roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Arabayı bildi direkt. Daha zorunu bulmak lazım. Masa tuttum, 1. de güneş dedi. 2. de gezegen dedi. 3. de dünya dedi. 4. de okul dedi. 5. de ay dedi. 6. da kamera lensi dedi. Bulamadı. Bu kadar saçmaladığına göre ben yanlış bişi belirttim alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 27. soruda bildi. e bu kadar sorsam ben de bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ben hoparlör tuttum bilemedi meheh you would make an excellent addition to the dark force of 30. soruda anca bildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kivi tuttum bilemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 şifreleri filan yazmama rağmen gene istiyor. yanlış filan dediği de yok. çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ışın kılıcı tuttum aklımdan. vader efendiye bununla oynanmaz falan dedim ama inatla golf sopası dedi. biraz daha zırvaladı. sonra "is it a saber?" dedi, close dedim. vader da hmm o zaman keman olmalı dedi. ne varsa light side da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Saber dediği light saber işte.. Çat diye buldu bende allahsız.. korkuyorum ulan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 saber ışın kılıcı olmuyor mu zaten?niye kandırıyorsun adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ahaha bardak tuttum 2. denemede buldu şöyle 19 soru fln sonra ''I am your father'' dedi, arkadan da bi stormtrooper bi de jango fett çıktı alkışladılar ehuhehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 amaan, küllük tuttum bilemedi. gönderdim ben de küllük diye, bilebilir belki bi dahaki sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Elmadan Araba farına kadar bildi max. 19 soruda. İyiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 count said: ışın kılıcı tuttum aklımdan. vader efendiye bununla oynanmaz falan dedim ama inatla golf sopası dedi. biraz daha zırvaladı. sonra "is it a saber?" dedi, close dedim. vader da hmm o zaman keman olmalı dedi. ne varsa light side da var. Başında söylüyor ama spesifik olmamalı. Tabak tutabilirsin ama salata tabağı tutamazsın, veya portakal tutarsın ama kanportakalı tutamazsın. Adam saber diyerek bilmiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 force'u bilemio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 benimle ilgili şeyler tutmayın diyordu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yalan söyledim yalan söylediğimi sith olmasına rağmen sezemedi i have owned Vader! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Çikolata tuttum bilemedi. 24e kadar gittik galiba. Hayır iz it edibıl dese direk çözücek ama eklememişler sorulara. Biz bunun değişiğini oynardık lisedeyken. Canlı mı? Hayır. 3 tane martıya bağlasam uçar mı? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bi ps3 bilemedi sıkıldım be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bu yapıldığında ps3 yoktu, nerden bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Öyle mi? 2 derdi o zaman? Gaming console derdi. Sonuçta sorularla cevapların arasındaki ilişkiye bakınca ps3 ve 2 arasındaki farklarla ilgisi yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 altta 2005 yazıyor misal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 zürafayı 30. soruda bildi... arada 4 tane başka hayvan sordu bumu şu mu diye.. bir de lord vader aklımı okumuşmuş "erkeklik organı" okumuş anca.. aa hakkaten dur onu sorayım bakalım bilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 elektro gitar dedim ve bildi 17. soruda vay be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 denek: dart vader bilinmesi gerekn nesne: erkeklik cinsel organı 6. sorunca vücudun bir parçası olduğunu anladı denek 18. soru olarak "sidik yolu mnu?" diye sordu hayır dedim 20. sorudan önce burger king bizatihi gelip kulağına ya bir şeyler fısılda dı ya da yaladı denek 22. soruy olarak "cinsel ilişki için mi kulalnılır?" diye sordu evet cevabını veribnce aklımı okudğunu iddia ett iama aaklımdainin ne olduğunu yine söylemedi pipi bile diyemeyen adama "lord" dmem kkız da vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 live progress kask 29. soruda bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 pumayi bilemio...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar