Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ben eksik bişey göremiyorum şu anda. End-game'ine kadar contenti hazır, geri kalanlar ufak ufak patchlerle fixlenebilecek buglar. Ne eksik var bizim görmediğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 o değilde neden ingame fps/latency koymazlar şu oyuna onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Oyun eksik daha beyler, kabul edelim yani. AoC kadar gamebreaking bug olmasa da, ciddi sorunlar var. Grafik optimizasyonu hatalı, hotbardan skillerin çalışmaması, grafik bugları, LoS ve AI Pathing sorunları halen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ve ne güzel ki, hepsi gerçekten halledilebilecek eksikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Oyun eksik ona itirazım yok da. Aoc la karşılaştırmak bile saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gangren said: Oyun eksik daha beyler, kabul edelim yani. AoC kadar gamebreaking bug olmasa da, ciddi sorunlar var. Grafik optimizasyonu hatalı, hotbardan skillerin çalışmaması, grafik bugları, LoS ve AI Pathing sorunları halen var. Abi eksik derken bunlardan bahsetmiyoruz ki. Bunların doğruluğu tartışılmaz, ama bunları eklemek ya da düzeltmek kolay işler. Bir endgame content eksikliği ya da bir class dengesizliği yok oyunda. Ki genelde MMO'larda en başta class dengesizliği olur, ben de bundan korkuyordum imba classlar olacak diye ama mesela adamlar süper oturtmuş. Hala bir iki düzeltme yapılabilir ama oynanışa etki eden ve düzeltilmesi zor olan bir eksiği yok oyunun. Makyajlamaları gerekiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Evet Magus hariç elden geçirilmesi gereken class yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bone said: AOC çıktığında çok laf edildi, ama WAR'da çok daha büyük ve önemli eksiklikler var. Ne hikmetse, AOC'un eksikliklerine tonla laf eden kişiler, WAR'ın eksikliklerini görmezden geliyor. AoCrap kötü bir oyundu, yanlış tasarım, yanlış tercihler, yanlış amaçlar. bunlar düzeltilemez çünkü bilerek yapılan şeyler. öte yandan bug vs hepsi zamanla halledilir, WAR'ı AoC ile kıyaslamam bile. hatta bu oyunu gördükten sonra para verilse wow'a bile dönmem kesinlikle. gameplay tasarımı belli bir kitleye hitap ediyor ve gerçekten vaad ettiğini sunabiliyor. said: HDR, shadow gibi ışık efektleri göremedim WAR'da. Karakter kaplamaları gerçekten high quality kalitesinde değiller. AA ve Antisoptropic ayarları felan bile yok. Bu kadar kaliteli artwork ve intro animasyonu hazırlıyan bir firmanın oyunda bu kadar az grafik özelliği koyması beni çok şaşırttı. Patch'le eklenecek şeyler değil bunlar pek. Ha eklerlerse tebrik ederim, ama şimdiye kadar durdular durdular, şimdi mi ekliycekler AA ayarı felan :) grafik seyretmek istersen AoC'a dönüp keep savaşları 2fps fotoroman olarak izleyebilirsin. ne var ki ekranda aynı anda 24 kişi varken takılmadan oynayabiliyorum, mutluyum grafiklerden. aa & anisotropic ayarlarını ekran kartının kendisinden yapman da mümkün ille ince ayar lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ne saldırmışsınız. denmişki, grafikler AOC'dan kötü. ve kötü, gercek bu. nasıl karşılaştırmıyorsunuz bile, oda mmorpg buda mmorpg. Ayrıca texture'lar cidden low quality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 grafiklerin AoC'dan iyi olduğunu iddia eden mi oldu ki? ha ayrıca ne oldu, oyunlarda grafik önemli değilken önemli mi oldu şimdi burada? doku kalitesi yüzünden oyunu mu bırakacaksınız yani nedir olay? evet eleştirmiyorum oyunu çünkü gameplay'i böyle sağlamken 2005 grafikleri varsa da dert değil çok. 2008'de bile 2002 grafikleriyle oynuyordum zaten ismilazımdeğil bir mmo'da karikatür karakterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Önemli diyende olmadı zaten sam, Ne yazdığım gayet acık mesajda. Bariz bir gercek söylemiş insanlarda "karşılatırmam bile tırıvı tırıvı" diye saldırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Karşılaştırılmayacak kadar üstün warhammer ondan karşılaştırmam. Uyuşmazlık sorunundan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 saldırdık çünkü "AoC'a laf ettiniz buna niye etmiyorsunuz" gibi tümüyle anlamsız bir rencide etme denemesine girişmiş. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ustun değil ekmek, Awesome AWESOME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bu awsome kalıbını ikinci kullanışın olduğundan bi olayı olduğunu tahmin ediyor derin bir yorum yapmamakla beraber warhammerın üstün değil, aoc dan üstün bir oyun olduğunu gereksiz olduğu halde tekrar vurgulayarak ayrılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saluki Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Ekmek said: Bu awsome kalıbını ikinci kullanışın olduğundan bi olayı olduğunu tahmin ediyor derin bir yorum yapmamakla beraber warhammerın üstün değil, aoc dan üstün bir oyun olduğunu gereksiz olduğu halde tekrar vurgulayarak ayrılıyorum. podcastlerde Jeff Hickman süreli "awesome awesome" diyordu ya onu şey ettirmiş. WAR için ben de birşeyle söylecektim sonra baktım başlık alakasızmış. Nerelere gelmiş konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar