Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wicked Oak Tree (sadece oynayanlar mesaj atsın lütfen)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Kararimi degistirdim abi bu adam soytari olsa bile asiri manipule ediyor en azindan mafya kadar zararli su anda. Townie olmasina zaten ihtimal vermiyorum.

Ha gercekten pro town cikarsa benim ne sucum var adam kendi sonunu kendisi hazirladi, pro town boyle oynar mi yahu kasabanin zararina adam bildigin.

Acik acik soyluyorum pro town olabilir bir iddaam yok ben kimseyi takip etmedim ama her ne ise yarardan cok zarar getiriyor ondan eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

throne_eins_meister said:
İsteyen beni de araştırabilir Penth, ben katil de palyaço da olmadığımı söyledim. Bu saate kadar ben sana defalarca madem katil değilsen yüzleş köyle, bunu kanıtla dedim, şimdi mi aklına geliyor "aha ben masumum" demek?

Katilsin Penth.
abii simdi delircem.

birini suclarken sebep gostermen lazim insanlarin ve ozellikle suclanan insanin seni takmasi icin. ben seni uzun bi sure sallamadim hala da sallamiyorum ama baskalainin fikirlerini bulandirdigindan, gorevin gercekten pro town ise bile gorevini adam gibi yapmadigindan yarardan cok zarar getirdigini dusunuyorum.

beni takip ettin mi? hayir. sucum ne sana gore, lexius'a oy veren 11 kisiden biri olmak. Neden ben peki de diger 9 kisi degil. Neden eminsin benden bu kadar follow yapmadiysan bir anlat derdini bilelim ben de kendim hakkimda bilmedigim gercek varsa ogreneyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Katile katil diyoruz manipüle etmek oluyor.

Ya açık açık söyle şu ana kadar takip edip bulduğum tüm townie'leri (ve ortağımın tespit ettiği charları) sayayım sonra da oyunun içine edilsin? onu mu istiyorsun?

Ya çember daraldı, daha önce de söyledim seni takip etmedim ama katil olduğunu biliyorum ya Shadow'sun ya Demon.

Blöf yapıyor olsam Lexius olayında onun suçsuzluğunu sonuna kadar savunmazdım.

Penth, ben senin gibi körlemesine link etmiyorum insanları
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
said:

Ya çember daraldı, daha önce de söyledim seni takip etmedim ama katil olduğunu biliyorum ya Shadow'sun ya Demon.
sunu nerden biliyorsun abi acikla o zaman?

ya şu yaşıma geldim bu kadar zeki adam görmedim

ya penth, Lexius'un masum townie olduğunu farkettim herkese anlattım da senin katil olduğunu anlayamıyor muyum? bi düşün gözünü seveyim!

basbaya eteklerin tutuştu katil olduğunu söylediğimde bana yüklenmeye başladın. saldırılarını narkasında bu var.

yerinde olsam, "insanları kandırmaya hakkım yok" der köşeme çekilirdim. onun yerine sen çıkmış beni asıl manipülasyonla suçluyorsun.

söylediğin şeyler doğru değil bir de foyanın meydana çıkacağını anladın ürküyorsun. bilesin, tüm olay bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
said:

sunu nerden biliyorsun abi acikla o zaman?

ya şu yaşıma geldim bu kadar zeki adam görmedim

ya penth, Lexius'un masum townie olduğunu farkettim herkese anlattım da senin katil olduğunu anlayamıyor muyum? bi düşün gözünü seveyim!

basbaya eteklerin tutuştu katil olduğunu söylediğimde bana yüklenmeye başladın. saldırılarını narkasında bu var.

yerinde olsam, "insanları kandırmaya hakkım yok" der köşeme çekilirdim. onun yerine sen çıkmış beni asıl manipülasyonla suçluyorsun.

söylediğin şeyler doğru değil bir de foyanın meydana çıkacağını anladın ürküyorsun. bilesin, tüm olay bu.

edit: kirik ink
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ciddi cevap da vereyim de kacio sanmasinlar.

etegim tutussa ilk 3-4 suclamanda seni takardim kendimi savunurdum kendimi dahi savunmadim o kadar komikti ki ortaya attigin iddaalar.

oyunun basinda sucludan cok townie var. anti town isen hele random sectigin bir adamin townie cikmasi cok buyuk bir ihtimal. sucsuzlugu bilmekten ziyade suclulugu bilmek onemli olan burda.

beni takip etmemissin, herhangi bir ozellik kullanmamissin, tek dayanagin lexius un asilmasina evet demem ki benle beraber biri olu 10 kisi daha oy verdi bunun icin, bu mudur yani toplu intihar edelim o zaman istersen?
Sosyal ağlarda paylaş

demon hunter arkadaşım şu ana dek hergün online olsa şu ana kadar kill yemiş olacaktın penth, başta %1 bile olsa bazı şüphelerim vardı artık tamamen eminim.

demon yada shadow olmadığını bilsem en başta arkadaşıma havale etmez kendim takip ederdim seni.

random adam suçlasam her gün en çok linç oyu verilene ben de linç oyu verirdim.

ya penth, atıyorum "beni takip edin, ben zaten katil dğeilim bakın" diyebiliyormusun, kendine güvenin yok bir de hedef saptırmaya asıl sen çalışıyorsun.

bal gibi katilsin işte.

not: ben penth'i linç edin desem de etmeyeceksiniz bu saatten sonra. bari içinizde bir gram insana saygı taşıyan demon hunter varsa çıkar gider penth'i araştırır. bu adam katil diyorum, köyün yarısı ölünce de penth'i uçurmak aklınıza öyle gelir sonra bana gelip ağlamayın.

5 defa güncellendi. Son güncelleme 03/10/2008 23:13 tarihinde throne_eins_meister tarafından yapılmıştır.

hey maşallah:P

Soytarı olduğunu düşünmesem şu saniye atıcam linç oyunu da, bu kadar noobluktan sonra oyunu kazandırırsak ayıp bize. Nasıl olsa gece olunca ya dendiği gibi Penth e çamur atmak isteyen biri, ya paladinin aktif olması riskini göze alamayan biri öldürür, o olmadı penth mafyaysa ters psikoloji yapmak için öldürür. Linç hakkını soytarı için kullanma konusunda çekincelerim var yani. Diğer yandan tamamen boşa giden bir linç olmaz, şu açıdan; soytarı hayatta olduğu sürece açık veren her anti town deli ayağına yatıp sıyrılmaya çalışıcaktır, ortalık karışır öyle olunca da. O açıdan soytarının kimliğini kesin olarak öğrenmemiz faydalı olabilir, soytarının kimliğini kesin olarak öğrenmemizin tek yolu da ölmesi. Neyse, asıl konuya dönüyorum;

Bi kere gerçekten paladin isen; çok salakça birşey yaptın, pro town un kaybetmesine sebep olabilir bu hamlen. Öyle önemli bir karakteri daha ilk turlardan kurtlar sofrasına atıcak kadar düşüncesiz olman başlı başına bir suç bence. Yani şu durumda paladin olmanın pro towna bi faydası yok cidden.

Ancak dediğim gibi, soytarı olduğundan %99 eminim. Gerçekten paladin olsa böyle doğruluğunu kesin olarak bilmeden, araştırıp öğrenmeden sadece varsayımlara dayanarak bir kişiyi suçlu ilan etmez, bunu desteklemek için de paladin olduğunu açıklamazdı. En azından konu vampir veya werewolf değilse paladinin yorumlarının sıradan townielerin yorumlarından daha değerli olmadığını bilirdi -ki shadow veya demon olduğunu düşündüğünü söylemiş.
Şimdilik linç oyu vermiyorum, ama veresim de var.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ya ben de bayağı takıldım o olaya. Oyunda kısaltma kullanmayın da en azından bok yoluna gitmeyelim "aha bunun adında shadow var kesin shadow takımındandır, dalın!" diye:P
Ya da mafya takımı olanına gölge filan diyelim, ne biliyim. Ya da Shadowfury çok uzun diyosanız fury diyin en azından=)
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi bi daha baktım da ortağımın tespit ettiği mettiği demiş Rewendor böyle bi kural varsa haberimiz yoksa mümkünse söyle de bilelim, ama benim bildiğim kadarıyla ikisi birbirinden haberdar değil

Linç oyu geri çekme: Joscelin

Linç oyu: throne eins meister
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...