Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wicked Oak Tree (sadece oynayanlar mesaj atsın lütfen)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Bu gece fede'yi araştıracağım. ( Yarın da Krusty'i ) Penth'in amacını öğrendim zaten, gördünüz townie olduğunu hala ispatlayamadı. Sonuç ne olursa olsun sabaha kadar öldürülmezsem en azından Shadow yada Werewolf liderinin yada lider grupların appreantice'larının kim olduğuna daha yaklaşmış olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl arastırıyorsun paladin falanmısın ben anlamadım demin towniyim dememis miydin? ne yapıosun yani bide boyle kimligini acıga vururmus gibi yaparsan linc degil kill yersin cetelerden yani ya acemisin yada linc isteyen birisin ama ikisinide tam tutturamadın.
Sosyal ağlarda paylaş

throne_eins_meister said:
Ben Lexius'un masum olduğunu söyledikten sonra bile sen (Penth'i işaret eder) gittin linç oyu attın. Hadi diyelim townie'sin kimi takip ettin şu ana kadar? Madem Townie'sin Lexius'u neden araştıramadın?

peki neden ilk gün takip ettim biliyorum diye eklemedin de şimdi söylüyorsun ?

takip ettiğini belirtmenin ilgi çekici bir yanı olmadığı gibi (herkes edebiliyor) , takip etme zorunluluğu da yok ayrıca.

düz suçlamalarda bulundun, hadi takip ettiğini varsayarak kabul ettik , e şimdi diyorsun ki :

said:
Penth'i takip ettim mi hayır.

said:
takip ettiklerim var ismini vermiyorum. Penth ölmedikçe ne ben ne de başkası güvende değil.

soytarı veya mafyasın , önemli rollerden birine sahip olan kimse bu kadar erken ortaya çıkmaz, daha ilk gün.

bunu yazarken üstteki post gelmiş araya, yaptığın mantıklı mı sence ?

isim veriyorsun açık açık , mafyaların iki kişi üstünden şahane manipülasyonlar yapmasına izin vermek ne derece "town" yararına ?

bunun sağlayacağı tek "yarar" mafyaların seni öldürüp araştıracağın kişiye mafya izlenimi verebilecek olmaları.

kesinlikle soytarı veya mafyasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyrun söylüyorum: Palyaço değilim, katil de değilim. Hiçbir mesajımda da townie olduğumu iddia etmedim. Lexius'un infazını engellemeye çalıştım kimse dinlemedi. Bir ortağım var Deamonhunter olduğu için Shadow ve Deamon'ları o , diğerlerini de gece ben araştırıyorum. Bu saatten sonra hala beni tehlike olarak gören varsa onun yorumudur. Ama beni öldürmekten önce Penth'in gerçekten townie (yada katil olmayan herhangi kişi) olduğunu ispat etmesini isteyin.

edit: Penth'i araştırmadım çünkü Shadow yada Demon olduğundan şüpheleniyorum. Arkadaş benim kadar sık araştırmaya çıkamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

throne_eins_meister said:
Buyrun söylüyorum: Palyaço değilim, katil de değilim. Lexius'un infazını engellemeye çalıştım kimse dinlemedi. Bir ortağım var Deamonhunter olduğu için Shadow ve Deamon'ları o , diğerlerini de gece ben araştırıyorum. Bu saatten sonra hala beni tehlike olarak gören varsa onun yorumudur. Ama beni öldürmekten önce Penth'in gerçekten townie (yada katil olmayan herhangi kişi) olduğunu ispat etmesini isteyin.

edit: Penth'i araştırmadım çünkü Shadow yada Demon olduğundan şüpheleniyorum. Arkadaş benim kadar sık araştırmaya çıkamıyor.
abi yarildim dsfhasfasfah

https://webspace.utexas.edu/warnerwt/picard-facepalm.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
pc bozuldu nete giremiyorum o yüzden doğru düzgün.

linç oyu : thornseimmeister

adam direk açıklamış ben araştırıom die... nie hala oyumuzu boşa harcıoz ki... eer gerçekten araştıran biriyse bu gece zati öldürülür.... deerli oyları başkası için saklıyalım.... araştırılan kişilere bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:
bu akşam öldürülürse elimde tek şüpheli olcak: Penthesilea... beklemedeim...
ben de gerizekaliyim zaten boyle ayan beyanken gidicem onu oldurucem, onceki mesajimda da dedim hedef saptiriyor.
mafya olsam da oldurmezdim gerci, mafyanin isine yariyo adam su anda, ortaligi karisitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

demon hunter arkadaşım şu ana dek hergün online olsa şu ana kadar kill yemiş olacaktın penth, başta %1 bile olsa bazı şüphelerim vardı artık tamamen eminim.

demon yada shadow olmadığını bilsem en başta arkadaşıma havale etmez kendim takip ederdim seni.

random adam suçlasam her gün en çok linç oyu verilene ben de linç oyu verirdim.

ya penth, atıyorum "beni takip edin, ben zaten katil dğeilim bakın" diyebiliyormusun, kendine güvenin yok bir de hedef saptırmaya asıl sen çalışıyorsun.

bal gibi katilsin işte.

not: ben penth'i linç edin desem de etmeyeceksiniz bu saatten sonra. bari içinizde bir gram insana saygı taşıyan demon hunter varsa çıkar gider penth'i araştırır. bu adam katil diyorum, köyün yarısı ölünce de penth'i uçurmak aklınıza öyle gelir sonra bana gelip ağlamayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...