bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Şimdi bi problemimiz var. Ablama Bernardo isimli firmadan yemek seti aldık. Kargo getirdi bana teslim etti. Daha sonra annemle ablamla kolileri açınca birçok parçanın kırılmış olduğunu gördük. Doğru düzgün paketlenmemiş fincanlar boşta duracak şekilde koyulmuş.Haliyle bir çok parça kırılmış. Şimdi şöyle bir sorun doğdu. Bu set alınırken bize kampanyalı ürünün iadesinin olmadığını söylemediler. Ama fatura gleince fatura da kampanyalı ürünler iade edilmez yazıyor. Ek olarak bu firma 12 ay boyunca kampanya yapıyor.Her ürününü kampanyalı satıyor.Firmayla üstünkörü konuştuk geri alamayız dediler.Yarın genel merkezlerini arayacağız. Şikayetvar gibi sitelere baktım inanılmaz şekilde şikayet var. Bu durumda ne yapabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Geçmiş olsun. Felaket tellalı değilimdir ama büyük ihtimalle o set elinizde patlayacak. Kargo geldiğinde koliyi kargocunun yanında açıp, parçaların kırık olduğuna dair tutanak tutturmuş olsaydınız yeni bir set yada paranızı geri alma şansınız olurdu. Ama bu durumda pek şansınızın olduğunu sanmıyorum. Tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 tamamen firmanının iyi niyetine kalmışsınız, kargocunun getirdiği evrağı imzaladıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yasal bir hakkınız olmayacak bence de, bu gibi kargolarda görevlinin yanında paketi açmak lazım. yine de belki firma iyi niyetli davranır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bedeline gore tuketici hakem heyetine veya mahkemeye basvurun. sirket merkezinin kurulu oldugu ildeki Sanayi ve Ticaret İl mudurlugune de dilekce ile basvurun. Telefonla da devamli takip edin. hazirladiginiz dilekceye her turlu belgeyi ekleyin. kolay gelsin. bir de bu mesafeli sozlesmeye veya kapidan satisa giriyor anladigim kadariyla. cayma hakkiniz var. Gerci ayipli mal tesliminde cayma hakki biraz zor pislige yatmadan kullanmak. bu arada malin saglam olarak teslimini ispat etmek saticinin sorumlulugunda. kargoyu imzalamis olmaniz firmalar sizi her ne kadar buna inandirmaya calissada ispata girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ek olarak eger mesafeli satisa giriyorsa iade kabul etmiyoruz diye bir sey soyleyemez. magazadan bile alsaniz eger size bunu satis sirasinda kanitlayacagi bicimde belirtmedigi surece yine soyleyemez. boyle bir sey sozlesmedeki haksiz sartlara girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 said: bu arada malin saglam olarak teslimini ispat etmek saticinin sorumlulugunda yanlış anlamazsan; merak ettiğim için soruyorum: firma bunu nasıl ispat edebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kargoyu aldıktan sonra kırabilirim bizzat nasıl bilecek öyle bir durumda ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Yahu kargo şirketi kırmış işte belli ki; tabi ki değiştirecekler. Yasalar tüketiciyi korur her zaman, zararını ödemezlerse mahkemeye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 karşı taraf sana "yapçak bişi yok bizim sorumluluğumuzda diil" demeye çalışacak inanma. avukat tut bilir onlar. avukat bedava diil tabii ama ben olsam sorardım. tanıdık avukat da olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 rahatsiz said: bedeline gore tuketici hakem heyetine veya mahkemeye basvurun. sirket merkezinin kurulu oldugu ildeki Sanayi ve Ticaret İl mudurlugune de dilekce ile basvurun. Telefonla da devamli takip edin. hazirladiginiz dilekceye her turlu belgeyi ekleyin. kolay gelsin. bir de bu mesafeli sozlesmeye veya kapidan satisa giriyor anladigim kadariyla. cayma hakkiniz var. Gerci ayipli mal tesliminde cayma hakki biraz zor pislige yatmadan kullanmak. bu arada malin saglam olarak teslimini ispat etmek saticinin sorumlulugunda. kargoyu imzalamis olmaniz firmalar sizi her ne kadar buna inandirmaya calissada ispata girmiyor. Aklıma ilk gelen Hepsiburada.com . Bir sitesine girip incele istersen. Kapıda tutanak tutturmadan teslim aldıysa tamamen firmanın insiyatifine kalır. Değiştirebilirde değiştirmeyebilirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 patladı bence elinizde o set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Bence gg. Sonuçta kargo evrağı malı kusursuz olarak teslim aldığınıza dair bir belge ve bu nedenle imzalıyorsunuz, imzalamadan önce kontrol edip, eksik kırık var ise kargocuyla geri göndermelisiniz. Yapmanız gereken hareket buydu. Geçmiş olsun, gene de tüketici haklarını arayıp konuşmak yardım talep etmek de yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Geçmiş olsun. Kargoyu alırken attığınız imza ile sorumluluğu tamamen kendi üzerine alıyorsun zaten, yani ürünün üretici ve kargo şirketinden kaynaklı bir hasarı olmadığını rapor ediyorsun. Yani sanmıyorum bir şey yapabileceğini. Bu tarz durumlarda kargo kapıdayken kutuyu açıp rapor ettirmek gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar