Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WH hakkında yorumlarınız

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

age of conan'ı herkes bırakınca şimdi benim de buna başlayasım geldi ya, bugün arkadaşa gittim 2-3 saat oynadı izledim, geyik yaptık falan.

oyun lotro-wow karışımı gibi olmuş ve oldukça hoşuma gitti. bu arada hayvan arkadaşım 40 oldu. server'ın ikinci 40'ı olmuş. yuh diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
age of conan'ı herkes bırakınca şimdi benim de buna başlayasım geldi ya, bugün arkadaşa gittim 2-3 saat oynadı izledim, geyik yaptık falan.

oyun lotro-wow karışımı gibi olmuş ve oldukça hoşuma gitti. bu arada hayvan arkadaşım 40 oldu. server'ın ikinci 40'ı olmuş. yuh diyorum.

bayram nedeniyle oynuyamıoom ben lean!!! getir o arkını bi güzel dövim :D
Sosyal ağlarda paylaş

bayramda tam tersi oynayabilmen lazım sanki ? =)

bu arada lotro-wow karışımı gibi olduğuna katılan oynayanlar var mı? yoksa ben izlediğim için farklı bir izlenime mi kapıldım?

bi de arkadaşım çok az bug var dedi, ki adam 40 yani. siz çok bug'a rastladınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

pc istanbulda... öğrenci evinde... aile adanada :D... gitmek zorunlu... warhammer gelemedi :(

ebik: buglara gelince... fazla bişi görmedim... gördüklerimde patchle düzeltildi zati... bide arada gm e mesaj atınca düzelti bazılarını.... elinden geldiince yardımcı oluolar oyunda... başlıcaksan gel bizim servera
Sosyal ağlarda paylaş

henüz başlamıcam da. 1 ay sonra başlayabilirim.

ama şu anda da bi arkadaşım combatının çok tek düze olduğunu, wow'un combatının yanında çok sönük kaldığını sölüyor. "sadece yerinde durup 2 tuşa basıyorsun hiç birşey yapmıyorsun, en azından wow'un combatı daha aktif geçiyor" diyor. ki kendisi wow'dan nefret eder.

yarın bi daha arkadaşa gidip onun accounttan char açıp bakiim ben en iyisi şu oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
henüz başlamıcam da. 1 ay sonra başlayabilirim.

ama şu anda da bi arkadaşım combatının çok tek düze olduğunu, wow'un combatının yanında çok sönük kaldığını sölüyor. "sadece yerinde durup 2 tuşa basıyorsun hiç birşey yapmıyorsun, en azından wow'un combatı daha aktif geçiyor" diyor. ki kendisi wow'dan nefret eder.

yarın bi daha arkadaşa gidip onun accounttan char açıp bakiim ben en iyisi şu oyuna.

o arkadaşını getir de suratına gülelim. wow combat'ına beş basar, lvl 15'te wow'da lvl 70'de yaptığından daha fazla seçenek var combat'ta.

girsin biraz senaryo yapsın da sadece iki tuşla oynayınca nasıl dayağı yiyor görsün.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende de 60 tane kısayol vardı zira toolbar'da karakterin ne kadar olayı varsa tutarım elbette. peki combat içinde kullanılacak? bir toolbar yetiyordu gayet.

sadonis, oyunu oynamadan ve dahası oynayanlara fikir sorarken beğenmiyorsan bir fikri veya başka bir fikri tercih ediyorsan bu senin bileceğin. ama herhalde ki "abarttığın belli" yorumu desteksiz sallama kapsamına giriyor, tartışmadan uzak kalmak niyetindeysen pek isabetli olmamış yazdığın.

bak mesela cüce de meğerse yok yere eleştiriyormuş headstart vakitlerinde ama çıkıp da "abarttığın belli" yorumu yapmak yerine "burada okuduğunuz gibi başka forumlarda da okuyun" dedim. oyunu oynamadan daha ötesi bir yorum abesle iştigal olurdu ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

söeldiklerimin hala arkasındayım ben, girip oynasaydınız CB yi her sölediğimdede haklı olduğumu görürdünüz,

butun CB sırasında bir kişi bile cıkıp" şu solediğin yanlış demedi" lalu dışındaki onda sacma sapan bir toıpic acarak sacma sapan bir acıklama yaptı, paticikte 5-6 kişiydik warhammer closed betasında. Ne abartısından bahsediyorsun sam?

herzamanki gibi tek yaptığın konuyu değiştirmek, ilgisiz alakasız yerlerden saldırmak o kadar.

hayır 12 tuşla wow oynanmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır kaede sen yalan söylüyorsun!1bir

ha desen ki "senin sınıfına ya da oynayış tarzına yetiyormuş", eyvallah deyip geçeceğim ama nedense gene kafadan girişmeyi tercih etmişsin. "benim fikrim > senin fikrin" cevabını seçiyorum magic forum 8-ball'dan bu nedenle.

maalesef hiçbir zaman bilemeyeceğiz cüce, ancak lalu'nun "ben daha ileri bir sürümde oynuyorum ve herşey iyi burada" sözünün sallama olmadığı ortaya çıktı diyebiliriz herhalde? oyun çıktı ve hepimiz kendimiz gördük neymiş ne değilmiş.

ha ayrıca şu mesajlar arka arkaya cidden çok 'iron'ik olmuş:

Cuce said:
sam afedersinde, coook yazıyosun be, bari biraz destekli konuş.

Cuce said:
Hayır sam sana söyliyeceğim hiçbirşey yok zaten olamazda, ama arada kendine gore bile fazla ucunca dayanmıyorum afbuyur

Cuce said:
herzamanki gibi tek yaptığın konuyu değiştirmek, ilgisiz alakasız yerlerden saldırmak o kadar.

ben konu hakkında bir yorum yapmışım ve senin attığın mesajların BÜTÜN içeriği kişisel saldırı iken çıkıp kendi yaptığınla suçluyorsun. herhalde beni de kendi niyetinde sandın diye böyle bir kolaj çıktı ortaya?
Sosyal ağlarda paylaş

Amma kavga dönüyor bu forumda yahu. Görende önemli bir işle uğraşılıyor sanacak.

Size yurtdışı forumlarda millet nelerle uğraşıyor bir örnek vereyim;

http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=81086

---

Sonra niye uzaya çıkamıyoruz, doğru düzgün oyun bile oynayamıyoruz ne uzayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Stelarc iyi güzel işe yarayan bi link koymuşsun da onun yeri burası değil. Oyun mekaniklerini tartışmak istiyorsan ayrı bi konu açar yada sorc konusuna gider bununla ilgili yazarsın. Bu konu wh yorumlarıyla ilgili, yeni başlayacak oyunculara izlenimlerimizi aktarıyoruz ki oyuna para vermeden önce bi fikir edinebilsinler.

Şu uzaya gitme klişesini de yasaklasınlar yada kullananlara zorla fox tv falan izletsinler. Şakası bile yetersiz.

Warın görsel tasarımı wow kadar başarılı değil, wow kendi çizgifilmimsi dünyasını gayet iyi yansıtırken warda warhammer dünyası yok pek. Bide asıl sorun wow gibi büyük bi dünya hissi yaratmıyor, pvp ve quest yapılacak birbirinden bağımsız bölgeler gibi daha çok. Zone/tier/lvl mantıkları iki oyunun da benzer ama wow seamless world olayını daha iyi kotarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...