Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wicked Oak Tree (sadece oynayanlar mesaj atsın lütfen)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

bana linç oyu verenlere savunmamdır:

öncelikle Lexius olayını hatırlayın. Herks linç etmeye çalıştı ben kurtarmaya çalıştım. bana vahiy mi geldi ki Lexius'un masum olduğunu anladım?

İstihbarat geldi arkadaştan, araştırdım buldum diyorum. Çok mu zor ya!

Penthesilea said:
Bakin ustune basarak soyluyorum adam asilirsa da paladin cikarsa gelip beni asmayin. bu olaya nerden karistim onu bile bilmiyorum yahu adamin msnden arkadasi benden suphelenmis, orumcek hisleri uyarmis heralde, beni de katil ilan etti goruldugu uzere.

bu adam değil miydi muhatap bile olmam basbaya belli bu palyaço diyen, anladı şimdi onun katil olduğumu zaman kazanmaya çalışıyor "bu adam paladin çıkabilir ama ben suçsuzum" diyor bi de...

Daha önce de söyledim tekrar söylüyorum: Linç edilsem de kill yesem de umurumda değil. Bas bas Paladin olduğumu söyledim Penth'in katil olduğuna sizi ikna edebilmek için. Hala Lexius olayını hatırlamıyor, beni yalancı görüyorsunuz.

Arkadaş mail attı , "merakın olmasın Penth'e kill atıyorum bu turn" dedi. Yanisi bu gece ona linç etmenize gerek yok (gönül isterdi ki onu ben öldüreyim, maalesef demon hunter değilim)

Neyse ki katiller kendini belli etmeye başladı. Ölümüm boşa gitmeyecek.

Nosfe said:
Ne kadar saçma bu savunma bu. Oyun bu ya bi de milletin özel hayatını mı araştıracağız. Şu şunu msnden, cartdan curtdan tanıyor o yüzden birlikte hareket ediyor vs. Onunla mı uğraşılır.

Linç oyu geri çekme: Penthesilea
Linç oyu: throne_eins_meister

Ne olduğun umrumda değil. Seni aradan çıkaralım da oyunumuza bakalım arkadaş.

İşte bir katil daha... seni araştırmadım ama kendini açığa çıkardın dostum. Ben Paladin olduğumu, söylediklerimin doğru olduğunu ispat etmek için itiraf ettim. Sen ise "palyaço olsan da Paladin olsan da ölmen işime gelir" diyorsun.

linç oyu geri alma: Penthesilea
linç oyu: Nosfe

not: yazım hatası yüzünden editledim
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:
kazanırsan da tebrikler şimdiden..

demiştim zamanında.. ama kendini öldürtmek için özellikle devamlı editleme hatası yaptığını düşünüyorum.. her türlü yazışma serbest oyunda ama edit yasak işte.. benim oyunumda olsan 2-3 uyarıdan sonra instant kill çekerdim =P.. onun dışında iyi oynadın ilk oyununa göre.. tebrikler tekrardan..
Sosyal ağlarda paylaş

Ohalık bi durum yok bence, gayet belliydi soytarı olduğu. Linç hakkımızı boşa harcadığımız çok açıktı.
Eh, olayın olumlu tarafından bakarsak, oyun kısır döngüsünden kurtuldu, ilerliyoruz sonunda. Ayrıca soytarının ilk turlardan devreden çıkması iyi birşey, en azından sonraki turlarda açık veren anti townların deli ayağına yatmasının önüne geçiliyo. Bi de paladin olduğunu ima ettiğinde nedense birkaç kişi daha bi seri girişmeye başlamış, tuhafıma gitti, bu vesileyle şüpheli listeme birkaç kişi daha eklemiş oldum.
Gece olmuş, fazla uzatmıyim. Neyse, tekrardan tebrikler=)
Sosyal ağlarda paylaş

Vali :

wot yazmayayım diyordum ama peki.

mesaj sayısı , tarih ve "beyin fırtınası" bakımından aktifliğe bakalım :

(gündemle ilgili, yapıcı yorumlar yapma sıklıklarına göre aktif inaktif dedim, kendi görüşümdür, katılmıyorsanız no u demem.)

1- Apache - temizlikçi / 10+ mesaj , aktif.
2- Penthesilea - komutan / 30+ mesaj, çok aktif.
3- tunca - hancı / 7 mesaj , başlarda pek aktif değildi.
5- knoxville - ozan / 6 mesaj , beni suçlamaktan başka pek bir şey yapmadı ama olsun, son zamanlarda aktif.
7- Krusty - köyün sokakta yaşayan sarhoşu / 7+ mesaj, aktif gibi.
8- muglear6 - ahırcı / 9 mesaj , oy verip kaçmış yalnız çoğunlukla, tasvip etmiyorum.
10-Spyro - asker / 20+ mesaj , çok aktif.
12-eregorn2 - deniz fenercisi / 15+ mesaj, aktif.
16-smash - çiftçi / 20+ mesaj, aktif.
17-Joscelin - miço / ~6 mesaj , aktifimsi.
19-ShadowFury - tüccar koruması1 / 10+ mesaj , aktif.

9- NoTwist - gezgin / 5 mesaj , biraz inaktif.

14-fede - şehir koruması / 4 mesaj , pek de aktif değil.
6- Masquerade - denizci
11-Cüce - gemi kaptanı
18-0ne - tüccar yamağı

evet 2-3 mesajları var, inaktifler. one ve fede dışında katılamayacağını belirten yok.

kendime geliyorum : 11 mesaj , evet wotlar suçlamalar ile dolu bir 3 gün geçirmedim ancak lafı dolandırmadan gündemdeki konularla ilgili yorum yapıyorum, bu mudur inaktiflik ?

22-Smoke - çoban || Demon Lider , 0. gece
20-Lexius - tüccar koruması2 || Townie , 1. gün
4- Azmodai - köyün yaşlı bilgesi (elder) || Vampir Lider , 1. gece
21-throne_eins_master - garson || Soytarı , 2. gün
15-Nosfe - tüccar || Townie , 2. gece

ben masumum !!1eleven spamı olacak ama ,

bazılarımız aynı lafı yirmi defa söyeyip halkla samimi olup biraları götürmeyi planlıyor, aktiflik dediğimiz şey bu değil.

iki gündür benden önce yapılan, aynı doğrultuda düşündüğüm yorumların üstüne ufak eklemeler katıp onaylıyorum veya onaylamıyorum , ardından lafı dolandırmadan susuyorum.

Linç Oyu : smash

mafya olduğuna dair hiçbir düşüncem yoktu ancak ya bu gece, ya da başka bir gece -bilemiyorum artık- mafyaya alındın bence.

bana oy verdi diye birilerini suçlayacak olsaydım apache ve knoxville var, ancak 2. oyu attım diye suçladıkları için hedef arayan townie olarak görüyorum kendilerini.

ancak sen zamanında 4 isim vermiştin inaktifler , bakın bu tarafa diye. ama bu tur birdenbire beni ekledin, e linçlerde gayet de gündemi takip ettim, ne ara inaktif oldum ?

arada "geçiş" diyebileceğimiz hiçbir şey yok , yine aynı isimleri verip üstüne x y oldu kalleş vali de suçludur desen hadi bir nebze anlarım (hadi o gün sadece selam linçim budur bb diyip çekilmiş olsam daha da kabul edilir olurdu) da, çat diye önceki dediğini kendi kendine yoksaydın.

az önce de tamam suçlu bu dercesine bana yöneldin, o "geçiş" i sağlayan olay nedir tam olarak, merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
Vali:

lexiusun ölümünden sorumlu ön ayağım çünkü.
nedense diğer 9 kişi masum, ilginç.

said:
Fly, One ve Cüce çok konuşmuyo, onlardan birine de verebilirim konuşmamaya devam ederlerse.

eööa...
Komutan:

Vali efendi ben ayni sebepten suclanirken neredeydin? Sana dokununca mi aklina geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...