Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlamak

Samanosuke

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle belirteceğim sorunumu ilk kez hayatımda bir foruma açıyorum. Çünkü bu insanlara güveniyorum. Tabi bir de kendimi çok güçsüz hissetmem de beni bu davranışa itti. Başlayayım isterseniz...

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım. Şu anda bir üniversitede de eğitimi sürdürmekteyim. Açıkçası görünüşe bakılırsa güzel bir hayatım var. Derslerim iyi, sonra arkadaşlarımla zaman zaman kafaları çekeriz, spor yaparım. Yani baksan herşey güzel görünüyor ama içe bakınca herşey berbat durumda. Birincisi sevgilim yok ikincisi ise özgüvenim Tek sebebi sağlık. Anlatayım. 17 yaşımdayken bir dönem ağız kokusu yaşamaya başlamıştım. Gerçekten feci kokuyordu. Düşünüyordum o aralar, dişlerimi de iyi bakmama rağmen niye geçmedi hala acaba diye... Sonra bu sebeple sürekli yanımda sakızlar, küçük şekerler taşımaya başladım ve lisenin son 2 senesini abartısız böyle geçirdim. O zamanlar tabi biraz da çocukluktan dolayı çok takmazdım. Çünkü kimse farkına bile varmamıştı. Sadece lise arkadaşlarım lisede senin şekerlerden az yemedik ha falan derler hala. Ama sonra üniversite başlayınca bir şeyler oldu. Herkesin kız arkadaşı vardı doğal olarak. Benim de olmalıydı. Bu yüzden öncelikle bu koku halledilmeliydi. Sonra önce bir diş doktoruna gittim. Tedavi ettirdim diş etlerini. Ama bir şey değişmedi. Daha sonra 2 3 tane daha doktora gittim birkaç ay içerisinde. Sonuç hep aynıydı. En kötüsü de kimseye derdimi anlatamamaktı. Çünkü insanları bilirsiniz, ağız kokusu olan birinden hemen uzaklaşmak isterler. Onları da yargılamıyorum şu an. Çünkü sanki ağız kokusu pisliğin göstergesi gibi. Ama böyle olmadığım halde birçok insandan daha fazla uğraştığım halde bu kokunun geçmemesi beni mahvetti. Artık sessiz aptal gereksiz bir insana dönüştüm iyice. Çünkü özgüven denilen mekanizmanın zerresi kalmadı. Artık birinden hoşlanırsam onunla konuşmaya falan hiç çalışmıyorum. Çünkü bu işin iyi sonu yok diyorum. Biliyorum belki çok karamsarım ama kafam çok karışık. Mesela birçok sitede yöntemler gördüm ağız kokusu geçirmeyle ilgili hiç biri bir işe yaramadı. Artık ne yapmalıyım? Yani sorun nerede bilmiyorum. Ağızdan olmadığı kesin ama. Sizlerin bir çözüm önerileri var mı onu merak ediyorum medikal olarak? Sonuçta Paticik okumuş bir kitleye sahip. Belki sizlerin bana yardımı dokunur diye bu konuyu açmaktı asıl amacım. En azından bir şansımı denemek istedim... Mesela bir de bazı sitelerde kokunun benzediği şeylere göre kaynağı belirtilmiş. Ağzın balık kokusu, aseton gibi kokması vs gibi. Benimkisi ise sadece kötü bir koku. Mesela akciğer iltihaplanması kokusu mu ki acaba bu? Valla kafam karışık anlayacağınız. Yıllar önce bıraktığım sigaraya bile başlamak üzereyim. Çünkü en azından kötü kokmasındansa sigara gibi kötü koksun da bari normal olsun diyorum. Neyse işte benden bu kadar şimdilik. Sizlerin önerilerini bekliyorum. Bu arada konuyu gerçekten geyik amacıyla açmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer oral kaynaklı bir sorunsa üniversite hastanesine gitmeni tavsiye ederim,hem özel muayeneden daha teşekkülüdür,hemde kesin bir sonuç alma olasılığın daha yüksektir.Eğer ki sebep başka birşeyse özgüvenim kalmadı,boş 1 insan oldum diyeceğine git bir hastaneye tam teşekküllü baksınlar,mideyse mide,akciğerse akciğer,bunları kovalamadan tedavisiz bişiye yakalanmış gibi ah vah etmeni anlayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

yumurta kokan arkadaşlarla paylaşılan sıralar...

şaka tabi. geçmiş olsun. kötü bir durum. gastroloji bölümüne git iyi bir hastanede. muhakkak yardımcı olurlar. mide gibi duruyor sorun. hatta midede ciddi bir hastalığın başlangıcı gibi duruyor

edit : bold
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
yumurta kokan arkadaşlarla paylaşılan sıralar...

şaka tabi. geçmiş olsun. kötü bir durum. gastroloji bölümüne git iyi bir hastanede. muhakkak yardımcı olurlar. mide gibi duruyor sorun. hatta midede ciddi bir hastalığın başlangıcı gibi duruyor

edit : bold

Valla ciddi hastalık 5 senedir başlamadı. Herneyse gastrolojiden randevu almam gerek yani..
Sosyal ağlarda paylaş

bende var gastrit ama çok fazla yanma da olsa koku yapmıyor? yani eğer dediğin gibi ağır bir kokuysa gastrit olacağını sanmıyorum. tabi sen yine git bi gastriloji birimine belki yine mide kaynaklı başka bir hastalıktır...bide her sabah yumurtayı haşlayıp yeme gibi bi alışkanlığın yok dimi :)

neyse şimdiden geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Ağzında sorun yoksa bağırsakların ve midendedir mutlaka.Bağırsakta virüs tenya kurtçuk neyin hepsi ağız kokusu yapar.Doktor a git.Bence yüksek ihtimalle öyle birşeydir.Birde eğer yemek yedikten sonra koku azalıyorsa falan hani mide bağırsak temiz çıkarsa artık o zaman azar azar ama çok beslenmeye çalış.1 2 saatte bir birşeyler ye az ye ama ye.O da ağız kokusunu engeller.Bende 1 2 ay kadar olmuştu iltihap falanmış bağırsakta ama o zamana kadar bende baya bakınmıştım nedendir diye.İşine yarar mı bilmem de sende dene.
Sosyal ağlarda paylaş

valla istersen şunu bi dene denemediysen. doğal bişey ve de cidden ağız kokusuna iyi geliyor. hani bende kronik bişey yok ama ağzım koktuğunda 2-3 tane atıyodum iyi geliyodu.

ürünün adı natural freshies. eczahanelarde var. hatta ben bakkaldan alıyodum bakkalda falan bile bulabilirsin.

şöyle diyor açıklamasında

Freshies ağız kokusu sorununu kaynağından
tamamen çözen tamamen doğal bir üründür. İçerdiği doğal bitki özleriyle
ağız kokusu sorununa kesin bir çözüm getirir. Ağızımızdaki kötü
kokuları giderirken yeni bir sorun oluşturmaz.

Soğan,sarmısak baharatlı yiyecekler sigara ve alkol tüketimi ağımızda
kötü kokular oluşmasına sebep olabilir. Hissettiğimiz kötü kokular tüm
günümüzü olumsuz etkileyebilir. İlişkide olduğumuz insanları da...

Ağız kokusunun asıl kaynağı midedir.Dolasıyla dişlerimizi fırçalayarak
yada mentollü sakızlar kullanarak onu tamamen yok edemeyiz. Bİr parça
bastırırız.

Freshies koruyucu tatlandırıcı renklendirici maddeler içermeyen tamamen doğal bir üründür.

Freshies i yemeklerden sonra yada ihtiyaç duyduğunuz her an bir miktar
su ile 3-4 kapsül yutarak kullanabilirsiniz. Böylece 15-20 dakikada
sizi ve karşınızdaki insanları rahatsız eden kokulardan kurtulmuş
olursunuz..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...