Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sithsense.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arabayı bildi direkt. Daha zorunu bulmak lazım.
Masa tuttum, 1. de güneş dedi.
2. de gezegen dedi.
3. de dünya dedi.
4. de okul dedi.
5. de ay dedi.
6. da kamera lensi dedi.
Bulamadı.

Bu kadar saçmaladığına göre ben yanlış bişi belirttim alete.
Mesaj tarihi:
ışın kılıcı tuttum aklımdan. vader efendiye bununla oynanmaz falan dedim ama inatla golf sopası dedi. biraz daha zırvaladı. sonra "is it a saber?" dedi, close dedim. vader da hmm o zaman keman olmalı dedi.

ne varsa light side da var.
Mesaj tarihi:
Ahaha bardak tuttum 2. denemede buldu şöyle 19 soru fln sonra ''I am your father'' dedi, arkadan da bi stormtrooper bi de jango fett çıktı alkışladılar ehuhehe..
Mesaj tarihi:
count said:
ışın kılıcı tuttum aklımdan. vader efendiye bununla oynanmaz falan dedim ama inatla golf sopası dedi. biraz daha zırvaladı. sonra "is it a saber?" dedi, close dedim. vader da hmm o zaman keman olmalı dedi.

ne varsa light side da var.

Başında söylüyor ama spesifik olmamalı. Tabak tutabilirsin ama salata tabağı tutamazsın, veya portakal tutarsın ama kanportakalı tutamazsın. Adam saber diyerek bilmiş yani.
Mesaj tarihi:
Çikolata tuttum bilemedi. 24e kadar gittik galiba. Hayır iz it edibıl dese direk çözücek ama eklememişler sorulara.

Biz bunun değişiğini oynardık lisedeyken. Canlı mı? Hayır. 3 tane martıya bağlasam uçar mı? Evet.
Mesaj tarihi:
denek: dart vader
bilinmesi gerekn nesne: erkeklik cinsel organı
6. sorunca vücudun bir parçası olduğunu anladı
denek 18. soru olarak "sidik yolu mnu?" diye sordu hayır dedim
20. sorudan önce burger king bizatihi gelip kulağına ya bir şeyler fısılda dı ya da yaladı
denek 22. soruy olarak "cinsel ilişki için mi kulalnılır?" diye sordu evet cevabını veribnce aklımı okudğunu iddia ett iama aaklımdainin ne olduğunu yine söylemedi

pipi bile diyemeyen adama "lord" dmem kkız da vermem
  • Yeni Oluştur...