Masteis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 O kadar boktan bi uyku düzenim var ki eğer 1 kere bozulursa uzun bi süre uyku saatlerim birbirine giriyor. 2 hafta evvel gene bi uyku düzenim bozuldu sırf sabahlayacaz davasına. Hani sıkıcı bi hal almaya başladı artık öğlenleri uyuyup geceleri kalkmak. Bide önceleri geceye kadar uyumayıp geceleri uyuduğumda uykum düzene girerdi artık o da yemiyor. Gece uyuyorum 3 saat sonra uykumu almış bi şekilde kalkıyorum. Ama gene ertesi günü erkenden bayılı veriyorum sonra bu döngü dönerek uyku saatini öğlenlere çekiyor tekrardan. Öğlenleri uyudum mu maşallah 12 saate yakın uyuyorum. Geceleri uyudum mu 3-4 saat. Bide uyku düzeni bozukluğu yüzünden iştahta kalmıyor(öyle bi problemim var) ve yemek yiyemiyorum haliyle de zayıflama sorunu ortaya çıkıyor. Bu uyku düzenini nasıl ayarlayabilirim? Önerebileceğiniz birşeyler varmı? Bu arada kahve ve kola tüketmiyorum hiç bir şekilde. Hani önceden okuldu işti derken zoraki olarak bozulsada uyku düzeni tekrardan rahat düzeliyordu da şuan ebelek ebelek boş durduğum için o şansımda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oluruna birak ya, kendi kendine bir duzelir bir bozulur o kasma kendini =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bırakma oluruna.. hem fizyolojik hem de psikolojik olarak zararlı uyku düzeninin bozulması. daha depresif ya da daha agresif olmana sebep olabiliyor. muhtemelen hayatında bir düzen yok. yani uyanık olduğun zamanları düzenlesen, aslında uykun da düzene girer =) o yüzden kendine uğraş edinmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 allahtan okul var yoksa hergün gece 2-3te yatıp 12de kalktığım iğrenç bir hayatım olacaktı, onun yerine 2-3te yatıp 8de kalkmak zorunda kalıyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesela öğlen 12'de yattıktan sonra ertesi gün 2'de 3'te yatacaksın. Böyle böyle 3-4 günde düzeltebilirsin uyku düzenini. Kesin düzeliyorsun bu şekilde ama o 2-3 saat oyalanmadan sonra açılmamaya dikkat etmek lazım ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben bi ara öğlen yatıp gece yarısı kalkıodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 uyuyunca dinlenemiyorum ben de, ona napmak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kafana takma böyle şeyleri kendisi düzelir yahu. hayatım boyunca uyku düzenim için birşey yapmadım. kaçta yatarsam yatayım sabahın köründe kalkıyorum ve bundan gayet mutluyum. dinç oluyor insan dinç. bi de güzel kahvaltı yaptın mı gününün kötü geçmesi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ardeth said: allahtan okul var yoksa hergün gece 2-3te yatıp 12de kalktığım iğrenç bir hayatım olacaktı, onun yerine 2-3te yatıp 8de kalkmak zorunda kalıyorum heh aynen yaa. bütün yaz bünye gerçekten sapıttı o kadar saçmasapan saatlerde yatıp kalktım ki. şimdi 7-8 de kalkış, 1 gibi yatış. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 said: uyku düzeni wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 şimdide gecelicegiz diye dusun ve geceye kadar otur sonra yerine oturur eski uyku duzenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 uzun lafın kısası daha reset yemesi lazım ondan sora duzelir kasma bosuna:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 said: uyku düzeni aa o ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar