Khelben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Yer: Ali Sami Yen Hakem : Yunus Yıldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kewell ve baros birer tane sallar 2-0 alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 3-1 gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 baros atarsa bundan sonra baya baya düzelir.baros kewell atsın,2-0 bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 3 ten asagi olmaz. kewell bos gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 3,4,5 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 rahat alırız gibi geliyor bana, ilk yarı 2 gol bulursak 5 e falan da gidebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 2-0 alırız ikisi de barostan kewell da bir asist yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Yenelim de varsın de sanctis atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Valla FB yenildi BJK berabere kaldı sırf bu yüzden biz de puan kaybederiz inadına gibi geliyo. Adetimiz böyle. Normal konuşursak 2-0 ya da 3-1 falan alırdık da diğer herkes puan yitirince biz de kesin kaybederiz panik yapıp. Geçen seneden beri hep böyle oluyo. Almanya yenilince biz de yenik sayılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 fb ve bjk nin puan kayıplarından sonra daha da değerlendi bu maçı kazanmamız ama umarım stress yapıp puan kaybı yaşamaz futbolcular geçen senelerde ki bu durumda kaçırdıkları fırsatlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Gs rahat alır bu maçı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 3puanı alırız, bu hafta kayıpsız geçmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Hoca değişikliği nasıl etki edecek Konya'ya burası önemli, Galatasaray'a dönersek bazı sakatlar iyileşti kimlerle çıkacağımızı merak ediyorum, bir sorun çıkmazsa ben de bu sene ilk defa yarın yerimi alacağım Sami Yen'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 tabii ki oyuncular yeni hoca geldiğinde ilk 2-3 maç kendilerini göstermeye çalışırlar. ama konya'nın samiyen'de fb ve bjk nin puan kaybettiği haftalardaki klasik huyumuza rağmen puan alabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Off FB yenilgisi sorasi puan kaybederiz diyodum da ustune BJK da puan kaybetti artik kacari yok bizim puan kaybimizin da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 en az 3 atarız konya'ya burda yarın maça bizle gelmeyen güvenç kardeşime kapak olsun şimdiden gollerimiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 rewendorun korkusuna katılıyorum öyle bi gelenek var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bugün bir taraftar büyüğümüzü kaybettik. Yarın kesinlikle bu maçı kazanıp,taraftara koşması lazım takımın.Ben fark bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 rew'in korkusu dışında korkum yok..bu sefer olmasın plz=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Rewendor said: Off FB yenilgisi sorasi puan kaybederiz diyodum da ustune BJK da puan kaybetti artik kacari yok bizim puan kaybimizin da... taklitci zihniyet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kesin puan kaybederiz.. sırf adet yerini bulsun diye hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Rewendor said: Off FB yenilgisi sorasi puan kaybederiz diyodum da ustune BJK da puan kaybetti artik kacari yok bizim puan kaybimizin da... biz rakibiniz değiliz bu sene rahat olun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 khala said: en az 3 atarız konya'ya burda yarın maça bizle gelmeyen güvenç kardeşime kapak olsun şimdiden gollerimiz :P öle bi demişsinki sanki "yenilcez nasılsa, niye geliim maça?" demişim gibi=) lig maratonu uzun gideriz olm başka maça aaa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yenmemiz vacip , lütfen malaklık yapmasınlar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar