Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bi kaç versiyonu var reklamın. tvde daha çok van nistelrooy'lusu oluyo sitesindeki tottili olan. hatta nistelrooylu da 2 tip var birinde ilk önce bi muhabirle konuşurken gözüküyo sonra duruyo bakıyo yolluyo ötekinde direk göğüs kontrol yapıp dikiyo. biri kısa biri uzun versiyonda olması muhtemel[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 OLEEE!.. Yalnız o Portolu Ümit, Ronaldo'ya değil R. Carlos'a OLE yapıyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Hakemin hareket öldürüyo beni her izleyişte :) Bide o çarptıkları adam Cantona deilmi ya? Saçları uzatmış :)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 benim en sevdiğim nike reklamı şuydu;hani bi binaya giriyorlar bir topu çalmak için.sonra davidsin şaçı lazerlere değiyor alarm çalıyor falan...[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 o reklam kazaa'da "the mission" diye aratılınca bulunuyo.. ayrıca başka güzel nike reklamı olarak the cage var 24 adamı 3er'den bölüp minyatür kale oynattıkları. komple hastasıyım bunların reklamlarının[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ya bi de sinemada gösterdi tamamını sinemada izlemenin tadı bi başka oluyor ya hele o hakemin adama girişi yok mu yıkıldım orsa ya[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Angelus, 20 Nisan 2004 15:38 tarihinde demiş ki: ben reklamda o topu dışardan diken adamı van nistelrooy diye gördüm gibi geldi... dışardan diken van nistelrooy eski versiyonlarında francesco totti dikiodu[signature][hline]oyunuzu bana verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Son zamanlarda gördüğüm en başarısız reklam. Hangi versiyonunu izledim bilemiyorum ama reklamda oynayanlar, reklam ile sunulan ürünün popüleritesini o kadar o kadar geçmişlerki.. 34587485. izleyişimde "acaba bu neyin reklamı" dedim. Yazık o harcanan paraya..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 daha önce biri yazmışmı bilmiyorum ama o üstüne çay dökülen uzun saçlı adam eric cantona :) farkedilmiyo başta 2. izleyişimde farkettim...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ronaldinho o yaptığı bilek hareketiyle fizik kanunlarına karşı gelio sanki reklamın sonuna doğru ronaldinho ya bi oyuncunun haywan gibi dalıp yere düşürmesi de çok hoş haşırt die giriyo :D[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Azmodai, 20 Nisan 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ana harbi eric cantonaymis... bende diodum bu herif tanidik ahah nası farketmediniz lan...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Kantona yönetir :D adamın yüzündeki "hadi lan çoluk çocuksunuz siz, keserim topunuzu" ifadesi bitirior[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Qui, 20 Nisan 2004 22:43 tarihinde demiş ki: Son zamanlarda gördüğüm en başarısız reklam. Hangi versiyonunu izledim bilemiyorum ama reklamda oynayanlar, reklam ile sunulan ürünün popüleritesini o kadar o kadar geçmişlerki.. 34587485. izleyişimde "acaba bu neyin reklamı" dedim. Yazık o harcanan paraya.. ne alaka ya ? nike in her reklamına en az 5 tane ünlü futbol oyuncusu vardı yani. misal cage football ki onda daha fazla vardı.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 super bi reklam cidden 3 haftada mı ne cekmisler reklamı hepsinin aynı gununu bulmak zormus bide noucampta cekmisler galba artık moda oldu halısahada gecince OLEE demek en guzel roberto carlos soluo bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: -MrBomb-, 21 Nisan 2004 21:07 tarihinde demiş ki: ronaldinho o yaptığı bilek hareketiyle fizik kanunlarına karşı gelio sanki reklamın sonuna doğru ronaldinho ya bi oyuncunun haywan gibi dalıp yere düşürmesi de çok hoş haşırt die giriyo :D Hakem lem o ahah :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 gerçek olsa o hareket (hakeminki) bilek yerinden çıkıp gider be =)[signature][hline]bir güzellik yapın tıklayıp be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: theKingpin, 21 Nisan 2004 22:22 tarihinde demiş ki: ne alaka ya ? nike in her reklamına en az 5 tane ünlü futbol oyuncusu vardı yani. misal cage football ki onda daha fazla vardı. Sence nike'ın amacı sana görsel şölen yapıp mutlu etmekmi? Reklamını yaptığı ürünü, popüler bişeylerle birleştirip izlemeni sağlamaya çalışıyor. Ama reklamdaki pöpüler olan şeyler (yani oyuncular) nike'ın popülaritesini o kadar geçmişki ağzın açık şovu izlerken "bu ne reklamı ya" demek aklına gelmiyor. Bu yüzden nike adına kötü bir reklam..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 *! topu bacax arası yapar* OLEEE!![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 müthiş ötesi..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 nike'ın reklamlari Süper , adidasin (ki aslinda adidasa çok daha sempati duyarim 3stripe dan doalyi ) reklamlari ise kıl olduğundan son baskettopu alirken gittim nike'dan aldım sırf arkadaş şu lafi dedi diye "abi adamların mallarina verdiğimiz para helal olsun böyle güzel reklamlari izletiyorlar ya bize "[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ayrıca gecen gun derste i$ledik biz bu konuyu.burda nike'ın yaptıgı yeni bi urunu tanıtmak degil.sadece goze ho$ gelen,insanların ilgisini ceken ve unutmamalarını saglayacak reklamlar yaparak insanların surekli gozlerinin onunde bulunmaya calı$ıyolar.aynı $ekilde adidasın muhammed ali ve heryere baktıgımızda bi coca cola reklamı gordugumuz gibi.yani bu reklamın amacı "abi reklama bak hadi gidip nike'dan $u ayakkabıyı,$u ürünü alalım" olayı degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 zaten aslında hiç bir reklamın amacı "aa şuna bak hemen gidip şundan aliyim" diildir bir şekilde aklınızda yer eder, alışverişe çıktığınızda da veya ihtiyacınız olduğunda da o markayı tercih etmenizi sağlar[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Söylediğimi anlamadınızki.. Reklamdaki markanın nike olduğunu anlamıyorsunuz. Oyunculara, aksiyona o kadar hasta olumki. İlk izleyişimde bakmak aklıma bile gelmedi bu ne diye. İkinci izleyişimde; bittiğinde babamla birbirimize baktık: "Bu ne reklamıydı ya!" Ayrıca yapmak istenilen prestijde ürünü sattırmak içindir. Üreticinin yegane amacı budur.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 degil mi? emin misin reklam sadece tvde verilmez sabocum sakallım elektrik adamım gasteyi ac,reklamlara bi bak acaba ürün reklamı kac tane var,kac tane marka reklamı var bi kıyasla.. gecenlerde lutfi kırdarda hocaların zoruyla reklam oburları gecesine gittim.300 tane reklam..peh..reklam izlemeyi bırak lafını duymak bile istemiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 qui senden cok durustce bi cevap istiorum.. acaba sen o reklamın sadece ortasını izleseydin nike reklamı oldugunu anlamazmıydın? adamlar gerek topta,gerek formalarda cok ufak da olsa bunun bi nike reklamı oldugunu gosteriyolar bize.. mesela ben carlosu simsiyah bi odada bembeyaz bi topla cırılcıplak süper hareketler yapı$ını izlesem bile onun bi nike reklamı oldugunu anlarım hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar