BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Şimdi teknik analiz falan girmiim,haddin deil diyenler çıkabilir de. Aga Fener çok zayıf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 GEd said: appiah nie gitti takimdan ? süper adamdı Bi ara sakatlandı sonra da performans düşüşü yaşadı diye biliyorum.Uzun dönemli bir sakatlıktı.Daha düzgün bir açıklaması olan varsa onu dinle yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Sakatlandı Appiah 1 sene oynamadı nerdeyse. Daha sonra da "sakatlığı kalıcı 50-60dk dan fazla oynayamaz maç başına" diye söylenti çıktı ama bilmiyorum ne kadarı doğru. Juventus geri almayı düşünüyodu vazgeçti, bir ara ingilterede orta sıra takımlarıyla falan konuştu olmadı, en son italyan 2. lig takımlarıyla görüşmeye başlamıştı. Giderek vites küçülttüğüne göre var ciddi bir şeyleri demek ki. Yoksa çok kaliteli adamdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 appiahin kendi sitesinde iyilestim falan diyor ama nedir bilemem, turk doktorlar ve medya yakti beni , italyan doktorlar hazirsin gibi bisiler diyorlar, tabi zaman gostericek bunu hangisi dogru diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Arsenal beni istiyordu diyordu en son ama,Makoun Veloso gibi yaş ve oyun tipi olarak Wenger'in isteyeceği tip adamları almadıktan sonra Arsenal beleş diye Appiah'ı istemesi olmaz sanırım.Haftalık 60.000 pound para istiyormuş ayrıca. Vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Rewendor said: nocom said: 6-7 hafta önce daha ilk hazırlık maçlarında guiza bu takımın oyuncusu değil, 17-20 m euroluk adam hiç değil dediğimde herkesin ağzı bi karış açık espaniya gol gralı o goçumm dıodu mıllet, noldu gol gralınız söndümü bir anda tüh tüh yazık ben ne zaman demişim onu göremedim de? sadece tek bir mesajımı rica ediyorum ki guizayı övmüş ya da eleştirmene laf etmiş olayım? Fazla fantazi oldu sanırım zira fenerbahçeli bile değilim ben? bi de benim gol kralım niye olsun? devamı olarak da sönse de bana ne ki? kavram karmaşası yaşıyoruz sanırım bayağı bir? rewendor siz derken senı kastederek yazmadım, bu sekılde konusan cogunluk ıcın, rewendor demıstı dıye bırsey demedım yanlış anlaşılma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Valla benim duyduğum Aziz Yıldırım martta gidecek, yerine saygın bir iş adamı bakıyor, teklif ettiği adamlardan birinle irtibatımız var oradan biliyorum =p Gazeteye vs yansımamış olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Güiza oldukça iyi bi adam da tek forvet oynayacak adam değil. Hem top indirme becerisi fazla hem de hiç bencil değil, biraz olması lazım halbuki. (Tek forvet oynamayıp napsın tabi o da var, Deivid sakat Semih sakat, İlhan Parlak mı oynasın.) Alex'i alıp sonra bir de Emre'yi alması süperdi tabi, Carlos bi korner attı şut gibi, sonra Gökhan geldi o da eh işte. İnsan teknik duran topçu bırakır bi tane ya, Burak girdi süper işler etti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 he bu arada devre arası fenerium tribününden yabancı maddeler atıldı sahaya rakip takım ve hakem içeri girerken. 5-10 milyarlık kombine alan bu 'elit' taraftarın böyle bir hareket yapması da ilginç. atılan maddeler sonunda anons geldi uefa temsilcisi not aldı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 volkan eurosportun ara sıra gösterdiği ''maçtan komik jenerikler ''bölümlerinde kendini sık sık gösterip diger ulke kızları tarafından fan toplamaya çalışıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 şl de maç başına ve puan başına ne kadar para alıyor takımlar ? maç ? beraberlik ? galibiyet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hatırladığım kadarıyla geçen sene galibiyet 400,000 avro beraberlik 200,000 avro yenilirsen 100,000 alıon maça çıktın die sanırım :F yanlış hatırlıyor da olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ooouuu cok para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 6 maç varsa garanti 600000 € e abi ben benim gibi 10 tane daha adam bulsam 90 dk kossak sahada vermezler mi bize para? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king50 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Volkan ı tebrik etmek istiyorum adam voleyle 2 saydırdı. asdhajdkashdkasjdhasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 miktarlar bu kadarsa çok deli para. 3 g 1 b 2 m alsa fener 1.6 m euro yapıo. ayak bastı parasıda var . uff iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bi de marketing var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 fenerin bu halinin iki sebebi var . 1-aurelio 2-aziz yıldırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aziz yıldırım naptı ya? bu kadar kolay adam harcarsanız 200. yılınızda anca şampiyon olursunuz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar