Uzun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 parfum alayim dedim gittim Burberry - Touch diye bisi aldim. Kokusu muhtesem ama en fazla 5 dk sonra geciyor. Soyle en guzel kokanlarindan ve kokusu uzerimde uzun sure kalacak parfum markasi onerebilirseniz sevinirim .. Bu konunun yeri burasimi bilmiyorum ama yazayim dedim .. Simdiden saolun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Calvin Klein-Crave öneririm.Erkek arkadaşım kullanıyor bence çok güzel kokusu ve bildiğim kadarıyla bütün gün kalıyo yani. Bi de Jean Paul Gaultier diye bi marka var şişesi mavi erkek silueti şeklinde,o da iyi bence,hem güzel kokuyor hem kalıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Orjinal mi gerçi orjinal olmasa bile tenine gitmediyse kalıcı olmaz. 212 veya 212sexy yıllardır kullanıyorum çok güzeldir.Ama şimdi herkeste var. Armani black code armani attutide zegna lacoste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Burberry - Touch orjinalini alıyorum sıkıyorum kokusu dediğin gibi hemen geçiyo , ama nasıl oluyosa sahtesini alıyorum saatlerce kalıyo çözemedim bende walla , eğer ankaradaysan dadya parfumeri var tunalı hilmi ile esatın kesiştiği yerde ordan alıver daha kalıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Armani Black Code öneririm.kalıcı bir parfüm... 1 hafta önce ben aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Armani - Acqua di Gio. Tenine uyması lazım tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 böyle forumdan tavsiye işiyle olmaz bu. gidicen koklaycan :) tenine uyması lazım, kişiliğine uyması lazım alcağın şeyin. sonra nası bişi ariyorsun hafif ağır kalıcı ilk notası nasıl olsun 2 notası nası olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 gökten inme tavsiye istersen ama Davidoff coolwater Givenchy Xeryus Rouge Givenchy Blue Label Bvlgari Aqva Pour Christian Dior Dune bunlar favorilerimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Jean Paul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Donna Karan - Red Delicious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 lacoste essential öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 kalıcı olmasını istiyorsan tütün kolonyası öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Gıo Armanı , Black XXS mi neydi birde o erkeğin kokusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 erkek parfümünde en kalitesini bildim bileli calvin klein yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Perceive hem erkek hem bayan için alınabilecek güzel ve kokusu kalıcı olan parfümlerdir.Onun dışında kullandığım Tiara's ın da güzel ve daha kalıcı bi kokusu var. Elbette Armani gibi (gerçi çok çeşidi var ama) tüm gün kokusu sürücek bişey arıyosan 100-150 milyon ayırıcaksın kenara.Bahsettiğim parfümler 30-70ytl aralığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sesu said: erkek parfümünde en kalitesini bildim bileli calvin klein yapıyor. word yaz aylarında da 212 iyi oluyor. daha bir hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Armani Black Code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 zegna intenso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 kimse en iyisini söylememiş eh ben de söylemiyim bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Abi evden çıkmadan al duşunu sür hacı şakiri koku yapan muhtelif yerlere tmm bitti olay parfüme para mı verilir? verilir mi lan?! acaba bu yüzden mi yalnızım ben... evet galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 calvin klein - Be kullanıyorum, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lacoste davidoff deep blue tommy 10 calvin klein man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Lacoste red yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kenzo tokyo diyorum. git bi dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 privacy;) ucuz ve güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar