irin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 2. ogretim ogrencisiyim mubarek ne boktan bir olaysa hiç yakamı bırakmıyor.dunyanın en gerzek sistemine sahip yandan teknik universitesinde 2. ogretimliler ,1 den ders alabilior zira bu yuzden tercih ettik.yoksa niye geleyim di mi neyse efenim 24 sa kıcımızı kırıp 2 arkadas pc basında oturup dunyanın en guzel programını yaptık.miss gibi bal dok yala film ekimine bilet alayım programa bi daha bakayım dedim ki,dunyalar zekisi danısmanım değiştirmiş programımı,tum dersler 1 de baslıor.bi cok gun 9 da bitior. benim yurda gelmem zaten 10 oluor. yemekhane coktan kapanmıs oluor.su an erkek yurdunun catısı fırlamıs olan guzide yurdumuzda mutfak yok,odalarda yemek pişirmek yasak.(3 tane birbirinden kız arkadasla kalıyor olmamdan bahsetmiyorum,zira bunye alıstı biraz).no sıcak yemek yani ve her gun ekmek arası yiyen irin kabız olup öluyor simdi danısmana ne yapsam,allah belanı verecek kadın,lab da patlama yaratıcam,dersinde ucurucam seni..ytu ne bok okulsun ne boksun ne ne neeeee.... ayrıca sadece sabah olan kampus servisini de kullanamıcam 4 vasıtayla mutluluk hergun.ustune ustluk dunyanın parasını öduyorum 2. bıkbık diye.off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 1 hafta önce kayıt olduğum dersten, bilgisayar sisteminin azizliği sayesinde atılmam. Modern dilleri aramam ve çıkan karının "yapabileceğimiz bişey yok. ehehe." (cidden güldü) şeklinde cevap vermesi. Danışmanın bölüm sekreterine, bölüm sekterinin fakülte sekreterine, fakülte sekreterinin tekrar bölüm sekreterine göndermesi... Ve dahası. YTÜ saks'a +1 verdim, en azından gördüğüm kadarıyla. Diğer yandan da danışmanınla başarılı günler diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 çekilir çile değilmiş yahu öldür o danışmanı. beni de danışman yakmıştı ilk senemde. henüz öldüremedim ama fırsat kolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Yanlış Tercih Üniversitesi benim için harbi öyle,allah belanı versin tanla,dökum kazanına atıcam kadın seni adında meymenet yok zaten,off ulaan offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 oha çok kötü :/ üzüldüm, geçmiş olsun mu denir danışmana kafa atiim mi denir bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 İstanbul da benim boş eve var. 3 arkadaşıda misafir edebilirim. Tamam tamam :p evet 2.öğretim çok kötü =) bende öyleydim bide benim 22.45 te dersim bittiği oluyordu ilk sene sonra ki seneler 5 e çektiler en geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Çok büyük baş sağlığı diliyor, intikamını tez almanı umuyorum irin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 im truley sory for your lots. geçmiş olsun, fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 okulumun bok gibi bir websitesi var ve bu yüzden ders programımı vs. göremiyorum. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 okulumun web sitesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 greeny ahah geçmiş olsun benimde başımı yaktı danışmanım 1. sınıf odtü pek bişi deişmiyo insanlar düzgün olmadıkça.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 benim danışmanım yok programımı kendim yapıyorum (teknik olarak). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 irin said: Yanlış Tercih Üniversitesi benim için harbi öyle,allah belanı versin tanla,dökum kazanına atıcam kadın seni adında meymenet yok zaten,off ulaan offf lol bu nasıl bir intikamdır=) nemini iyice aldıktan sonra at kadını da kazanı patlatma=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kabız olmak dünyanın en kötü şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben şanslı bi insanım danışmanım dekan yardımcısı her sorunu hallediyo :d gerçi adama pek danısamıyorum genelde sekreteri gel bana danış diyo ama işimi de hallediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 geçen sene de beni danışman kurtarmıştı.ders seçememiştim günü atlayıp, saolsun halledivermiş ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Danısmanın ders programına mudahale edebilmesi nasıl bir mantıktır ki? Adı uzerinde ben istesem danışırım yani. Yanlış bir şey yapmış olmayasın ders seçerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 senin dersinin zamanını değiştirme hakkı yok bence ama , hocayla konuş biraz tehditkarvari bir sesle,olmazsa dilekçe falan verirsin tırsmazsan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 gözlemlerime göre aktif, dinamik, heyecanlı çalışanlar; programı kendilerine uydurmaktansa kendileri programa uyuyorlar. irade ve fiziksel dayanıklılık testinin sonuçları, okuldaki testlerden daha önemli olabilir. insanın kendini tanıması gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ardeth said: benim danışmanım yok programımı kendim yapıyorum (teknik olarak). aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 okulu sevmeyen bir insanım aktif dinamik heycanlı calısmamın imkanı yok!okul acılsında bir goruseceğim hatunla zira maillerime cevap vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 senko said: Ardeth said: benim danışmanım yok programımı kendim yapıyorum (teknik olarak). aynen oha danışmanlar program mı yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bizim burda özellikle mühendislik fakültelerinde çok karışıyorlarmış programa ama ben 10 sene okusam danışmanım fark etmez benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bizde danışman fln yok lan... yüksek lisansa başladım hâlâ lisedeyim... yine akşam eğitimindeyim.. ama baktımda.. ben daha iyiym sanki be.. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar