Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AVEA GG.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oha o senin benle ilgili kuyruk acın olmasın.

Sadece tespit yapıyorum, her bayramda-kandilde benzer şeyler olur, mesajın m'sini bilmeyen babam 15 tane mesaj attı 1 saat içinde.

Nasıl bi önyargıdır, anlamış değilim, bi de beni beyni yıkanmış diye suçluyorsunuz ehüehe
Mesaj tarihi:
hakikaten sg-1'in mesajı her bayram-kandil vs. yaşanan bir olay bundan nasıl bir kışkırtma çıkartabiliyosunuz ya :S

osuruktan nem kapmayı da geçmişsiniz resmen.
Mesaj tarihi:
roket adam said:
Avea iPod Touch getiriyormuş galiba he dsfgsgsdf
Şurada dediler http://televidyon.com/p/489/iphone-3g-turkiyede

ahahahahahah

ne alaka lan mc donalds'ın logitech g25 getirmesi gibi bişey
Mesaj tarihi:
wiski said:
konusurken telefon kapanıo zart zurt. giren kontrun haddi hesabı yok
avea içi konuşma süresi dolanlar 150-200 vb. yazarak 2200'a gönderip konuşma süresi alabiliyorlar. örneğin 200 dakika 40 kontör fiyat olarak bir avantajı yok ama en azından 1. dk'da kesilince çat diye 2 kontör gitmiyo
Mesaj tarihi:
10dk 2kontör
100dk 20kontör
200dk 40kontör
oha iyiymiş

ayrıca avea mobilöğrenci olup aveada farklı tarifeden birini arayınca dksı 3knt. böyle olunca tüm şebeke ile konuşabiliyoruz hemide 8dk 37sn konuştuysak 10dk değil 8:37sn alıyor. oha süpermiş
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
neyse muhattap olmaya gerek yok :)

Haksız çıktığını kabullenemeyen, özür dilemeyi bilmeyen, hazımsız, ergenlik tadında insanlarla muhatap olunmamalı esas. Bence tabi :)
Mesaj tarihi:
öle deme ama. her ay 150 yüklüyorum 39 düşüyorum 500 mesaj, 180 dk avea içi beleş konuşma, 20 dk diğer hatlardan aranınca 20 kontör, ay sonunda ay başı yüklediğim kontörün üstüne çıkıyorum mübarek bişey.
Mesaj tarihi:
Baggio said:
Masquerade said:
neyse muhattap olmaya gerek yok :)

Haksız çıktığını kabullenemeyen, özür dilemeyi bilmeyen, hazımsız, ergenlik tadında insanlarla muhatap olunmamalı esas. Bence tabi :)
ahha baggio +1
  • Yeni Oluştur...