmışız gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar