Pluton Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Merhabalar, önce durumu izah ediyim =) Bende belalı bir yeğen var. Çocuk liseye başladı ama KO'nun başından kalkmıyor. Bende öğrenciyim her zaman yanında olup takip edemiyorum. Bu Knight Online'a bi giriş portuu kapatmak gibi bişeyler görmüştüm zamanında. Bu oyuna girişi engellemenin bi yolu var mıdır ? Nasıl engellerim. Ve tabi benim engellediğimi bilmemeside gerekir. Yani program falan olmaması lazım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 çarını hekle yada şifresini değiştir bişi yap asdsa yoksa bu sefer cafelerden girmeye başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Keylogger yükle. Çarını hekle. (Çar mar, rus mu olduk ne?) Tekrar baştan başlamaya üşenir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yani en mantıklısı. sonra sen engellesende evden girmesini bi şekilde cafelerde takılcak felan iicene uğraştırıcak sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 engellediğin anda gidicek bi forum knight online portlarını nasıl açarım diye topik açıcak :) öğrenicek. karakterleri hacklemekte çözüm değil sanırım. en mantıklısı eski yöntem fişi klavyeyi götürmek,interneti kapattırmak vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 server dosyası var onu sil giremesin :) gerçi biliyordur muhtemelen ama dene yinede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Karakterini çalmak çözüm değil çünkü noob bi server da oynuyo. Girer girmez level 80 =) Portu kapattıgımda nasıl açıcanı bilmez forum kültürü yok çocukda.. Napcam ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 server.ini dosyası var onu sil giremez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 onu bilir heralde ya. Çünkü çocuk serverdan serva atlıyo. server.ini dosyası editleniyo mu ki bilmiyorum. Bi denemek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 editleniyor sil gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 oyle cozemezsin bu sorunu. yani ko'yu engellersen de oturup ders calismaz o cocuk, gider baska bir oyun bulur, bu sefer de ona sarar. yapman gereken oyunu engellemek degil, onu ders calismaya yonlendirmek olmali. bir sekilde, odullerle olabilir, ozel ilgilenerek olabilir onu once bilgisayardan uzaklastirmali (misal once dis ortam aktivitelerine goturmeli) daha sonra da yine bir sekilde ders calismaya motive etmelisin. ama herseyden once ilgilenmek lazim. hangi dersleri isledigini, derslerde nerede oldugunu filan bileceksin ki sen de takip edebilesin. gerekirse ayda bir kere okuluna filan gidip hocalariyla konusacaksin. oyle saldim cayira mevlam kayira olursa o oyunu oynamaz su oyunu oynar, yine oynar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mum_Chamber said: oyle cozemezsin bu sorunu. yani ko'yu engellersen de oturup ders calismaz o cocuk, gider baska bir oyun bulur, bu sefer de ona sarar. yapman gereken oyunu engellemek degil, onu ders calismaya yonlendirmek olmali. bir sekilde, odullerle olabilir, ozel ilgilenerek olabilir onu once bilgisayardan uzaklastirmali (misal once dis ortam aktivitelerine goturmeli) daha sonra da yine bir sekilde ders calismaya motive etmelisin. ama herseyden once ilgilenmek lazim. hangi dersleri isledigini, derslerde nerede oldugunu filan bileceksin ki sen de takip edebilesin. gerekirse ayda bir kere okuluna filan gidip hocalariyla konusacaksin. oyle saldim cayira mevlam kayira olursa o oyunu oynamaz su oyunu oynar, yine oynar.. Yapmadım mı zannediyosun müm =) Bu kuzen bilg bölümü yazılım istiyo. Dedim ki bak öle kolay değil not ortalaman 5.00 olmalı diye konuştuk. Oda dedi ki abi tamam söz çalışcam ama dedi bende senden bişi istiyorum. Söle dedim. Bilg bölümüne gidersem bana yaz geldiğinde "KO server kuruverceksin" dedi. Tamam dedim kurarım istediğin ko server olsun. 1 hafta oynamadı ( ben söle sanıyomuşum ). Eve bi gittim ko başında. Okuldan geliyo 16:00 'da ko'nun başına. gece 24:00 'da uyuyo sabah kalkıp okula gidiyo. Gerçi gittiğide meşhul kaçmasa bari. Okuluna gidemedim kendi okulumla uğraşmaktan. Psikoloğa gidip sorucam olmicak böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 İlginç bir önerim olacak: Çocuğa bir ay EVE oynat, KO'yu bırakır. Sonra EVE hesabını kapa, kalsın ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Onuda denedim =) AOC alıyım saa oyna ödicem her ay dedim. Oyuna baktı mmorpg.com 'dan bu KO'dan güzel değil ki dedi. Ücretli oyunları açtım. Al dedim fiyatı ne olursa olsun (WOW hariç dedim çok pahalı falan dedim illegal serverları var :) ) alıcam oynarsın dedim. 6 saat baktıkdan sonra söylediği söz: "Abi bu oyunların hiç biri KO'nun yanından geçemez" dedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Aynı sunucuda bir çar (!) aç. Git yeğenini öldürüp dur; oyundan bezsin. Ciddi ciddi önlem almak istiyorsan öyle port kapatmakla önüne geçebileceğini sanmıyorum. Parental control dedikleri programlardan yükleyip belli saatler arası bilgisayarı kullanmasını engelleyebilirsin. Kafeye gitmesini engellemenin yolunu da sen bulcaksın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Belki turkce tepkiler yeterince ilgisini cekmiodur rus ablarla tartistirabilirsin bu konuyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mirage said: Aynı sunucuda bir çar (!) aç. Git yeğenini öldürüp dur; oyundan bezsin. Ciddi ciddi önlem almak istiyorsan öyle port kapatmakla önüne geçebileceğini sanmıyorum. Parental control dedikleri programlardan yükleyip belli saatler arası bilgisayarı kullanmasını engelleyebilirsin. Kafeye gitmesini engellemenin yolunu da sen bulcaksın. :) O program işine bi bakayım en iyisi. Cafeye gitmemesinin yolu kolay. Bütün cafeleri tanıyorum zaten fazla cafe yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Vista kullanıyorsan entegre bir parental control sistemi var. Hiç kullanmadım ama denemekte fayda var: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial139.html Onun dışında bazı modemlerde interneti belli saatler arasında kesebiliyorsun. Gerçi modem bilgisayarın yanında duruyorsa arkasındaki tuşa basıp bu ayarları resetleyebilir ama ADSL şifresini bilmiyorsa internet bağlantısını tekrar sağlayamaz. Kablonette şifre yoktu sanırım, o zaman yatar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ko yla dalga geç oynayanların insan sayılmadığını anlat bir kere daha (lmd) ve örnek davranış denir ya hani öyle birşeyler yap ki senin davranışların onun sana özenmesine sebep falan olsun ders çalışmayı sevdirmeye çalış. bi tasma al kitaba tak günde bir kere okşasın falan =) yada direk oynadığı servera nuke saldırısı flm yap X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 eger gercekten oynamak istiosa bizim zamaninda uo oynadigimiz gibi isterse kınayt onlayn olsun engellemez veya yapilanlar hep gecicidir... istersen ko nun turkiyede oynamasini kanunla yasakla gene oynar yani pc tutkusu ENGELLEMEZ yardimci olmuyorum belki ama gercek bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 modem adslse buyuk igimalle ana ekraninda port blocking diye bi secenek wardir konun portubu ekle oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Yeğeni öldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 server.ini dosyasını değiştirmek ya da silmek bir işe yaramaz. Yeniden kurar oyunu girer oynar. :) Kesin bir çözüm olmalı. Öyle bir çözüm ki ona bu PC'de Knight Online'ın bir daha çalışamayacağına inandırması gerekir. :D Port kapama olabilir ama modeme reset atarsa tekrar girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 -Data Klasöründen dosyalar sil. -Knight Setup programını sil.Bütün knight yükleyebilecek şeyleri sil. -Bilgisayarı deepfreeze yada goback gibi birşeye al. Kalsın ortada hö?? diye. Dersenki hergün indirir diye,200mb setup indirmez heralde.CD'ye çektirirse kafenin birinden,hafifçe belli etmeden çizersin CD'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Windows firewallundan yada başka varsa firewall ondan ko'nun exesini blockla tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar