Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku Düzeni

Masteis

Öne çıkan mesajlar

O kadar boktan bi uyku düzenim var ki eğer 1 kere bozulursa uzun bi süre uyku saatlerim birbirine giriyor.
2 hafta evvel gene bi uyku düzenim bozuldu sırf sabahlayacaz davasına. Hani sıkıcı bi hal almaya başladı artık öğlenleri uyuyup geceleri kalkmak. Bide önceleri geceye kadar uyumayıp geceleri uyuduğumda uykum düzene girerdi artık o da yemiyor.
Gece uyuyorum 3 saat sonra uykumu almış bi şekilde kalkıyorum. Ama gene ertesi günü erkenden bayılı veriyorum sonra bu döngü dönerek uyku saatini öğlenlere çekiyor tekrardan.
Öğlenleri uyudum mu maşallah 12 saate yakın uyuyorum. Geceleri uyudum mu 3-4 saat.
Bide uyku düzeni bozukluğu yüzünden iştahta kalmıyor(öyle bi problemim var) ve yemek yiyemiyorum haliyle de zayıflama sorunu ortaya çıkıyor.
Bu uyku düzenini nasıl ayarlayabilirim? Önerebileceğiniz birşeyler varmı?
Bu arada kahve ve kola tüketmiyorum hiç bir şekilde.
Hani önceden okuldu işti derken zoraki olarak bozulsada uyku düzeni tekrardan rahat düzeliyordu da şuan ebelek ebelek boş durduğum için o şansımda yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bırakma oluruna.. hem fizyolojik hem de psikolojik olarak zararlı uyku düzeninin bozulması. daha depresif ya da daha agresif olmana sebep olabiliyor.

muhtemelen hayatında bir düzen yok. yani uyanık olduğun zamanları düzenlesen, aslında uykun da düzene girer =) o yüzden kendine uğraş edinmeni tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...