mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 soldan saga zun-slyın sevgilisi-kaan-ben xD
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 kaan ben ve sevgililerimiz arasında çok özel ilişkilerimiz var kimseyi ilgilendirmez.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Xaenin said: tellos said: sadece bira 100 tane falan olmştur sanırım kalktıgımda 50 civarıydı %20sini kaan içti zaten sünger gibi tüketiyo pati walla ahauh Abi ben yine ÇOK fazla içmişim gerçekten. Yine sabah farkettim. Bi de şimdi bakıyorum böyle hiç haberim olmayan fotoğraflar var, mesela o robin hood şapkası hiç bişey uyandırmıyor bende. Sonradan ayıldım umurlara geçince. Sen yanlış hatırlıyorsun, Umur'da ayılmadın aksine bayıldın.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Kaan bu pozun için LAHARAHAHALALHARAHALARALHAAHARALHAHLA şeklinde yeni bir gülüş icat ettim.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Alexi_Septimus said: Xaenin said: tellos said: sadece bira 100 tane falan olmştur sanırım kalktıgımda 50 civarıydı %20sini kaan içti zaten sünger gibi tüketiyo pati walla ahauh Abi ben yine ÇOK fazla içmişim gerçekten. Yine sabah farkettim. Bi de şimdi bakıyorum böyle hiç haberim olmayan fotoğraflar var, mesela o robin hood şapkası hiç bişey uyandırmıyor bende. Sonradan ayıldım umurlara geçince. Sen yanlış hatırlıyorsun, Umur'da ayılmadın aksine bayıldın. Yolda yürürkeni falan diyorum ya.
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 lan nıe haber vermıonuz. levent öldürücem seni. NİE HABER VERCEM VERCEM DIIP HABER VERMIOSUUN
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 izmir uyu izmir tebrikler kıskandıracak derece :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Siz en son buluşmayı ben ordayken mi yaptınız, ne? :p
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yok canım "o kadar'da ölmedik" hahah valal 4 ay oldu herhalde
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 asinanyavuz fotolara tag ve comment saldırısı yapmak istedim katılamamış olmamdan dolayı. plz accept me req, mon.
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Hardter said: izmir uyu izmir tebrikler kıskandıracak derece :D izmir uyumuyo abi beceriksizsiniz sdf
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 evilmaddox said: asinanyavuz fotolara tag ve comment saldırısı yapmak istedim katılamamış olmamdan dolayı. plz accept me req, mon. ahaha bunu yeni görüyorum. kabul ettim zaten gerçi. ama ne tag request ne de photo comment uyarısı gelmedi bi foto dışında :p
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Dur daha sen de. :D Bu işler aceleye gelmez, oturup düşünüp tartıp öyle yapmak gerek. :D :D
Öne çıkan mesajlar