Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 abi sistem falan bırakın bunları yahu,kim istekli oynadı?son 25 dakika izledim neydi bu be?Böyle dinamo'ya bu haftaki sivas 3 atardı rahat.fenerde bir şeyler yapmaya çabalayan bir tek guiza vardı e o da ancak pozisyon olursa gol atabiliyor ne yapsın etki edemedi. maçın son 25dakikasında 4 şey kaldı aklımda: emre gayet bir şeye benzeyebilecek pozisyonda aptal bir heyecanla topa bastı yapıştı yere. Aliev omuzuyla top aldı üstüne bir de sarı kart yedi. maldonado :) son düdüğün geldiği degajda maçı bitirmese hakem güzel bir atağa kalkardı dinamo,tam adrese gitti ve inanılmaz boştu adam. bu kadar.ha bi de lugano'ya bir sarı çekemedi hakem,demek adamda var bir şey türk hakemlerle alakası yok olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 emre belözİoğlı yaptıgı güzel hareketlerin hiç biri dinamo nun ceza sahası içine dogru değildi :) burak yılmaz oyuna girdi ve yaptıgı ortayla kalitesini belli etti.guiza maçtan sora aglayacaktı :).roberto carlos baktı maç kötü gidior.sakatken mudahale yaparak kahraman oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 suBzer0 said: Sen hangi maçı izledin? Selçuk takımın Kazım'dan sonra en iyi oyuncusuydu. Alex sakatlığından dolayı çıktı , Emre'ye o kadar parayı verirsen sol açıkta da oynatmak zorunda kalırsın , kalede de.. Fener rezil bir futbol oynuyor. Alex'e bağlı sistemle mücadele etmeye devam ettiği sürece , Alex'e göre takım kurmaya devam ettiği sürece daha çok puan kaybeder. Fenerbahçe'de Alex ve Aziz Yıldırım egamonyasının artık bitmesi lazım. alex egomanya(?) sını bi nevi anlarım tek futbolcuya bağımlı sistem vs. fakat aziz yıldırım gelmeden önce fb neredeydi, geldikten sonra nerede.. bunu bi tartmak lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 MeSh said: aziz yıldırım gelmeden önce fb neredeydi, geldikten sonra nerede.. bunu bi tartmak lazım önce.herkesin bir vadesi vardır. hakan şükür gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 MeSh said: suBzer0 said: Sen hangi maçı izledin? Selçuk takımın Kazım'dan sonra en iyi oyuncusuydu. Alex sakatlığından dolayı çıktı , Emre'ye o kadar parayı verirsen sol açıkta da oynatmak zorunda kalırsın , kalede de.. Fener rezil bir futbol oynuyor. Alex'e bağlı sistemle mücadele etmeye devam ettiği sürece , Alex'e göre takım kurmaya devam ettiği sürece daha çok puan kaybeder. Fenerbahçe'de Alex ve Aziz Yıldırım egamonyasının artık bitmesi lazım. alex egomanya(?) sını bi nevi anlarım tek futbolcuya bağımlı sistem vs. fakat aziz yıldırım gelmeden önce fb neredeydi, geldikten sonra nerede.. bunu bi tartmak lazım önce. Farkettim yanlış yazdığımı ama iş işten geçti :P Tamam abi haklısın Aziz Yıldırım'ın yaptıklarına kimse bişey diyemez ama yeri geldimi gitmesini de bilmek lazım. Çünkü bence artık zarar vermeye başladı takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 aziz yıldırım gitmesin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Aziz martta gitmiyormu zaten? yerine adam arıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Yok taktik olarak bozukluk var Fenerbahçe'de. Aragones'in taktiğinden vazgeçmesi lazım, en azından şl için. Bence. Volkan ( 2'sinden 1'i bence farkmaz, bu maç moralsizdi ama gene de çok çok kötü değildi, gerçi iş düşmedi ) Gökhan Gönül Önder T.(Edu) Lugano R.Carlos C. Kazim Selçuk(Maldonado) Emre Uğur B. Alex Guiza Alex mi sakat, çek emre'yi o pozisyona koy Guiza'nın yanına Semihi. Orta Saha'da tutunabilecek bir oyuncu şart, bir Aurelio şart kesinlikle. Deivid'in acilen takıma dönmesi lazım, eski verimliliği ile beraber hem de, yoksa bu işler duman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 martta gitmez..haziranda gider ağustosta gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ha bir de, Selçuk ile Maldonado'yu aynı anda 11'de görmek istemiyorum, göbeği öldürüyor katlediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Rewendor said: Kazım, Maldonado, Güiza FB'ye iki beden küçük futbolcular. Emre kanat oyuncusu değil. Alex o kadar geride gücünü yitirir, ileriye dönük oynatılmalı Alex'siz FB gücünün yarısını yitiriyor çözülmesi lazım Edu yerine bir sağlam defans şart 6-7 hafta önce daha ilk hazırlık maçlarında guiza bu takımın oyuncusu değil, 17-20 m euroluk adam hiç değil dediğimde herkesin ağzı bi karış açık espaniya gol gralı o goçumm dıodu mıllet, noldu gol gralınız söndümü bir anda tüh tüh yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Baluu said: Ha bir de, Selçuk ile Maldonado'yu aynı anda 11'de görmek istemiyorum, göbeği öldürüyor katlediyorlar. mümkünse ben ikisini de takımda görmek istemiyorum. aynı anda olmaları ise tam bir kabus. resmen işkence hatta futbol katliamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 selçuk