Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Fenerbahçe - FC Dynamo Kyiv 30.09.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Sakatlandı Appiah 1 sene oynamadı nerdeyse.

Daha sonra da "sakatlığı kalıcı 50-60dk dan fazla oynayamaz maç başına" diye söylenti çıktı ama bilmiyorum ne kadarı doğru. Juventus geri almayı düşünüyodu vazgeçti, bir ara ingilterede orta sıra takımlarıyla falan konuştu olmadı, en son italyan 2. lig takımlarıyla görüşmeye başlamıştı. Giderek vites küçülttüğüne göre var ciddi bir şeyleri demek ki.

Yoksa çok kaliteli adamdı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
nocom said:

6-7 hafta önce daha ilk hazırlık maçlarında guiza bu takımın oyuncusu değil, 17-20 m euroluk adam hiç değil dediğimde herkesin ağzı bi karış açık espaniya gol gralı o goçumm dıodu mıllet, noldu gol gralınız söndümü bir anda tüh tüh yazık

ben ne zaman demişim onu göremedim de? sadece tek bir mesajımı rica ediyorum ki guizayı övmüş ya da eleştirmene laf etmiş olayım? Fazla fantazi oldu sanırım zira fenerbahçeli bile değilim ben?

bi de benim gol kralım niye olsun? devamı olarak da sönse de bana ne ki?

kavram karmaşası yaşıyoruz sanırım bayağı bir?

rewendor siz derken senı kastederek yazmadım, bu sekılde konusan cogunluk ıcın, rewendor demıstı dıye bırsey demedım yanlış anlaşılma var.
Sosyal ağlarda paylaş

Güiza oldukça iyi bi adam da tek forvet oynayacak adam değil. Hem top indirme becerisi fazla hem de hiç bencil değil, biraz olması lazım halbuki. (Tek forvet oynamayıp napsın tabi o da var, Deivid sakat Semih sakat, İlhan Parlak mı oynasın.)

Alex'i alıp sonra bir de Emre'yi alması süperdi tabi, Carlos bi korner attı şut gibi, sonra Gökhan geldi o da eh işte. İnsan teknik duran topçu bırakır bi tane ya, Burak girdi süper işler etti sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...