Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 eldar said: Konu ilginç ama 80 yaşında doğması için filin falan doğurması lazım adamı;nereye sığacak herif. Acaba doğum sahnesi nasıl olacak? trailer'ı izle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bana çok oturacak bir mantık gibi gelmedi ama görücez, merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Bazı şeyler açıklanamaz, hissedilir gibi abuk subuk bir cümle ile cevap verir kaçarım lol(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yaw oturmayacak zaten nasıl mantıgı oturabilir böyle bi filmin, konusunu okumadınızmı? fantazi filmine gelip mantıksız diyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 fantazi filminde öyle kafaya göre sıkıp kasıp kavrulmaz (en kötü örnek:lost :D). fantazi filminin de bir mantığı olur, o mantığa oturur, olamayacak şeyler olur, ama kendi oluşu içinde bir mantığı vardır, bunu anlamazsan filmi sevmezsin zaten (buna en iyi örnek war of the worlds :D) capito? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 evet acaba 80 yaşında dogan ve gençleşen bi adamı kendi halinde bi mantıga oturtabilecekler mi, bekleyip görelim. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Funq biz de diyoruz ki, geriye doğru yaşlanan(gençleşen) bir adamın olduğu filim de, mantık aramanın kendisinde biraz mantıksızlık var. Yok yani genel olarak kabul görecek bir mantık çerçevesinde açıklayamazsın bunu. Ben beyenirim, sen beyenmezsin. Sen beyenirsin, ben beyenmem. Olay bu yani. O yüzden aldırmadan Popcorn yiyerek izliycen(Kazık Popcorn fiyatlarına hayır!!!!!) Zaten böyle filimlerde mantıktan çok, kurgu, oyunculuk filan göze batar; daha önemlidir. capito? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kurgu?!?! mantıksızca olabilir mi bu?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 imdb'ye göre abd ve avustralya'nın ardından 6 ocakta bizim memlekette vizyona giriyormuş. vay anasını sayın seyirciler demeden geçemedim. avrupa'dan falan önce izlicez.. bi gariplik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ya cidden dönüp dolaşıp her bu başlığı gördüğümde brad pitt ile ilgili xaenin'in mesajı aklıma geliyor. zincirleme tamlamadan oluşan bir film daha yaparsa the curious case of brad pitt olacak duruma verilecek isim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 MeSh said: imdb'ye göre abd ve avustralya'nın ardından 6 ocakta bizim memlekette vizyona giriyormuş. vay anasını sayın seyirciler demeden geçemedim. avrupa'dan falan önce izlicez.. bi gariplik var. Bilimkurgu filminde mantık mı bekliyorsun! Ne biçim adamsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 sende haklısın asteroth :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 beni en çok etkileyen trailerlardan biri oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 6 ocak salıya geliyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 forrest gump gibi bi film yapan adam bunun altından da çok rahat kalkar,başarılı bi yapım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Çok güzel bir filmdi. Biraz uzundu ama (2 saat 43 dakka) hiç sıkmadı. "Did i ever tell you i was struck by lightning 7 times?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Çıktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 illegal yollrdan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Oscar jürilerine gönderilen dvdscreener nete sızmış. Aynısı Sweeney Todd dada olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 film baya etkileyici. Özellikle sonunu bile bile izlemek koyuyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bicok filmin screenerlari siziyo filmler cikmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 2 gün önce demonoid'e düşmüştü. Ama sinemada izlemeyi düşündüğüm için indirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Oöaghhhhhh IMDb 8.6 şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 cok cok cok dokunaklı film, bol bol gözyaşı döktüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bende indirmedim sinemada izlemek icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar