Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AoC can çekişiyor.

_Gandalf_

Öne çıkan mesajlar

TRGamer said:
Funcom yaptığı açıklama ile geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen MMORPG oyunu Age of Conan: Hyborian Adventures'ın sunucularının oyuncu azlığı nedeniyle birleştirileceğini duyurdu. Oyunun daha oynanabilir hale gelmesi ve oyunda bulunan grup görevlerinde sorun çıkmaması nedeniyle böyle bir karar aldıklarını belirten Funcom, şimdiden oyunculara bu konu hakkında bilgiler vermeye başladıklarının da altını çizdi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya sürülen oyun yazın 700,000 oyuncuya ulaşmıştı. Ancak oyunun bitmek bilmeyen ve düzeltilemeyen hatalarından bunulan oyuncular bu açıklamaya göre oyunu yavaş yavaş bırakmaya başlıyor.

Sen senelerini ver oyun çıkar sonra yalan olsun. Mundar ettiler oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence oyun çok güzeldi atmosfer olsun savaş sistemi olsun, ama sağolsun funcom rezil etti bitirdi oyunu. Bence oyunu tekrar diriltmek istiyorlarsa firmanın adını değiştirsinler. Allahaşkına funcom nedir yaa?!? Aklıma dandik flash oyunları yapan site geliyor ismi duyunca. Bence adamlar isimden fail..
Sosyal ağlarda paylaş

senin o çok güzel combat sistemini animasyonları atmosferi yapan funcom ama.

adamların tek sorunu her şey i instanced yapmak oldu. yani o kadar ii grafii herkesn aynı ortamda kaldıramıyacğaından her yeri instance yapmaları insanları multiplayer oyundan signle player oynuomuş havasına itti. e bi yerden sonra da baydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yazmayım yazmayım diyorum ama yani şuraya sadece "aoc" ve "patlak" kelimelerini kullanmak için ve oyunu ezmek için mesaj atanlara dayanamıyorum artık.Başka bi postdada sam denilen kişilik nükleer bomba resim falan koymuş çoçuklar gibi.

Oyun patlamadı.Çok güzel pvp yapılıyor yeni peçle pve si hala çok güzel kontent eksikliği dışında.Ha bu güzellikleri yaşamak için iyi bir sistem gerekiyor birde sabır ve olgunluk kavramlarının kişide olması gerekiyor.

Herkes warhammera geçti demişssiniz ya o geçenlerin çoğu sürü psikoloji ile geçiyor oyuna.Bu oyunu seven ve iyi olacağına inanan insanlar hala oyunu oynuyor ve iyiye gittiğini görüp mutlu oluyor.

Biraz abuk sabuk oyunu 3 ay önce bırakıp hala "oyun patlak" yorumu yapan ve önyargı ile yaklaşan insanlar şu anda girsinler ve oynasınlar oyunu (tabi sistemleri ve kişiliği oyunu kaldırıyorsa) öyle gelip yorum yapsınlar.

Size göre çoğunluğun ve bu forumu okuyan insanların en çok oynadığı oyun daha iyi ve insanlar ne yazıkki oyunu seçerken buna bakıyorlar.Al kaç senedir lineage2 diye bir oyun kaç yıldır oynuyorum bir tane türke zor rastlarım yılda bir oyunda ama oyunu yıllardır oynayan bir kitle var ve bunlar oyunu seçerken sürü ile hareket etmedikleri için kaç yıldır dostdan öte olmuşlar.Yani biraz bu boyutulya bakın

Aoc sevenleride rahat bırakın!
Sosyal ağlarda paylaş

s@lince said:
Ya yazmayım yazmayım diyorum ama yani şuraya sadece "aoc" ve "patlak" kelimelerini kullanmak için ve oyunu ezmek için mesaj atanlara dayanamıyorum artık.Başka bi postdada sam denilen kişilik nükleer bomba resim falan koymuş çoçuklar gibi.

Oyun patlamadı.Çok güzel pvp yapılıyor yeni peçle pve si hala çok güzel kontent eksikliği dışında.Ha bu güzellikleri yaşamak için iyi bir sistem gerekiyor birde sabır ve olgunluk kavramlarının kişide olması gerekiyor.

Herkes warhammera geçti demişssiniz ya o geçenlerin çoğu sürü psikoloji ile geçiyor oyuna.Bu oyunu seven ve iyi olacağına inanan insanlar hala oyunu oynuyor ve iyiye gittiğini görüp mutlu oluyor.

Biraz abuk sabuk oyunu 3 ay önce bırakıp hala "oyun patlak" yorumu yapan ve önyargı ile yaklaşan insanlar şu anda girsinler ve oynasınlar oyunu (tabi sistemleri ve kişiliği oyunu kaldırıyorsa) öyle gelip yorum yapsınlar.

Size göre çoğunluğun ve bu forumu okuyan insanların en çok oynadığı oyun daha iyi ve insanlar ne yazıkki oyunu seçerken buna bakıyorlar.Al kaç senedir lineage2 diye bir oyun kaç yıldır oynuyorum bir tane türke zor rastlarım yılda bir oyunda ama oyunu yıllardır oynayan bir kitle var ve bunlar oyunu seçerken sürü ile hareket etmedikleri için kaç yıldır dostdan öte olmuşlar.Yani biraz bu boyutulya bakın

Aoc sevenleride rahat bırakın!

Sosyal ağlarda paylaş

Gaute'nin gitmesiyle ve yeni game directorun gelmesiyle oyunda gercekten hoş şeyler olmaya basladı. her gecen gün daha guzel oluyo oyun. bide server merge oldugu zaman cok cok daha iyi olcagına eminim AoC'un.
Ve birde; yukarda arkadasında dedigi gibi oyunu oynamayanlar, 2-3 ay once bırakanlar gelip oyunu kotulemesin. herkes istedigi oyunu oynayabilir, ama yeni baslicak insanlarıda bu şekilde etkilemek yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl bole bi hata yaptılar anlamıyorum, oyunun cok guzel yanları vardı, özellikle atmosfer ve combat sistemi, ki cidden iyilerdi. O kadar emek dökmüşker adamlar heryerinden belli ama nasıl bole aceleye getirdiler neyin korkusuyla anlamadım ben.

şu instanceing olayını yapmasalar yeterdi aslında
Sosyal ağlarda paylaş

hauaha aoc nin sadece grafikleri yeter hiçbirşey yapma otur şehirde destansı görüntüyü izle o bile yeter warhammerde oynuyorum ama başı kıcı belli olmıyan yaratıkımvari canavarlardan gınaa geldi bide 10*20 lvl arası aynı senaryoda aralıksız oynamaktan bu kadar dangalakca bir oyun olabilirmi mecburum diye oynuyorum arkadaşlar orada diye 100vs100 kapışıyoruz destructinla haritada lagdan fpsin düşüklüğünden ne yaptığımızın bile farkında olmuyoruz aoc de en azından gerçekçilik var ilkçağların karanlığı var wh de ne var allahını seven bi söylesin sırf gıcıklığına bıraktıracaksınız bana wh yi aoc oynattıracaksınız zaten serverlr birleşirse kesin aoc deyim yoksa wh kalabalık diye oynuyorum dediğim gibi
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:
hauaha aoc nin sadece grafikleri yeter hiçbirşey yapma otur şehirde destansı görüntüyü izle o bile yeter warhammerde oynuyorum ama başı kıcı belli olmıyan yaratıkımvari canavarlardan gınaa geldi bide 10*20 lvl arası aynı senaryoda aralıksız oynamaktan bu kadar dangalakca bir oyun olabilirmi mecburum diye oynuyorum arkadaşlar orada diye 100vs100 kapışıyoruz destructinla haritada lagdan fpsin düşüklüğünden ne yaptığımızın bile farkında olmuyoruz aoc de en azından gerçekçilik var ilkçağların karanlığı var wh de ne var allahını seven bi söylesin sırf gıcıklığına bıraktıracaksınız bana wh yi aoc oynattıracaksınız zaten serverlr birleşirse kesin aoc deyim yoksa wh kalabalık diye oynuyorum dediğim gibi

...................................
bunları al, cümle aralarına koy.
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:

ney ney?
Sosyal ağlarda paylaş

tamam patlak denmesi sinir ediyor olabilir, belki de şu anda dünya üzerinde varolan en fantastik oyun haline de gelmiş olabilir bilemem.

ancak artık bir önyargı var oyunu takip etmiş herkeste, ilk izlenime bakar çoğu insan ; esaslı bir kampanya/reklam yapmadıkları sürece çoğu insanın gözünde oyundan cacık değil yoğurt bile olmayacağı fikri yer edinecek.

genelde böyle oluyor başlangıçta hayal kırıklığı olan oyunların akıbeti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...