ve maldonado fenerde oynuyor ya ben niye oynamıyorum diye düşünmüyor değilim paticik halı saha ekibi cevap versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 1 tanesi mecbur oynamak zorunda, burak'ı mı koycan göbeğe, yoksa kazım'a serbest rol mu vericen ? gerçi adam zaten serbest takılıyor ama olsun :D Biri şart, ama 2si birden katliam, Uğur Boral gibi bir adam kesilmez, zaten oyuncu yok, olanı da sen kesme pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Yazıklar olsun diyorm fenere.Bİ takım bi senede bu kadar çökebilir mi?Gerçi bjk var bundan daha beter çöken :D Aureliosuz fener motorsuz araba gibi,gitmiyo abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Aurelio orta sahayı sağlam topluyordu, çünkü dönen topları topluyordu adam direk, tıpkı bugün sol kanada gelen hiç bir topun uğur boral girene kadar toplanamaması gibi, ya da kazım'ın yolundan sapıp bir deivid olma çabası ile sağ kanadı çökertmesi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 suBzer0 said: Güiza = Ailton ... 12 jul 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 § 08 Jul 2008, 19:03 Drakkahn said: Volkanla bu sene naparız ayrı konu. Başka da alternatifimiz yok şu an. Deniz oynarsa naparız apayrı konu, Selçuk oynarsa takımın orta sahası çökecek buda belli. Serkan'dan kurtuldukta şu Selçuk'tan nasıl kurtulamadık anlayamıyorum. Bu adamların yerine konacak bir Maldanado yeter mi? Belirsiz... Guiza Semih iyide onları kim besleyecek.. Emre'den umutsuzum, Alex'e yardımcı lazım bence hem orta sahayı hem geriyi toplayacak bir adam. Aurelio tadında bir adam... işte budur abicim yorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 naptin abi sen edu bu mac gayet iyi oynadi Rewendor said: Kazım, Maldonado, Güiza FB'ye iki beden küçük futbolcular. Emre kanat oyuncusu değil. Alex o kadar geride gücünü yitirir, ileriye dönük oynatılmalı Alex'siz FB gücünün yarısını yitiriyor çözülmesi lazım Edu yerine bir sağlam defans şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 hehe bir aurelio gitti koskoca takım battı bu nasıl iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Edu yanlış yerde oynatılıyo aslında. Şampiyonlar liginde FB'nin en golcü futbolcusu. Bir de hangi kale FB'nin hangisi rakibin öğretilirse forvette çok iş yapabilir. 10 tane falan atmıştır heralde kendi kalesine toplamda. Asistleri de bonus. Bugün yine atıyodu bi tane kendi kalesine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 suBzer0 said: Waqas said: Ugur Boral denen futbolcu 85. dakikada mi alinir? Emre sol acikta mi oynatilir? Burak Yilmaz kimdir ve Alex le niye degisir? Selcugun bu takimda ne isi var? Sen hangi maçı izledin? Selçuk takımın Kazım'dan sonra en iyi oyuncusuydu. Alex sakatlığından dolayı çıktı , Emre'ye o kadar parayı verirsen sol açıkta da oynatmak zorunda kalırsın , kalede de.. Fener rezil bir futbol oynuyor. Alex'e bağlı sistemle mücadele etmeye devam ettiği sürece , Alex'e göre takım kurmaya devam ettiği sürece daha çok puan kaybeder. Fenerbahçe'de Alex ve Aziz Yıldırım egamonyasının artık bitmesi lazım. Selcuk mu en iyi 2. adamdi? Gokhan gonul ataga cikacak adamin arkasina pasi ben atiyordum heralde... hani bir kere de olmadi bu olay 23847238 kez oldu atagi kesti adeta. Ayrica niye Alex - Burak Yilmaz degisikligi onu anlamiyorum ortaya cekmesi lazimdi Emreyi alex ciktiktan sonra onu da yapmadi en azindan soldaki oynayisindan daha iyi oynardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 son 15 dakka bi ters top yapabilseler çok rahat gol atardı adamlar üstümüze hiç gelmediler sadece yememeye oynadılar. her maç olduğu gibi yine kavga çıktı maraton üstte alıştık artık. takım bi ayrı kötü taraftar bi ayrı kötü yönetim bi ayrı kötü nolucak bakalım bi yerde patlak vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Yok olmuyor yani , Emre ile Alex ayni kadroda olmuyor. Alex markaja alindi mi tamam fener kitleniyor pozisyon yaratamiyor. Cozulduk yani artik yeni taktikler bulunmasi lazim. Adamlar Gokhan Gonul ile Guiza yi marke ettiler kitlendik iceri giren yok cikan yok mal mal ortada top cevirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 nocom said: 6-7 hafta önce daha ilk hazırlık maçlarında guiza bu takımın oyuncusu değil, 17-20 m euroluk adam hiç değil dediğimde herkesin ağzı bi karış açık espaniya gol gralı o goçumm dıodu mıllet, noldu gol gralınız söndümü bir anda tüh tüh yazık ben ne zaman demişim onu göremedim de? sadece tek bir mesajımı rica ediyorum ki guizayı övmüş ya da eleştirmene laf etmiş olayım? Fazla fantazi oldu sanırım zira fenerbahçeli bile değilim ben? bi de benim gol kralım niye olsun? devamı olarak da sönse de bana ne ki? kavram karmaşası yaşıyoruz sanırım bayağı bir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar