throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Almanya'da bir bilgisayar meraklısı, internet üzerinde bir oyun forumunda tartıştığı İngiliz'i, uçakla İngiltere'ye giderek öldürdü. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Nottingham kentinde yaşayan ve uzun bir süredir "Advance Wars" adlı bir bilgisayar oyunuyla ilgili bir forum yöneten Matthew Pyke (20) geçtiğimiz hafta bıçaklanarak öldürüldü. Cesedi, kız arkadaşı Joanna Witton tarafından evde bulunan İngiliz gençle ilgili araştırma başlatan polis, aradığı ipucunu Witton'a gönderilen bir mesajda yakaladı. Habere göre, adı David Heiss olarak belirlenen Alman bir genç, Witton'un facebook internet sitesine "Çok fazla acı yarattığım için özür dilerim. Senin için dua edeceğim" mesajını bıraktı. Bunun üzerine incelemesini Almanya'ya kaydıran polis, Heiss'ı cinayetten tutukladı. Gazeteye bilgi veren bir İngiliz polisi, Alman gencin sanal alemde sinirlenerek gerçek yaşamda intikam almış olabileceğini söyledi. ------------------ ben de oynardım GBA'da Advance Wars'ui iyiydi hoştu ama adam öldürülecek oyun değildi açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 haha bunun dota versiyonu vardı flash animasyonlu. demek ki dünyada böyle denyolarda varmış. ulan bizde gülüyorduk eğleniyorduk bu animasyonla.hangimizin aklının ucuna gelirdi gerçekleşebileceği. insanoğlu sınır tanımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Oyunda oyun olsa.. ps:öldürürsen facebookuma mesaj yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 throne_eins_meister said: ben de oynardım GBA'da Advance Wars'ui iyiydi hoştu ama adam öldürülecek oyun değildi açıkçası adam öldürülecek oyunlar da mı var? abov tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ractamainus said: throne_eins_meister said: ben de oynardım GBA'da Advance Wars'ui iyiydi hoştu ama adam öldürülecek oyun değildi açıkçası adam öldürülecek oyunlar da mı var? abov tırstım. var tabi. bugün bi dotadaki leaver lar olsun. oyunu başlattıktan sonra timer ın son saniyesinde oyundan çıkanlar olsun, ram i az olduğu için oyunu yükleyemeyenler olsun bunları direk asıp keseceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ram i az olanlar zaten kanser olup ölsün, kısır kalsın, gözleri çıksın, kulakları duymaz olsun, 1 haftalık eşşek cesedi yesin, koleralı su içip pipisini kediler yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yaaa işte oyun için adam öldürülürmü öldürülüyomuş demekki. Yanlız alman a saygı duydum klavye delikanlısı diilmiş :). Bu arada bu olayın Türkiyeden önce avrupada olmasını kınıyorum ben bizim dota veya knaytcı gençlikten bekliyorum böle bi hareketi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Adam öldürmelik oyun: UO O oyun için Türkiye'de kimse katil olmamışsa dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir oyun için değmez bence ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oyunla alakasi yokmuş kızla oglan sevgilimiymiş neymiş felan öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Khala mesela bi gün kesecekler dota sonrası =) mütemadiyen agresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Zamaninda UO icin az mi kavga etmedik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Kınaytçıları tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Chastise said: Kınaytçıları tek geçerim.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 abi sinir dediğin 10 dakka maksimum 1-2 saat falan sürer. adam uçakla gitmiş öldürmüş ve tüm bu süre içersinde sinirli kalmış. vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Chastise said: Kınaytçıları tek geçerim. +birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 rusyada 2 guild arasında bir kavgada 2 kişi bıçaklanarak öldürülmüştü 2 sene önceydi galiba. birsürüde yaralı vardı falan. habi bu bireysel denyo o kadar adam nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Chastise said: Kınaytçıları tek geçerim. heuhe lol başıma gelıyordu bir kaç kere :P Wispy said: Adam öldürmelik oyun: UO O oyun için Türkiye'de kimse katil olmamışsa dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir oyun için değmez bence ehe +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bu ne lan. ne biçim bir dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ADRES VER ADRES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 advance wars uğruna ölmüşmüş. haha nasıl yorumlanmış ya. forum üstünde ya da sanal alem üzerinde yaptıkları atışma sonucu adam gitmiş öldürmüş. oyun için mi öldürdü anlamına geliyor şimdi bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 reklam amaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 demek ki her adres ver diyene vermemek lazımmış. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 muhtemelen de olaylar tam olarak öyle gelişti bence. - oğlum seni var ya sokakta görürsem yüzünü gözünü dağıtırım - beklerim hede hödö sokak Blok A no 2 (nası olsa uğraşıp da gelmez salak kızlara iki artizlik yapiim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar