Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Dizideki en iyi oyuncu muhtemelen Muro zaten :p (Oyuncu yanlız, karakter demiyorum yani.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Polat'ın araba ne ya, Lexus mu ne o öyle, çözemedim amblemini felan =] içi de çok dandik zaten, x5 34 PLT 34'ten nerelere geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Red said: bakışlarından tanıdım daha once hangi dizide filmde falan oynamıstı bu ya :) kızı tam olarak hatırlamadım ama gerçekten başarılı :) yaban gülü diye bi dizide daha önce ben hiç görmemiştim ayrıcaaa; 2001 türkiye güzeli ikincisi, 2001 avrupa güzeli üçüncüsü bayan ve Çelik'in töre şarkısın klibinde oynamış ismi Hatice Şendil ciddi ciddi araştıdım farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Syn said: Polat'ın araba ne ya, Lexus mu ne o öyle, çözemedim amblemini felan =] içi de çok dandik zaten, x5 34 PLT 34'ten nerelere geldiEscalde sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Baggio said: Dizideki en iyi oyuncu muhtemelen Muro zaten :p (Oyuncu yanlız, karakter demiyorum yani.) Hüseyin Avni Danyal - devlet tiyatrosundan biliyorum Musa Uzunlar - tiyatrocu Can Gürzap - tiyatrocu, yönetmen Osman Wöber - tiyatrocu, sanırım istanbulda bir tiyatronun başındaydı adını unuttum Selçuk Özer - tiyatro olayını bilmiyorum bir çok filmini izledim fln filan bunlar varken muroya sıra gelir mi bilmiyorum. ekibin büyük çoğunluğu tiyatrodan gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Osman Wöber bir ara devlet tiyatro başkanıydı yanlış değilsem. eskiden hele, laz ziya olsun hüsrev ağa olsun baron olsun kılıç olsun iplikçi nedim halo vs vs bütün önemli karakterler devlet tiyatrosu mensubuydu. şimdi biraz düştü kalite ama mesela memati eskiden o kadar iyi oynamazken şimdi muhteşem oynuyor. misal bulut da evlet tiyatrosundan. neco iyidir. oyuncu kadrosu necati şaşmaz ve onun çakma sevgilileri dışında(ki özgü namal muhteşem tiyatrocu ve oyuncudur) kolpa insanlar oluyor. Oyunculukları severek izliyoruz genelde. Geçici karakterleri kolpa seçiyolar onun dışında çok kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 onlar figüran, bizim eski yurttan elemanlar da bazen dizilerde oynuyordu mühim olan karakterler bu arada hatice şendil > özgü namal(güzellik olarak :D) yeni fenomen oooo asdjasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 elaidi said: Osman Wöber bir ara devlet tiyatro başkanıydı yanlış değilsem. eskiden hele, laz ziya olsun hüsrev ağa olsun baron olsun kılıç olsun iplikçi nedim halo vs vs bütün önemli karakterler devlet tiyatrosu mensubuydu. şimdi biraz düştü kalite ama mesela memati eskiden o kadar iyi oynamazken şimdi muhteşem oynuyor. misal bulut da evlet tiyatrosundan. neco iyidir. oyuncu kadrosu necati şaşmaz ve onun çakma sevgilileri dışında(ki özgü namal muhteşem tiyatrocu ve oyuncudur) kolpa insanlar oluyor. Oyunculukları severek izliyoruz genelde. Geçici karakterleri kolpa seçiyolar onun dışında çok kaliteli en büyük tiyatroculardan birisini unuttunuz ; atsız karaduman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Polat abimiz çoktan hatunu götürmüş meğerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 FRAGMAN la muro ölüyomuki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 polatın gider varda asdasd diğerleri cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Syn said: Polat'ın araba ne ya, Lexus mu ne o öyle, çözemedim amblemini felan =] içi de çok dandik zaten, x5 34 PLT 34'ten nerelere geldi O değil Fuatın araba efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ya belli bi firmayla anlaşmışlar o getiryio esclade falan diil ya bilindk bişe değil ve ahım şahım bi arabada değil onlar fuatın araba güzel tabe. bu bölümü begendim ben sanırım ya abdulheyle memmati bildigin kavga ettiler ya sonunu izleyemedim gerçi arabayı durdurdu sonra noldu haberim yok mematinin hanımı fuat yiyo gerçi akşam simidi gibi zuhuada tünel sahnesi flashback yaptılar gene çok başarılı değildi açıkcası belli yani ölmiycek herif hiç şaşırmadım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 o degilde hersey cok aleniyen oluyo be kardesim.tunelde biseyler olacagi zaten 2+2=4 tu yani.onuda gectim arabanin ustune hadi o roket iniyo,ondan sonraki arabanin ustunde cikan duman komedi otesi.gercek olmadigi okadar ortada,hatta okadar ortadaki araba ile birlikte 3 metre yuksekliginde bi duman yogunluguda hareket ediyo.ha bide okadar adam egitiyolar,tunelde bisey misey yaparlar diye bi tunel oncesine kurulmuyolarda,illa tunel sonrasina kuruluyolar bunlarda.tam salak yerine koyuyolar yani her seferinde 2 taraftan birini.buda acaip baydi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 sen yazınca aklıma geldi harbiden ya 100 m önceden kuramadılar sanki bi saçmalık olmassa olmuyo aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 süt gibi nefise karatayı öldürdüler , polat anadolu delikanlısı sevdimi bi kere sever ayağına şimdide bu japon kırması kızı sokuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 milyonlarca kurtlar vadisi fanı birleşsin, halil ibrahimin eski hemşiresinin fiyat farkı neyse verelim, böle olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 o diil de bu bölümde herkesin şikayet ettiği "yeni görüş" gazetesi bildiin "taraf"tı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 e dizi gosterimden kalkmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 O.o harbi dizi gösterimi durmuş. bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 hayirli olsun nediyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bu akşam yeni bölüm var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 50 dakka sonra efsane dönüyor, kolanızı çayınızı hazır edin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar