Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : İst.Büyükşehir Bld - Beşiktaş 27.09.08 19:15

funq

Öne çıkan mesajlar

şu kararların aynısını veren collina olsaydı bugün burda herkes adama bak ne iyi hakem pozisyonu süzmüş dicekti, hakem daha önce bjk nın puan kaybetmesine yol açıcak HATA yaptığı için önyargılı bakıyosunuz bikere kararlara.. maçtan önce bile bjk lılar hakem maçı satar diyodu zaten...

daha ne diyim yani...
bjk bunu hep yapıyor herkesin söylediği gibi..

edit : beşiktaş yönetiminin son yıllardaki inanılmaz kötü tutumu da bu olayların bir nedenidir bana göre..
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın beşiktaşın daha önce hakkı yenmiş olabilir,herkesin yenmiştir,bjk nin diğerlerinden fazla yenmiştir üstüste gelmiş olabilir vs...Benim değinmek istediğim nokta o değil..
Benim söylemek istediğim,bugünün Türkiye şartlarında beşiktaş'a toplu bir şekilde engelleme,onu şampiyon yapmama gibi bir oluşumun olduğuna kesinlikle inanmıyorum...
Mantıklı düşünürsek bugün hangi fenerliye sorsanız gs mi bjk mi şampiyon olsun,bjk der..
Hangi gsliye sorsanız fener mi bjkmi şampiyon olsun,bjk diyecektir..
Açıkçası bu ülkede taraftar kitlesinin ve lobinin diyelim en güçlü olduğu 2 kulubun fener ve gs olduğunu kabul edersek,beşiktaşın şampiyon olmasını engellemek gibi bir durumun olmasını ben pek mantıklı bulmuyorum..
Bu ülkede beşiktaşın şampiyon olmasını özellikle istemeyecek bir "anti lobi" diyebileceğimiz durum söz konusu değil..(Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesi gibi diyelim)..Elbetteki herkes rakip,3 büyükler ama beşiktaş burda genelde neutral kalan taraf oluyor..
Bağlamak istediğim nokta,son yıllarda beşiktaş sanki başarısızlıkları birşeyle gizlemeye çalışma hevesinde...İşte efendin "bizim şampiyonluğumuzu istemiyorlar" diyerek,kendilerini ve taraftarlarını kandırıyorlar gibi geliyor bana...
Yanlış anlaşılmasın ama beşiktaşta sanki "hataların bjk ye olmasını,yapılmasını" garip bir şekilde isteme durumu var..
Ondan sonra çıkıp "ha işte gene olmadı,ama biz zaten biliyorduk böyle olacağını ama bizim beşiktaşlı duruşumuz var şerefli 2.oluruz" gibi mantelite söz konusu ve oldukça rahatsız edici bir durum bu...En azından ben bunları gözlemledim şu ana kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

hakkı yendi denecek kadar olaylı bi pozisyon değil. bi de ben hiç bi kulüp için inanmıyorum bi force'u olsun falan. istatistik bilmemne belki hakikaten en çok hakkı yenen takım olmuş olabiliriz ama bunu şu hafta şu rezil skordan sonra söylemek manasız geliyor.

ilk pozisyonda kaleci eliyle topu durdurursa faul oluyo ama orda bu hakimiyeti sağlamış mı tartışılır. çok da yanlış bi karar değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır yaw bal gibi hakkı yendi dedirticek bi pozisyon , atrtışmalı tabi ki, kaç kişinin doğru olan kuraldan haberi vardı? ama sonuç nedir ilk golde kurala göre "kaleci topa hakimdir" faul kararı doğrudur, 2. verilmeyen golde nobrenin hareketi yine fauldur, yani 2 kararda doğru , bi beşiktaşlı olarka söylüyorum, ama lütfen tartışılmıycak pozisyonlar demesin kimse, bal gibi de tartışılcaktı , sonuç olarak hakem doğru kararlar vermiştir ..
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bunları ogrendikten sonra tartısılacak bisey kalmadı dedim ben zaten. ama bunu bilmesine ragmen hala gollerde hakemin besiktas'a karsı art niyetli oldugunu dusunenler falan var. neymis gecen sene rustu'yu oyundan atmıs. bi dahaki mac siparis versinler bari hakemi, hicbirini begendiremedi federasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
Bakın beşiktaşın daha önce hakkı yenmiş olabilir,herkesin yenmiştir,bjk nin diğerlerinden fazla yenmiştir üstüste gelmiş olabilir vs...Benim değinmek istediğim nokta o değil..
Benim söylemek istediğim,bugünün Türkiye şartlarında beşiktaş'a toplu bir şekilde engelleme,onu şampiyon yapmama gibi bir oluşumun olduğuna kesinlikle inanmıyorum...
Mantıklı düşünürsek bugün hangi fenerliye sorsanız gs mi bjk mi şampiyon olsun,bjk der..
Hangi gsliye sorsanız fener mi bjkmi şampiyon olsun,bjk diyecektir..
Açıkçası bu ülkede taraftar kitlesinin ve lobinin diyelim en güçlü olduğu 2 kulubun fener ve gs olduğunu kabul edersek,beşiktaşın şampiyon olmasını engellemek gibi bir durumun olmasını ben pek mantıklı bulmuyorum..
Bu ülkede beşiktaşın şampiyon olmasını özellikle istemeyecek bir "anti lobi" diyebileceğimiz durum söz konusu değil..(Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesi gibi diyelim)..Elbetteki herkes rakip,3 büyükler ama beşiktaş burda genelde neutral kalan taraf oluyor..
Bağlamak istediğim nokta,son yıllarda beşiktaş sanki başarısızlıkları birşeyle gizlemeye çalışma hevesinde...İşte efendin "bizim şampiyonluğumuzu istemiyorlar" diyerek,kendilerini ve taraftarlarını kandırıyorlar gibi geliyor bana...
Yanlış anlaşılmasın ama beşiktaşta sanki "hataların bjk ye olmasını,yapılmasını" garip bir şekilde isteme durumu var..
Ondan sonra çıkıp "ha işte gene olmadı,ama biz zaten biliyorduk böyle olacağını ama bizim beşiktaşlı duruşumuz var şerefli 2.oluruz" gibi mantelite söz konusu ve oldukça rahatsız edici bir durum bu...En azından ben bunları gözlemledim şu ana kadar...

Taptım.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:
Ben izledim pozisyonu.Kimse hakemin verdiği kararla hakemi yerden yere vurma hakkına sahip değil.Pozisyon faul olur olmaz ama bunu ayırt etmek o kadar güç ki..Bariz bir artniyet yok hakemde.Ben de olsam gayet objektif bir şekilde faul verebilirdim 2. pozisyona.

Zaten sorun orada verilebilir verilmeyebilir ve verilmiyor, gs maçında ilk gol ofsayt , 2. gol ofsayt ve faul verilebilir , verilmeyebilir mi? =P veriliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
tvden cizgi cekince ofsayt demesi kolay tabi yan hakem orda saniyenin 10'da 1'inde bir zamanda ne goruyorsa ona karar veriyor. 10 cm ile ofsayt var ilk golde evet, 2. golde de ofsayt yok faul olabilir.

Eh sonuçta var ama, böyle şeyler ligin kaderini belirliyor hakızmıyım? Yani bizimkinde hakem mili saniyelik olayı görüyor güya gs'nin maçındaki kör hiçbirşeyi göremiyor. O da bir şans işte.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
tvden cizgi cekince ofsayt demesi kolay tabi yan hakem orda saniyenin 10'da 1'inde bir zamanda ne goruyorsa ona karar veriyor. 10 cm ile ofsayt var ilk golde evet, 2. golde de ofsayt yok faul olabilir.

aynı mantıkla, kalecinn topa dokunamsıyla nobrenin vuramsı arasında saniyenin yüzde biri kadar bi süre var. Takım GS ya da FB olunca goller veriliyor.
GSnin söz konusu golünde ofsayt yok gibi ama faul o kadar bariz ki stadın dışından görülebilir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...