Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Advance Wars uğruna öldürdü!

throne_eins_meister

Öne çıkan mesajlar

Almanya'da bir bilgisayar meraklısı, internet üzerinde bir oyun forumunda tartıştığı İngiliz'i, uçakla İngiltere'ye giderek öldürdü. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Nottingham kentinde yaşayan ve uzun bir süredir "Advance Wars" adlı bir bilgisayar oyunuyla ilgili bir forum yöneten Matthew Pyke (20) geçtiğimiz hafta bıçaklanarak öldürüldü. Cesedi, kız arkadaşı Joanna Witton tarafından evde bulunan İngiliz gençle ilgili araştırma başlatan polis, aradığı ipucunu Witton'a gönderilen bir mesajda yakaladı. Habere göre, adı David Heiss olarak belirlenen Alman bir genç, Witton'un facebook internet sitesine "Çok fazla acı yarattığım için özür dilerim. Senin için dua edeceğim" mesajını bıraktı. Bunun üzerine incelemesini Almanya'ya kaydıran polis, Heiss'ı cinayetten tutukladı. Gazeteye bilgi veren bir İngiliz polisi, Alman gencin sanal alemde sinirlenerek gerçek yaşamda intikam almış olabileceğini söyledi.

------------------

ben de oynardım GBA'da Advance Wars'ui iyiydi hoştu ama adam öldürülecek oyun değildi açıkçası
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:
throne_eins_meister said:

ben de oynardım GBA'da Advance Wars'ui iyiydi hoştu ama adam öldürülecek oyun değildi açıkçası

adam öldürülecek oyunlar da mı var? abov tırstım.

var tabi. bugün bi dotadaki leaver lar olsun. oyunu başlattıktan sonra timer ın son saniyesinde oyundan çıkanlar olsun, ram i az olduğu için oyunu yükleyemeyenler olsun bunları direk asıp keseceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaaa işte oyun için adam öldürülürmü öldürülüyomuş demekki. Yanlız alman a saygı duydum klavye delikanlısı diilmiş :). Bu arada bu olayın Türkiyeden önce avrupada olmasını kınıyorum ben bizim dota veya knaytcı gençlikten bekliyorum böle bi hareketi :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...