Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Eskiden bi arkadaş göstermişti bana. 12 adımda aklınızda tuttuğunuz şeyi söylüyordu. Paylaşmak istedim site adresi Buradan Girişte parola penceresi çıkınca username: bk password: int3rna1r3v13w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Darth Vader çıktı lan. Oha laf soktu bi de üstüne. "This is a battle of wits and clearly you're unarmed" Eşşoleşşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bende bildiğin yalan oldu. 5 dakikadır ne sorsam diye düşünüyor :D Alt üstü zürafa seçmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 İşaretledikçe işaretliyom ne bu yahu bırakıyorum sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Oha tembel hayvan tuttum bildi lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 uzay gemisi ve gezegen tuttum bilemedi ikisini de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 fotoğraf ve kulaklık tuttum bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yok abicim bi türlü bilemio bu tuz tuttum önce vitamin dedi sonra pil dedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bende tuz tuttum önce saçmaladı 2. de bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kitlendi yaws bende 15. soruda...acaba yanlış cevaplar mı verdik dicem de neye göre:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kaşık tuttum hemen bildi. Kolay oldu dedim battaniye tuttum kilitlendi ve tekrar giremiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 köstebek bilemiyo. kafası karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Todesengel said: Bende bildiğin yalan oldu. 5 dakikadır ne sorsam diye düşünüyor :D Alt üstü zürafa seçmiştim. Ben de jaguar sectiydim zurafa diye tahmin etti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kumandayı bildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 zorlandi ama sarj aletini bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Anam çakıl taşı tuttum bildi,Lord Vaderla şaka olmazmış onu anladım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 unknown diyip her soruya irrelevant dedim you're think of nothing dedi :( şakası yok adamın üzüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 oha direk bildi. çok öncedne benzeri vardı bunun animasyonsuz bilemiyordu o üf,gelişmiş baya,sinir etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 penis tuttum aklımdan asd bulamadı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ben kuku tuttum buldu,modem tuttum onsekiz'e kadar gayet saçma sapan şeyler soruyordu,onsekiz'de do you use it wth computer dedi yıktı bitirdi beni bakalım bilecek mi. edit:ilk tahmin anakart sinirleniyor. tahmin iki,CPU hah ekran kartı dedi laser printer dedi lol sonunda bilemedi..bi liste çıktı bunlardan biriyse seç diye orada da en alttaydı. bi penis de ben tutayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kral tipli eleman geldi 2 kere vader ın kulagına bişiler fısıldadı sizde de geliyo mu o? mum tuttum bilemedi daha. 21. soruda gece kullanılıyo mu dedi bakalım bulacak mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 penisi buldu valla bende affetmedi dasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Daemir said: kral tipli eleman geldi 2 kere vader ın kulagına bişiler fısıldadı sizde de geliyo mu o? mum tuttum bilemedi daha. 21. soruda gece kullanılıyo mu dedi bakalım bulacak mı :) ilkinde geldi sonradan gözükmedi hiç.penisi bende de bildi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 mumu bulamadı. dark side a çağrıyo beni zihnim güçlüymüş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Router'ı bildi adam terbiyesiz. AMA "THE FORCE IS STRONG WITH THIS ONE" DEDİRTTİM! Sonra bi daha ister misin diyince "i'm scared" dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar