nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Buluştuğunuzu da biliyodum Berk. Ona yalan söylediğini de tahmin ettim, aslında karanlık gecelerde evde yalnız oynarken beni arayıp "Abi çok korkuyorum yardııım!" diye bağırdığını da söyletme bana burda :D
sesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 internetim baglansin koyucam fotolari kaancim sori :P
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 allahtan sesu kabul etti firendi de sizinle biraz dalga geçebilicem :P
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 süpermiş ya İstanbulda yaşayasım geldi bi an
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 BonePART said: 2. Sly-One sorunlu bi insan bunu farkettim. Adam her bulusmada kizlara sarilirken bi resim cektirmesse eksik hissediyo kendini sanki bi bastirilmis bi gaylik gibi geldi bans Aga o benim kiz arkadasim. Ayrica sen abazasin diye butun muhendislerin kizlarla arasi iyi olmicak diye bisi yok. Yetersiz yorumun icin yine de tesekkurler.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sesu said: internetim baglansin koyucam fotolari kaancim sori :P Yapma, yap ma Dinan sen de yapma. Lütfen bak. Bu arada gecenin sonunda dela denen herifin annemin cep telefonuna "neredesin bebeğim neden yanımda değilsin" diye mesaj attığını da belirtip bir kere daha kendisini anmak istedim. Esen kalın.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aquila said: feybukta resimlere yorum yapamiyorum icimde kaldi hep, SESU ARKADASIM OLUR MUSUN?artibir yolladim rikuest
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Xaenin said: sesu said: internetim baglansin koyucam fotolari kaancim sori :P Yapma, yap ma Dinan sen de yapma. Lütfen bak. Bu arada gecenin sonunda dela denen herifin annemin cep telefonuna "neredesin bebeğim neden yanımda değilsin" diye mesaj attığını da belirtip bir kere daha kendisini anmak istedim. Esen kalın.Oha küfretse daha iyiymiş:D
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben request etmem yalniz, o bana request ederse anca.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Clymor imzan yanlış evladım bu arada. Onu bir, hah.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Abi bu ayni Dela di mi, hani babana msn'den two girls one cup linki yollayan? sdfsahfashfasd
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Lan bi insan nası yapabilir ya bunu Dela kim tanımak istiyorum:D
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 delayla tanısamazsın o seninle tanısır over
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Penthesilea said: Abi bu ayni Dela di mi, hani babana msn'den two girls one cup linki yollayan? sdfsahfashfasd Aileme karşı böyle bir şeyi var ibnenin işte.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bendeki fotoğraflar tükendi. Buyrun: [Facebook üyesi olmak gerekmiyormuş görüntülemek için, başka public bir yere bu kadar toplu atamadım sori] I. Albüm II. Albüm Tüm fotoğrafların tam boyutlu halleri de burada ( 91 MB ) @fede, 2 ayrı buluşmaydı, sonradan monte olduğumuzdan dolayı değil, birleştirdiğimizden dolayı öyle yazmıştım. Herhangi bir gruplaşmamız yok. Şaka yapmışsın zaten :) edit: link tuşuna basacağıma resim tuşuna basmışım pardon.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Penthesilea said: Abi bu ayni Dela di mi, hani babana msn'den two girls one cup linki yollayan? sdfsahfashfasd zuhahaha bidaha hatta ahahahahahaha
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Sesu nun albümündeki 50. fotoğraf çok komik, soldaki yüz ifadesi tam O RLY!1 posteri yapmalık sdgdgfgsdgg.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ya amele gibi cıkmaya programlıyım yada oyleyim =/
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 asinanyavuz said: Bendeki fotoğraflar tükendi. Buyrun: [Facebook üyesi olmak gerekmiyormuş görüntülemek için, başka public bir yere bu kadar toplu atamadım sori] I. Albüm II. Albüm Tüm fotoğrafların tam boyutlu halleri de burada ( 91 MB ) @fede, 2 ayrı buluşmaydı, sonradan monte olduğumuzdan dolayı değil, birleştirdiğimizden dolayı öyle yazmıştım. Herhangi bir gruplaşmamız yok. Şaka yapmışsın zaten :) edit: link tuşuna basacağıma resim tuşuna basmışım pardon. tagleyemiyorum kendimi? tagle beni =)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 friend olarak ekle beni, tagleyeyim seni.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bunda niye böyle sanki yakaladık sizi der gibi çekmişsiniz önde 2 tane gül gibi evlat varken? Biz ilişkimizi gizli tutuyoruz Sly'ın sevgilisiyle. Yapmayın şöyle.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 o an öyle gelmiş Xaenin, pardon :p Yanlış hatırlamıyorsam o sırada Sly-Onelar yeni geliyordu, o sebepten ötürü onları çekmeye çalışıyor olabilirim.
Öne çıkan mesajlar