fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yok. ne doğru düzgün arama yapabiliyorum. ne de mesaj gönderebiliyorum. allah belanı versin avea. senin de altyapının da taaaaaaaaaaaa *şinanay şinanay hopaşinanay*. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 avea kapansa da garantör operatörlere geçsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Avea iPod Touch getiriyormuş galiba he dsfgsgsdf Şurada dediler http://televidyon.com/p/489/iphone-3g-turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ahahahahaha şaka di mi? puadhusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kadir gecesi mesajları altyapıyı göçertmiştir, sorun yok, imsak vaktiyle beraber düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Vodafone getiriyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 adamlar iphone getirdi touchu niye getirsin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sg-1 said: kadir gecesi mesajları altyapıyı göçertmiştir, sorun yok, imsak vaktiyle beraber düzelir. haha abi bu ne kuyruk acısı. her alakasız başlıkta laf sokmalar, kışkırtmalar. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Oha o senin benle ilgili kuyruk acın olmasın. Sadece tespit yapıyorum, her bayramda-kandilde benzer şeyler olur, mesajın m'sini bilmeyen babam 15 tane mesaj attı 1 saat içinde. Nasıl bi önyargıdır, anlamış değilim, bi de beni beyni yıkanmış diye suçluyorsunuz ehüehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 hakikaten sg-1'in mesajı her bayram-kandil vs. yaşanan bir olay bundan nasıl bir kışkırtma çıkartabiliyosunuz ya :S osuruktan nem kapmayı da geçmişsiniz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 neyse muhattap olmaya gerek yok :) konuya dönersek, avea sux. sad but true. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 roket adam said: Avea iPod Touch getiriyormuş galiba he dsfgsgsdf Şurada dediler http://televidyon.com/p/489/iphone-3g-turkiyede ahahahahahah ne alaka lan mc donalds'ın logitech g25 getirmesi gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 konusurken telefon kapanıo zart zurt. giren kontrun haddi hesabı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Masquerade said: neyse muhattap olmaya gerek yok :) ahuahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 wiski said: konusurken telefon kapanıo zart zurt. giren kontrun haddi hesabı yokavea içi konuşma süresi dolanlar 150-200 vb. yazarak 2200'a gönderip konuşma süresi alabiliyorlar. örneğin 200 dakika 40 kontör fiyat olarak bir avantajı yok ama en azından 1. dk'da kesilince çat diye 2 kontör gitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 10dk 2kontör 100dk 20kontör 200dk 40kontör oha iyiymiş ayrıca avea mobilöğrenci olup aveada farklı tarifeden birini arayınca dksı 3knt. böyle olunca tüm şebeke ile konuşabiliyoruz hemide 8dk 37sn konuştuysak 10dk değil 8:37sn alıyor. oha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Vodafone kullanıyorum mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sg-1 said: Masquerade said: neyse muhattap olmaya gerek yok :) ahuahahaha gülermiş de. sevimli şey seni. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Masquerade said: neyse muhattap olmaya gerek yok :) Haksız çıktığını kabullenemeyen, özür dilemeyi bilmeyen, hazımsız, ergenlik tadında insanlarla muhatap olunmamalı esas. Bence tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ahaha serhat neler dönmüş burda yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 roket adam said: Avea iPod Touch getiriyormuş galiba he dsfgsgsdf Şurada dediler http://televidyon.com/p/489/iphone-3g-turkiyede ahahah yarıldım of xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 öle deme ama. her ay 150 yüklüyorum 39 düşüyorum 500 mesaj, 180 dk avea içi beleş konuşma, 20 dk diğer hatlardan aranınca 20 kontör, ay sonunda ay başı yüklediğim kontörün üstüne çıkıyorum mübarek bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Baggio said: Masquerade said: neyse muhattap olmaya gerek yok :) Haksız çıktığını kabullenemeyen, özür dilemeyi bilmeyen, hazımsız, ergenlik tadında insanlarla muhatap olunmamalı esas. Bence tabi :)ahha baggio +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 avea candır can severim ben her yerde çekmemesi güzel işte kafayı rahatlatıyor arada cep telefonu kapansın yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar