Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parfum icin tavsiye ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
parfum alayim dedim gittim Burberry - Touch diye bisi aldim. Kokusu muhtesem ama en fazla 5 dk sonra geciyor. Soyle en guzel kokanlarindan ve kokusu uzerimde uzun sure kalacak parfum markasi onerebilirseniz sevinirim ..

Bu konunun yeri burasimi bilmiyorum ama yazayim dedim ..

Simdiden saolun ..
Mesaj tarihi:
Calvin Klein-Crave öneririm.Erkek arkadaşım kullanıyor bence çok güzel kokusu ve bildiğim kadarıyla bütün gün kalıyo yani.
Bi de Jean Paul Gaultier diye bi marka var şişesi mavi erkek silueti şeklinde,o da iyi bence,hem güzel kokuyor hem kalıcı.
Mesaj tarihi:
Orjinal mi gerçi orjinal olmasa bile tenine gitmediyse kalıcı olmaz.

212 veya 212sexy yıllardır kullanıyorum çok güzeldir.Ama şimdi herkeste var.
Armani black code
armani attutide
zegna
lacoste
Mesaj tarihi:
Burberry - Touch orjinalini alıyorum sıkıyorum kokusu dediğin gibi hemen geçiyo , ama nasıl oluyosa sahtesini alıyorum saatlerce kalıyo çözemedim bende walla , eğer ankaradaysan dadya parfumeri var tunalı hilmi ile esatın kesiştiği yerde ordan alıver daha kalıcı
Mesaj tarihi:
böyle forumdan tavsiye işiyle olmaz bu. gidicen koklaycan :)
tenine uyması lazım, kişiliğine uyması lazım alcağın şeyin. sonra nası bişi ariyorsun hafif ağır kalıcı ilk notası nasıl olsun 2 notası nası olsun...
Mesaj tarihi:
Perceive hem erkek hem bayan için alınabilecek güzel ve kokusu kalıcı olan parfümlerdir.Onun dışında kullandığım Tiara's ın da güzel ve daha kalıcı bi kokusu var.

Elbette Armani gibi (gerçi çok çeşidi var ama) tüm gün kokusu sürücek bişey arıyosan 100-150 milyon ayırıcaksın kenara.Bahsettiğim parfümler 30-70ytl aralığında
Mesaj tarihi:
Abi evden çıkmadan al duşunu sür hacı şakiri koku yapan muhtelif yerlere tmm bitti olay parfüme para mı verilir?

verilir mi lan?!

acaba bu yüzden mi yalnızım ben...

evet galiba
  • Yeni Oluştur...