Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yazmak zorundayım yazmak zorunda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2. ogretim ogrencisiyim mubarek ne boktan bir olaysa hiç yakamı bırakmıyor.dunyanın en gerzek sistemine sahip yandan teknik universitesinde 2. ogretimliler ,1 den ders alabilior zira bu yuzden tercih ettik.yoksa niye geleyim di mi

neyse efenim 24 sa kıcımızı kırıp 2 arkadas pc basında oturup dunyanın en guzel programını yaptık.miss gibi bal dok yala

film ekimine bilet alayım programa bi daha bakayım dedim ki,dunyalar zekisi danısmanım değiştirmiş programımı,tum dersler 1 de baslıor.bi cok gun 9 da bitior.
benim yurda gelmem zaten 10 oluor. yemekhane coktan kapanmıs oluor.su an erkek yurdunun catısı fırlamıs olan guzide yurdumuzda mutfak yok,odalarda yemek pişirmek yasak.(3 tane birbirinden kız arkadasla kalıyor olmamdan bahsetmiyorum,zira bunye alıstı biraz).no sıcak yemek yani ve her gun ekmek arası yiyen irin kabız olup öluyor

simdi danısmana ne yapsam,allah belanı verecek kadın,lab da patlama yaratıcam,dersinde ucurucam seni..ytu ne bok okulsun ne boksun ne ne neeeee....

ayrıca sadece sabah olan kampus servisini de kullanamıcam 4 vasıtayla mutluluk hergun.ustune ustluk dunyanın parasını öduyorum 2. bıkbık diye.off offf
Mesaj tarihi:
1 hafta önce kayıt olduğum dersten, bilgisayar sisteminin azizliği sayesinde atılmam. Modern dilleri aramam ve çıkan karının "yapabileceğimiz bişey yok. ehehe." (cidden güldü) şeklinde cevap vermesi. Danışmanın bölüm sekreterine, bölüm sekterinin fakülte sekreterine, fakülte sekreterinin tekrar bölüm sekreterine göndermesi... Ve dahası.

YTÜ saks'a +1 verdim, en azından gördüğüm kadarıyla.

Diğer yandan da danışmanınla başarılı günler diliyorum.
Mesaj tarihi:
Yanlış Tercih Üniversitesi benim için harbi öyle,allah belanı versin tanla,dökum kazanına atıcam kadın seni adında meymenet yok zaten,off ulaan offf
Mesaj tarihi:
İstanbul da benim boş eve var. 3 arkadaşıda misafir edebilirim.

Tamam tamam :p

evet 2.öğretim çok kötü =) bende öyleydim bide benim 22.45 te dersim bittiği oluyordu ilk sene sonra ki seneler 5 e çektiler en geç
Mesaj tarihi:
irin said:
Yanlış Tercih Üniversitesi benim için harbi öyle,allah belanı versin tanla,dökum kazanına atıcam kadın seni adında meymenet yok zaten,off ulaan offf

lol bu nasıl bir intikamdır=)
nemini iyice aldıktan sonra at kadını da kazanı patlatma=)
Mesaj tarihi:
ben şanslı bi insanım danışmanım dekan yardımcısı her sorunu hallediyo :d gerçi adama pek danısamıyorum genelde sekreteri gel bana danış diyo ama işimi de hallediyo.
Mesaj tarihi:
gözlemlerime göre aktif, dinamik, heyecanlı çalışanlar; programı kendilerine uydurmaktansa kendileri programa uyuyorlar.

irade ve fiziksel dayanıklılık testinin sonuçları, okuldaki testlerden daha önemli olabilir.

insanın kendini tanıması gibisi yok.
Mesaj tarihi:
okulu sevmeyen bir insanım aktif dinamik heycanlı calısmamın imkanı yok!okul acılsında bir goruseceğim hatunla zira maillerime cevap vermiyor
  • Yeni Oluştur...