-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Yok işte mantık hatası şu: Madem vücut eskiyken performans süper, o zaman bu mantıkla vücut gençleşince ruh eskiyip performansın düşmesi lazım. (o mantığa göre) ama adamın performans sürekli süper :D bu yanlış geldi. Ayrıca ilk başlarda vücut eskiyken ruhu çocuk, sonlarda da vücut yeniyken ruhu genç gibi geldi. ruhta eskime olayını göremedim. o kısmı düzgün yapsalarmış çok etkileyici olurdu bence. Ama sadece bebeğin bunamasıyla falan yapmaya çalışmışlar, o kısım da tatmin edici değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Adam Brad Pitt tabi performans süper olcak :P Yaşlıyken de performansı olabilir ayrıca bu da çok garip birşey değil, nadir görülür belki ama görülür yani. Ruh eskimesi de dediğim gibi kişiden kişiye değişir. Adam vücudu gençleştikçe onun verdiği heyecanla ruh olarak da gençleşebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ama ilk geneleve gittiğindeki performansa bak. Yaşlı adam durumu değildi yani, ergen olarak yapmışlar o kısmı :P o zaman yaşı arttıkça düşmesi lazım performansın. ruh olarak da bu adamın ruhu yaşlanmıyor diyosan tamam ama bence yaşlansa daha etkileyici olurdu. ilk yaşlı beden ama genç ruh olayı etkileyiciydi, tersini görmek de daha etkileyici olurdu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yukardaki yazılara mantık hatalarına açık bir film evet ama bir şekilde onu toparlıyor. ama zaten sonun çocuk unutkan oluyor bayada sorunu oluyor. sonuçta vücut yaşlı doğuyor. genç ölmesi lazım unutkanlık olmaması lazım. ama ruhen yaşlanması lazım. karışık durumlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 İlk olarak spoiler kullansak daha iyi olacak da. Yaşlılarda performans düşmesi bi de sonuçta çok kullanmakla ilgili. Hiç kullanmadığı durumda birikmiş bir güç olur yaşlı da olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 BiTcH_oFBaT said: yukardaki yazılara mantık hatalarına açık bir film evet ama bir şekilde onu toparlıyor. ama zaten sonun çocuk unutkan oluyor bayada sorunu oluyor. sonuçta vücut yaşlı doğuyor. genç ölmesi lazım unutkanlık olmaması lazım. ama ruhen yaşlanması lazım. karışık durumlar :p Abi şey de olur ama, sonuçta yani beyin bu gençleşse bile beyin hücreleri yenilenmiyor olabilir dolayısıyla da unutkanlık normal olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ya bilime gireceksek işin içinden çıkamayız :D Benim demek istediğim sadece ilk durumla son halinin zıt olması gerektiği. O zaman güzel olurdu yani. "Yaşlılarda performans düşmesi bi de sonuçta çok kullanmakla ilgili. Hiç kullanmadığı durumda birikmiş bir güç olur yaşlı da olsa" adam çok kullanmış gayet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Yok abi ilk kullanımdan bahsediyoruz yani. Sonra zaten vücut gençleştiği için gayet normal yüksek performans olması. Evet Benjamin Button'ın seks hayatını tartışıyoruz. Negzl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 o zaman da bunama olmaması lazım işte. çelişki var :D beyin hücresi yaşlanırken seks hücresi de yaşlanır. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Yanlış. Vücudun bütün hücreleri yenilenirken beyin hücreleri fail oluyor bu konuda. O yüzden her organ kopyalansa bile ölümsüzlük mümkün olmuyor. Adam gençleşirken beyin hücrelerinin yenilenip yenilenmediğini bilmiyoruz. Tüm hücreleri ters işlerken sadece beyin hücreleri normal işliyor olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ruhun yaşlanması demek de beynin yaşlanmasının sonucu aslında bir bakıma :P bu da ayrı bir konu. o açıdan var bi problem filmde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 film kurguydu, mantık hatası olarak adlandıramıyorum kafama takılan soruları bu yüzden :) ama biraz fazla uzamış, 2:45 yerine 1:45 olsa daha sararmış kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 uyuya kaldım falan diyenlere ağzım açık kaldı. ne kadar duygusuz adamlarmışsınız yahu :/ 2.45 değil 4.45 olsaydı keşke dedim, her detayı isterdim, doyamadım böyle yani. ayrıca uzun bir süre sonra beni bağıra bağıra ağlatan filmlerden biri olup, gelmiş geçmiş en sevdiğim filmler arasında yerini aldı :) beğenmeyenler gidip fast and furious neyin izlesin, o paklar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Yerinde bir uzunluk bence hic hissettirmiyor, mesela Avustural'ya icin gereksiz uzundu diyebilirim bu filmle kiyaslayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bugün gittim,çok beğendim ayrıca sevgilimle gittiğim için brad pitte uyuz oldum,en kısa zamanda bilimum deri ceket,eldiven,bir kasket,polis gözlüğü ver motor edineceğim,böyle olmaz. beğendiğim sahneler fln Deniz altı sahnesi neydi öyle ya,o makineli tüfeklerin ateşi,çarpışma anı,mike'ın ölümü,ooof of,kendimden geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 DoGMeaT said: ayrıca sevgilimle gittiğim için brad pitte uyuz oldum artı bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 keşke gitmeseydim. çok uzun ve hiç tarzım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bu filme uzun diyenler düşünmeden konuşuyor gibime geldi.İnsan ömrünü anlatan bir film sonuçta ve süresi gayet makul.Zaman zaman herkes düşünür acaba tersten yaşasaydık nolurdu diye.Buna yakın birşey olurdu heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Cons said: çok uzun ve hiç tarzım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 müthişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Çok uzundu bazen baysada son 1 saati gayet eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 güzel film devamlı yıldırım hikayesini anlatan amca da süper filmin her yerinde var adam sdfjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bu nasıl bir senaryo yaa. Hangi hastalıklı ruhun fikri bu mükemmel hikaye çok merak ettim gerçekten, alkışladım filmin sonunda. Harbiden çok iyi filmdi. Ama çok uzundu yaa. Çok uzundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar